|
| Miloš Bojanić | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Miloš Bojanić 29.04.11 18:39 | |
| First topic message reminder :
A sta mogu ja Ovaj tekst je pregledan 2 934 puta
Sto si mi se zaljubila, zaljubila muko moja, muko moja ove noci drugog grli, drugog grli ruka tvoja
Ref. 2x A sta mogu ja, kad je ljubav jaca a sta mogu ja, tako mi se vraca dusa grehe placa, a sta mogu ja
Sta si meni ucinila, ucinila tugo moja, tugo moja jasno ti je sta mi znaci, sta mi znaci ljubav tvoja, ljubav tvoja
Ref. 2x
Kako srce da pobijedi da pobijedi boli svoje, boli svoje pokuso sam al' ne vrijedi, al' ne vrijedi srce moje, srce moje
Ref. 2x | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:08 | |
| Zbog tebe jedina moja Ovaj tekst je pregledan 4 236 puta
Zbog tebe jedina moja ne idem domu svome zbog tebe najdraza moja cigani gudala lome (2x)
Jos si lepa k'o ruza iz baste jos si lepa, milo moje maste Jos ti osmeh na usnama blista sve prolazi, sve prolazi, samo ti si ista
Zbog tebe jedina moja gazim kroz prvu rosu zbog tebe, najdraza moja casa se s vinom prosu (2x)
Zbog tebe voljena zeno nemir mi dusu uze zbog tebe, najdraza moja ne brisem vise suze (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Zena koja ne prevari Ovaj tekst je pregledan 1 602 puta
Moja draga kada voli nesebicno daje sve nemirna i dobra dusa ne ume da kaze, ne (2x)
Ref. 2x Zena koja ne prevari ne moze ni umreti eh moj Boze njenu dusu al ces lako uzeti
Ja joj prastam sta bih drugo sklanjam se od nevolja oduvek su lud i dobar bili braca rodjena
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Ziveli, ziveli Ovaj tekst je pregledan 2 159 puta
Dobro dosli, prijatelji moji da sa vama veselje propratim dobro dosli, od srca vam hvala da u zdravlju i ja vama vratim
Ref. Blago meni sto mogu sa vama da zapevam i da se veselim u to ime ovu casu dizem ziveli, ziveli
Dobro dosli na moje veselje familijo i kumovi moji moram sada da vam kazem svima da od mene srecniji ne postoji
Ref.
Ova kuca vesela ce biti ako Bog da vijek i vjekova nije bogat ko se zlatom kiti vec ko ima kceri i sinova
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 19:09 | |
| Zmija u njedrima Ovaj tekst je pregledan 1 921 puta
Ti si moja crkva i kafana moja ponoc u sred bela dana ti si kriva za sve ti si kriva za sve
Ref. Ti si bila, moja ljuta rano vino slatko, ali otrovano ti si bila sve sto srce ima cuvao sam zmiju u njedrima
Ti si moja i vatra i voda i moj zatvor i moja sloboda ti si kriva za sve ti si kriva za sve
Ref.
Pamet vise nece da me slusa lutam kao nekrstena dusa ti si kriva za sve ti si kriva za sve
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Miloš Bojanić | |
| |
| | | | Miloš Bojanić | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 403 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 403 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|