|
| Miloš Bojanić | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Miloš Bojanić 29.04.11 18:39 | |
| First topic message reminder :
A sta mogu ja Ovaj tekst je pregledan 2 934 puta
Sto si mi se zaljubila, zaljubila muko moja, muko moja ove noci drugog grli, drugog grli ruka tvoja
Ref. 2x A sta mogu ja, kad je ljubav jaca a sta mogu ja, tako mi se vraca dusa grehe placa, a sta mogu ja
Sta si meni ucinila, ucinila tugo moja, tugo moja jasno ti je sta mi znaci, sta mi znaci ljubav tvoja, ljubav tvoja
Ref. 2x
Kako srce da pobijedi da pobijedi boli svoje, boli svoje pokuso sam al' ne vrijedi, al' ne vrijedi srce moje, srce moje
Ref. 2x | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:46 | |
| Gledam oci tvoje Ovaj tekst je pregledan 2 141 puta
Gledam oci tvoje nemire u njima kako srce moje kradu pogledima
Ref. A srce ko srce nikad nema mira sve sto mu se nudi ono bi da dira
Svaka druga zvezda sjajnije mu sija svaka nova ljubav od stare milija
Gledam oci tvoje pogledi ti beze sto te vise gledam srcu je sve teze
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:46 | |
| Gresnica Ovaj tekst je pregledan 2 422 puta
Zivot mi je naopako posao otkad sam se rastao sa tobom od ruke mi nista islo nije svojoj sreci rekao sam zbogom
Ref. 2x Crna kosa preko noci poblece da od bola srca stane pozelece pred ljudima i pred Bogom kriva si koliko si gresna dobro ziva si
Ledja mi okrenula sreca nemam kome kuci da se vratim reci sreco, dal je to posteno ti sa drugim, ja za tobom patim
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:47 | |
| Hajmo na noge Ovaj tekst je pregledan 6 124 puta
Ref. 2x Hajmo na noge, hajmo, svi ruke gore mozda i dodje, dugo je jos do zore hajmo na noge, veselo, nek se pije ne mora ona znati kako mi je
Subota vece, tebe jos nema da nisi mozda zaspala ili ti nocas nije do drustva pa si kod kuce ostala
Zivot je jedan, ne gubi vreme kad malo bolje razmislis ne budi sama, dodji sa nama zar ovu noc da propustis
Ref. 2x
Ponoc je prosla, tebe jos nema kad god da dodjes dobro je zasto da sama sedis kod kuce kad ovde mnogo bolje je
Mladost je kratka, zato pozuri ne teraj srecu od sebe ako si spremna, samo mi javi dolazim odmah po tebe
Ref. 4x
Hajmo na noge hajmo na noge hajmo na noge
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Hej sudbino, hej zivote Ovaj tekst je pregledan 2 548 puta
Ref. 2x Hej mladosti, hej zivote hej sudbino covekova kad bih ovaj zivot trajo barem jedno pet vekova
Kad se setim onih dana iz mladosti moje rane nova bora ureze se a iz oka suza kane
Ref. 2x
Kome zivot nije mio taj se nije jos rodijo kad bih zivot vecno trajo zivotom se ne bih zvao
Ref. 2x
U zivotu ljubav trazi kad ti ona dusu blazi jer mladost je kratka druze prodje kao miris ruze
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Hej, nek se pije Ovaj tekst je pregledan 1 629 puta
Nocas placam ja za sve najdraza je kraj mene natocite case dvije hej, nek se pije
Ref. Konobari, budite nam svati zaklinjem se, srce cu joj dati hej, sve cu dati trubacima zadnju paru dajem sve sto dajem, sutra se ne kajem hej, sve vam dajem
Dajte vina, nek me truje nocas ljubav pobjedjuje spojile se duse dvije hej, nek se pije
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:48 | |
| I Bog cuva pijanicu Ovaj tekst je pregledan 1 152 puta
Ne brini za mene zeno moja draga kad od mene nema ni glasa, ni traga 2x
Ref. I Bog cuva pijanicu i Bog cuva lutalicu dobru dusu cuva Bog zivota mi mog
Ne brini za mene gde sam nocas bio i da li sam opet kockao i pio 2x
Ref.
Ne brini za mene moja zvezdo srece ni grom, duso moja u koprivu nece 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| I lazi i varaj Ovaj tekst je pregledan 2 378 puta
Da te nisam volio kao oci svoje da te nisam zvao najmilije moje da do bola nisam volio te jako ne bih sad zbog tebe venuo polako
Ref. I lazi i varaj, samo budi tu robovacu tebi, sve izdrzacu samo mi potrazi, dacu zivot svoj verni sluga bicu tebi nevernoj
Da ti zvezde nisam skidao sa neba da mi nisi bila sve sto srcu treba da ne volim ludo crne oci tvoje ne bih sada, mila, patio za oboje
Ref.
Da bez tebe mogu voleo bih i ja uzalud je kad si srcu najmilija da mi nisi draza od zivota bila ne bih sad zbog tebe patio do ludila
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Isprati majko sina Ovaj tekst je pregledan 1 499 puta
Pjevajte drugovi moji djelite sa mnom srecu doslo je vreme armiju sluzim skoro vas vidjeti necu
Ref. 2s Jos sam danas s vama a vojnik sam sutra truba mesto majke objavice jutra
Pevaj i ti majko raduj srce svoje i budi srecna, vojnik cu biti jer to su zelje moje
Ref. 2x
Isprati sina majko pozeli srecu samo jer vojnik biti radost je prava moji su drugovi tamo
Ref. 2x
Truba mesto majke objavice jutra (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Izmedju dva srca Ovaj tekst je pregledan 1 384 puta
Cini mi se kao vreme da se menja munja je na nebu ostavila trag uzalud se nadam, nema pomirenja ti mi nikad vise neces preci prag
Ref. Izmedju dva srca sad je srusen most hajde reci, Boze, da l' je to fer u mojoj je kuci bila dragi gost a sada mi nije cak ni prijatelj
Cini mi se kao sunce da se gasi tuga na mom srcu ostavi svoj znak srusili se snovi, tudja postala si zivot posle tebe nece biti lak
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:49 | |
| Ja sam taj Ovaj tekst je pregledan 1 714 puta
Nedaj drugom usne sto su moje bile i da guzva neznu postelju od svile ostao sam zeljan tvoga milog lika ne budi u meni srce osvetnika
Ref. 2x Ja sam taj, ja sam taj sto za tobom gine sto ce zvezde s' neba da ti skine ako treba i da umre od ljubavi silne
Nedaj duge kose da ih mrsi niko vise od zivota volim te toliko za tebe se borim ne bojim se boja sve cu za te dati samo budi moja
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ja ti dodjoh kao gost Ovaj tekst je pregledan 1 661 puta
Ja ti dodjoh kao gost u vecernji cas a ti nisi prepoznala moj korak ni glas
Ref. 2x A ti mene ne pozdravi nit' se nasmjesi cekala si nekog drugog da te utjesi
Ja upitah, kako si mi a ti mene ne sreco moja sto si htjela da odem sto pre
Ref. 2x
Zadnjom snagom sakrih bol u ocima sjaj ti ni ruku da mi pruzis rece da je kraj
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Jedan covek, jedna zima Ovaj tekst je pregledan 1 523 puta
Ne znam sto je zadrhtalo srce dal od bola il od hladne zime na vratima kad sam procitao tvoje ime a tudje prezime
Ref. 2x Jedan covek, jedna zima jedno ime na vratima jedna zena k'o sneg bela sve mi dala i sve uzela
Snegovi ce izbrisati stope nece znati da sam dolazio rekao sam da poruce tebi tarzio te ko te je voleo
Ref. 2x
I dolaze i prolaze zime sve su nase staze zavejane i najveci snegovi kad padnu izbristai nece uspomene
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:50 | |
| Jos su zive one godine Ovaj tekst je pregledan 1 426 puta
Dal' te kao nekad volim to bih htela znati dali ljubav kada ode moze da se vrati
Sve te suze sto su pale nas su odrzale i rastanak sto je bio mom je srcu mio
Ref. 2x Jos su zive one godine jos su iste nase sudbine jos po nekad nocu pijem zbog tebe
Dal' od tebe nesto krijem neko ime tajno iz vremena kada nama nije islo sjajno
I da krijem, to ne menja moju ljubav s' tobom jer jedino tebi necu nikad reci zbogom
Ref. 2x
Dal' cu moci kao nekad da ti ruku pruzim da te grlim, da te ljubim s' tobom da se druzim
Dal' cu moci da razumem tvoje usne neme sto mi kazu, sve je isto samo ide vreme
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Jos su zive one nase godine Ovaj tekst je pregledan 1 505 puta
Da li me jos uvek volis to bih hteo znati da li ljubav kada ode moze da se vrati
Da l' od mene nesto krijes neko ime tajno iz vremena kada nama nije islo sjajno
Ref. Jos su zive one nase godine jos uvek su iste nase sudbine jos ponekad nocu pijem zbog tebe
Da li mogu kao nekad da ti ruku pruzim da te grlim, da te ljubim s tobom da se druzim
Da l' cu moci da razumem tvoje usne neme sto mi kazu, sve je isto samo ide vreme
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Jovanovic Rada Ovaj tekst je pregledan 2 097 puta
Kad sam bio u Novome Sadu u Novome Sadu, u Novome Sadu susreo sam Jovanovic Radu Jovanovic Radu, Jovanovic Radu
Dal' zbog kola, il' zbog mene mlada prevari se, pogleda me Rada (2x)
Ref. Nista od nje ne bese mi sladje jao Rado gde bas mene nadje ja, oj Rado zivota ti tvoga sta mi radis dal' si svesna toga
Nas smo susret proslavili s vinom proslavili s vinom, proslavili s vinom setajuci Petrovaradinom Petrovaradinom, Petrovaradinom
Dal' zbog para, il' zbog mene mlada prevari se, poljubi me Rada (2x)
Ref.
Kad sam pos'o u Beograd kuci u Beograd kuci, u Beograd kuci mislio sam srce ce mi puci srce ce mi puci, srce ce mi puci
Al' da vidis srece iznenada podje sa mnom Jovanovic Rada (2x)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:51 | |
| Kad bi znali kako mi je Ovaj tekst je pregledan 623 puta
Kad bi znali kako mi je ponekad u dusi, ponekad u dusi niko nista pitao me ne bi, jer tako bi pomogao meni
Ref. Jedna suza u oku zastala jedna ljubav u srcu zaspala ja je ljubim ona se ne budi srce bolnu uspomenu ljubi
Jednu zenu, voleo sam nje sad vise nema nje sad vise nema ja sam onaj koji stalno gubi ne pitajte kako mi je ljudi
Ref.
Vreme sa njom bilo mi je deo igre njene deo igre njene njoj sam dao sto se moze dati sad mi osta da volim i patim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kad bih im'o sume i livade Ovaj tekst je pregledan 1 123 puta
Kad bih im'o sume i livade zlatom pune u raskosi grade ja bih opet vuk siromah bio drugo zlato i raskos zelio
Ref. Zlato koje iz ociju sija raskos meka koja srcu prija trazio bih tebe u nocima da mi gasis tugu u ocima
Ja bih dao sume i livade zlatom pune u raskosi grade ja bih, sreco, sve na svetu dao samo kad bih tebe milovao
Ref.
Sta ce meni u dane jesenje srebro, zlato i drago kamenje kad se lisce na granama zuti mladost preti da ce uvenuti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kad Bosanac u Bosnu se vraca Ovaj tekst je pregledan 1 865 puta
Kad Bosancu dosadi tudjina kad ga pocne muciti daljina sprema stvari i u Bosnu krece zaklinje se, vratiti se nece
Ref. Kad Bosanac u Bosnu se vraca koga prvog sretne, on mu pice placa placa pice i pita o svemu jer Bosna je najmilija njemu
Kad Bosanac pomisli na majku usamljenu, staru i nejaku zuri na voz koji prvi krece zaklinje se, vratiti se nece
Ref.
Kad Bosanac rodnom kraju dodje i stazama iz mladosti prodje dusom svojom ljubav Bosne dise ostavit' je nikad nece vise
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kad god dodjes, dobro dosla Ovaj tekst je pregledan 1 322 puta
Pricaju mi da si tuzna da si stalno usamljena ali nasom kratkom svadjom ljubav nije ugasena
Ref. Kad god dodjes, dobro dosla ja te cekam svakog trena ljubav nasa nije prosla secanja su jos zelena
Nisam vise ljut na tebe za oprostaj ja sam spreman jer osecam da bez tebe pravi put do srece nemam
Ref.
U dusi se mi vec znamo istom svetu pripadamo jos do mene imas mosta cutanja je bilo dosta
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:52 | |
| Kad te vidim ja ozdravim Ovaj tekst je pregledan 2 976 puta
Ja na tugu zaboravim kad si pored mene za trenutak ostave me bolne uspomene
Bice bolje poverujem nevolje odlete na trenutak ja sam opet srecan kao dete
Ref. 2x Kad te vidim ja ozdravim moje suze stanu ti mi dodjes, ti mi dodjes ko melem na ranu
Ti mi uvek u mislima pa i ovog trena pored tebe vrati mi se snaga izgubljena
Ref. 2x
Kad mi dodjes nasmejana ne bole me rane pogledas me i ozive nade zakopane
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Kao kockar Ovaj tekst je pregledan 4 021 puta
Kao kockar zadnju paru ostavicu te kao gresnik na oltaru suze svoje sve 2x
Ti si uvek bila meni ceo svet u jednoj zeni sve sto imam rasprodacu proplakacu, umiracu i vise me nece biti ali cu te ostaviti
Znam da bicu ceo zivot nesrecan i sam ja te moram zaboravit kao da si san 2x
Ref.
Da jos jednom sebe slazem ostao bih nem bilo bi mi sreco draze sad da umirem 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Konobarica Ovaj tekst je pregledan 1 858 puta
Ja ne mogu jos jedan dan da zivim ja ne zelim da ova noc mi prodje ja ne mogu da prebolim bas da umrem, sad mi dodje
Ref. 2x Hajde konobarice daj produzi smenu ucini coveku sipaj mi jos jednu
Hajde konobarice budi srca meka ucini coveku kome nema leka
Nek' mi bude poslednja ova casa mozda tako meni bude bolje nek' mi bude kako bude ja za zivot nemam volje
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Konobaru, druze Ovaj tekst je pregledan 2 548 puta
Imam trista luka svaka nosi njeno ime samo njena ruka mogla bi da ozdravi me
Imam trista rana sve na njenu dusu ide zna i ona sama oci je u svakoj vide
Ref. 2x Konobaru, druze, cvetaju li ruze ikom kao zeni toj kakve su mi muke takve mi i ture ne zna im se broj
Imam trista briga svaka samo na nju ceka ona sve mi leci a bez nje mi nema leka | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:53 | |
| Krivo mi je Ovaj tekst je pregledan 2 356 puta
Sta, sta, sta ces da ti dam znam, znam svoga srca plam necu drugom necu da te dam
Ref. Krivo mi je krivo je dok te drugi miluje krivo mi je, krivo mi je rado bih ga prokleo, sto mi te je oteo sto mi te je oteo
Ne i ne, po sto put kazem ne on, zar on, da ljubi usne te usne njene usne voljene
Ref.
Ti, zar ti, s njim da delis sve dan i noc ove nase sne meni samo bol da ostane
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Miloš Bojanić 29.04.11 18:53 | |
| Kuco moja Ovaj tekst je pregledan 4 777 puta
Kuco moja, kuco u dolini kuco u dolini, kuco u dolini jednom cu ti doci u godini doci u godini, doci u godini
Ref. 2x Sve je kriva moja ljubav stara dotjer'o sam cara do duvara
Kuco moja, ogradjena zicom ogradjena zicom, ogradjena zicom zato mene zovu pijanicom zovu pijanicom, zovu pijanicom
Ref. 2x
Kuco moja, cadjavu ti gredu cadjavu ti gredu, cadjavu ti gredu sve sam prodo, i ti si na redu i ti si na redu, i ti si na redu
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Miloš Bojanić | |
| |
| | | | Miloš Bojanić | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 212 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 212 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|