Autor/ica | Poruka |
---|
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 31.10.09 19:56 | |
| ni ja nebi ništa mjenjala | |
|
| |
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 01.11.09 22:11 | |
| Kad je dobra ekipa na forumu onda je baš super.Dođem na net baš da se opustim.Mada...naišla sam na neke svađe koje se nisu ticale mene...ipak sam se iživcirala malo.Sklonim se uvijek od loše atmosfere.Ipak me takne malo... | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 01.11.09 22:15 | |
| e ovde sigurno neces naici na svadu ... ...ovdje mozes samo se smijat i uzivati _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 01.11.09 22:17 | |
| - blizanka je napisao/la:
- e ovde sigurno neces naici na svadu ... ...ovdje mozes samo se smijat i uzivati
Superićka...evo šaljem zagrljaj, dok mi Goran smajliće ne popravi he he | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 01.11.09 22:17 | |
| ..dobro B..kaže nečeš tu naletjeti na svađu sigurno.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 01.11.09 22:41 | |
| stvarno sam se uvjerila da ova virtuala zaista djeluje na mene.. u pozitivnom smislu... uvijek me razvedri, oraspoloži... uvijek su svi sretni i stalno spremni za šalu.. i sve ostalo... barem na kratko pomaže da zaboravim svakodnevne probleme |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 02.03.10 20:01 | |
| Da utice jako bar sto se nekih osoba tice |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 02.03.10 20:04 | |
| Uh...mnogo...sto i nije bas za pohvalu, al sta cu Uglavnom me neke osobe odavde oraspoloze..i vrate mi osmeh na lice kad nisam okej....Ali, net mi stvara druge probleme... Tako da ne mogu da kazem da bas dobro utice....ali promenio mi je zivot....mnogo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 03.03.10 8:31 | |
| onoliko koliko ja dozvolim da mi utjece, ko i sve u zivotu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 10.04.10 17:04 | |
| Pocela je bas uticati moram se pod hitno malo maknuti sa neta... |
|
| |
Puky Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 372 Godine : 68 Lokacija : Karlovac, Hrvatska Datum registracije : 28.11.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 10.04.10 17:48 | |
| Baš se spremam u Cenacolo na odvokavanje od cyber ovosnosti | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 11.04.10 21:08 | |
| Upravo mi je mama zavrsila s pricom kako ja vise ne zivim u stvarnom svetu.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 11.04.10 21:11 | |
| Opasno utice |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 13.04.10 23:19 | |
| Kao i sa svime, tako i sa korištenjem neta i boravkom na njemu treba imati mjeru jer stvarno se lako postaje ovisnik o netu. Većina vremena provedenog na netu bi trebala biti utrošena na korisne stvari, edukaciju i eventualnu pomoć drugome, zabava bi trebala biti sekundarna. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 13.04.10 23:26 | |
| hm...osim što mi kičma otpada...nemam većih tegoba | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 13.04.10 23:27 | |
| Nek te dragi masira i sve ok... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 13.04.10 23:32 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 13.04.10 23:41 | |
| daj ga realno probudi nekim glasnim virtualnim zvukom da te izmasira _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 13.04.10 23:46 | |
| a jok...ne diraj lava dok spava | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 13.04.10 23:52 | |
| Što je, bojiš se da ne rikne lav? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 13.04.10 23:57 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 13.04.10 23:58 | |
| Nego što onda? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 18.06.10 22:28 | |
| Ne utječe. Virtualni svijet meni predstavlja mjesto opuštanja, dobre rasprave i zafrkancije. Oduvijek se zna, tko vrijeđa, nije inteligentan i na takve osobe se ne obazirem ili ako se obazirem idem najviše zafrkavat ih | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 19.06.10 16:43 | |
| - tana je napisao/la:
- Dakle, iako svi znamo da je ovo virtualno ... i sama riječ sugerira ..nestvarno, ipak smo svijesni da se iza avatara i nickova kriju stvarni ljudi. Koliko na vas utječu neki događaji koji se događaju ovdje u virtualnom svijetu? Razvesele vas nečije riječi i prenosite li to veselje u stvarni život? Isto tako, ako vas netko uvrijedi ili iznervira, može li vam to pokvariti dan? A o onim drugim emocijama da i ne govorim ::
Vaša razmišljanja molim ... Zavisi od koga su te rjeci upucene. recimo na forumu postoje ljudi ciji me postovi zbilja oduseve i znaju mi nekad uljepsati dan.. Oni koji su mi nekad znali kvariti dan ...na njih sam navikla i vise ne obracam paznju... Za mene su svi tu realni ljudi a ne samo avatari... i ovde ignorisem one koji mi se ne dopadaju ili kvare mi raspolozenje kao i u reali ...-samo sto ovde mogu da se ne susrecem, ne slusam i ne gledam ih ..tako da nekad i virtualni svjet ima svojih drazi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? | |
| |
|
| |
| Koliko virtuala utječe na vašu realku? | |
|