Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Koliko virtuala utječe na vašu realku?

Go down 
+10
mentalistica
Ary
Puky
Rokerka
Tea
Niky
Kikica
Lux
Goran
Blizanka
14 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 Empty
PostajNaslov: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime21.01.09 20:39

First topic message reminder :

Dakle, iako svi znamo da je ovo virtualno ... i sama riječ sugerira ..nestvarno, ipak smo svijesni da se iza avatara i nickova kriju stvarni ljudi. Koliko na vas utječu neki događaji koji se događaju ovdje u virtualnom svijetu? Razvesele vas nečije riječi i prenosite li to veselje u stvarni život? Isto tako, ako vas netko uvrijedi ili iznervira, može li vam to pokvariti dan? A o onim drugim emocijama da i ne govorim :;):
Vaša razmišljanja molim ... Smile
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime31.10.09 19:56

ni ja nebi ništa mjenjala
[Vrh] Go down
Tea
Zagrijao tipkovnicu
Tea

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 758
Godine : 54
Datum registracije : 01.11.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime01.11.09 22:11

Kad je dobra ekipa na forumu onda je baš super.Dođem na net baš da se opustim.Mada...naišla sam na neke svađe koje se nisu ticale mene...ipak sam se iživcirala malo.Sklonim se uvijek od loše atmosfere.Ipak me takne malo...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime01.11.09 22:15

e ovde sigurno neces naici na svadu ... grhug ...ovdje mozes samo se smijat i uzivati

Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Tea
Zagrijao tipkovnicu
Tea

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 758
Godine : 54
Datum registracije : 01.11.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime01.11.09 22:17

blizanka je napisao/la:
e ovde sigurno neces naici na svadu ... grhug ...ovdje mozes samo se smijat i uzivati

Superićka...evo šaljem zagrljaj, dok mi Goran smajliće ne popravi he he
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime01.11.09 22:17

..dobro B..kaže nečeš tu naletjeti na svađu sigurno.. Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 684631
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime01.11.09 22:41

stvarno sam se uvjerila da ova virtuala zaista djeluje na mene.. u pozitivnom smislu... uvijek me razvedri, oraspoloži... uvijek su svi sretni i stalno spremni za šalu.. i sve ostalo... barem na kratko pomaže da zaboravim svakodnevne probleme Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime02.03.10 20:01

Da utice jako bar sto se nekih osoba tice Smile
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime02.03.10 20:04

Uh...mnogo...sto i nije bas za pohvalu, al sta cu Smile
Uglavnom me neke osobe odavde oraspoloze..i vrate mi osmeh na lice kad nisam okej....Ali, net mi stvara druge probleme...
Tako da ne mogu da kazem da bas dobro utice....ali promenio mi je zivot....mnogo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime03.03.10 8:31

onoliko koliko ja dozvolim da mi utjece, ko i sve u zivotu
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime10.04.10 17:04

Pocela je bas uticati moram se pod hitno malo maknuti sa neta...
[Vrh] Go down
Puky
Zagrijao tipkovnicu
Puky

Male
Pisces Monkey
Broj postova : 372
Godine : 68
Datum registracije : 28.11.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime10.04.10 17:48

Baš se spremam u Cenacolo na odvokavanje od cyber ovosnosti Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 719500
[Vrh] Go down
http://horvatska.com
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime11.04.10 21:08

Upravo mi je mama zavrsila s pricom kako ja vise ne zivim u stvarnom svetu.... Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 668150
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime11.04.10 21:11

Opasno utice Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 73820
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:19

Kao i sa svime, tako i sa korištenjem neta i boravkom na njemu treba imati mjeru jer stvarno se lako postaje ovisnik o netu. Većina vremena provedenog na netu bi trebala biti utrošena na korisne stvari, edukaciju i eventualnu pomoć drugome, zabava bi trebala biti sekundarna.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:26

hm...osim što mi kičma otpada...nemam većih tegoba Laughing
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:27

Nek te dragi masira i sve ok... veseli

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:32

Laughing moš mislit..dragi već na veliko hrkenja u drugoj sobi Laughing
Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 Feaaebee50b0dfccbff867885edcd866
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:41

daj ga realno probudi nekim glasnim virtualnim zvukom da te izmasira lol!

[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:46

a jok...ne diraj lava dok spava Laughing
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:52

Što je, bojiš se da ne rikne lav? cerekalo: veseli

[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:57

neeeeeeee..
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime13.04.10 23:58

Nego što onda? cerekalo:

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime18.06.10 19:04

Bleky je napisao/la:
Opasno utice Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 73820

Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 969280 vise ne utice
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female
Broj postova : 786
Datum registracije : 14.05.2010

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime18.06.10 22:28

Ne utječe.

Virtualni svijet meni predstavlja mjesto opuštanja, dobre rasprave i zafrkancije.

Oduvijek se zna, tko vrijeđa, nije inteligentan Smile i na takve osobe se ne obazirem ili ako se obazirem idem najviše zafrkavat ih Smile
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime19.06.10 16:43

tana je napisao/la:
Dakle, iako svi znamo da je ovo virtualno ... i sama riječ sugerira ..nestvarno, ipak smo svijesni da se iza avatara i nickova kriju stvarni ljudi. Koliko na vas utječu neki događaji koji se događaju ovdje u virtualnom svijetu? Razvesele vas nečije riječi i prenosite li to veselje u stvarni život? Isto tako, ako vas netko uvrijedi ili iznervira, može li vam to pokvariti dan? A o onim drugim emocijama da i ne govorim :;):
Vaša razmišljanja molim ... Smile

Zavisi od koga su te rjeci upucene. recimo na forumu postoje ljudi ciji me postovi zbilja oduseve i znaju mi nekad uljepsati dan..
Oni koji su mi nekad znali kvariti dan ...na njih sam navikla i vise ne obracam paznju...
Za mene su svi tu realni ljudi a ne samo avatari... i ovde ignorisem one koji mi se ne dopadaju ili kvare mi raspolozenje kao i u reali ...-samo sto ovde mogu da se ne susrecem, ne slusam i ne gledam ih ..tako da nekad i virtualni svjet ima svojih drazi

Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku?   Koliko virtuala utječe na vašu realku? - Page 3 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Koliko virtuala utječe na vašu realku?
[Vrh] 
Stranica 3 / 4.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Što najviše utječe na vašu odluku kod kupovine bijele tehnike?
» Test: koliko ste bliski, koliko dobro poznajete svoga partnera
» Što je virtuala- realnost ili bijeg od realnosti?
» Utječe li mjesec na kvalitetu sna?
» Brak utječe na zdravlje