Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 26.01.09 21:28 | |
| Mislim da ovako ko anonimusi u virtuali kao anonimci skriveni iza avatara možemo se opustiti i dobro se zezati i našaliti što u stvarnosi možda nemamo često priliku. Ali jedno ostaje svaki je različit od nas, i u virtuali no dobar smo tim za druženje. Ko zna kako bi bilo u stavrnosti? Mislim da bi se slagali. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 26.01.09 21:31 | |
| iza nekog krova...i vidi se rijeka.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 26.01.09 21:33 | |
| - korny je napisao/la:
- iza nekog krova...i vidi se rijeka..
ha ha ... zaboravljaš još nešto : : |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 26.01.09 21:33 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 29.01.09 22:00 | |
| - Teo je napisao/la:
- Mislim da ovako ko anonimusi u virtuali kao anonimci skriveni iza avatara možemo se opustiti i dobro se zezati i našaliti što u stvarnosi možda nemamo često priliku.
Ali jedno ostaje svaki je različit od nas, i u virtuali no dobar smo tim za druženje. Ko zna kako bi bilo u stavrnosti? Mislim da bi se slagali. Pošto su svi članovi na ovom forumu zajednica iskrenih dobrica, mislim da bi se i realno slagali kao i ovdje. Naravno da me neke riječi ovdje razvesele, neke i rastuže. Jedino negativno za mene u virtuali je to što mi nesvjesno prođe puno vremena, pa ponekad zanemarim neke druge obaveze. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 30.01.09 8:51 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 25.02.09 19:54 | |
| Surfanje i memorija Mnogo puta smo pomislili da previše vremena provodimo za kompjuterom, da će nam mozak atrofirati, a intelektualne mogućnosti se umanjiti. Uz pomoć magnetne rezonance utvrđeno je da traženje korisnih informacija na internetu aktivira određene dijelove mozga koji stimuliraju memoriju, raspoloženje i spoznajne sposobnosti više od bilo koje intelektualne aktivnosti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 25.02.09 19:59 | |
| Dobro, da nas stalno ne kritiziraju | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 25.02.09 20:01 | |
| Baš tako Lux! : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 25.02.09 21:20 | |
| lijepo, lijepo...ipak mozak neće zakržljaviti.. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 27.06.09 10:06 | |
| Recimo osobe na ovom forumu pozitivno na mene utječu u reali, uvijek me opuste i ispune pozitivnom energijom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 27.06.09 10:24 | |
| dosta... sto se tice raspolozenja ...uvijek se oraspolozim i nasmijem ...a ostalo mi puno ne znaci...kad se iskljucim ...iskljucim se ...i to je to ...e drugo je sa osobama s kojima ostajem u kontaktu i mimo foruma _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 27.06.09 10:49 | |
| Vežem se uz ljude ... uvijek ... utječe dosta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 27.06.09 10:50 | |
| - tana je napisao/la:
- Vežem se uz ljude ... uvijek ... utječe dosta
potpisujem... |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 28.06.09 10:36 | |
| Meni pomaže sigurno, jer čovijek dok tipka po tipkovnici, radi par funkcija u mozgu od jednom....tipkaš...misliš o onome što tipkaš i koordiniraš prstima po tastaturi ...dobro sad što ispadne iz tih rijeći več je druga priča, kao kod mene ....ali mlada sam ja naučiti ću. I onda još kad pomislim kako sam pronašla par ljudi koji me uveseljavaju i nakon što se iskopčam s neta samo dok pomislim na njih uvesele me. A pošto bi neke rado izgrlila i izljubila, te emocije prenesem na prijatelje u blizini....znaći na mene virtuala djeluje jako dobro... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 28.06.09 10:40 | |
| Vau Kiki, ovo si divno napisala! I na mene virtuala uglavnom utječe dobro, pogotovo komunikacija sa pozitivcima sa ovog foruma, nevjerojatno je koliko se ovdje okupilo divnih osoba koje su u stanju svakog ispuniti pozitivnom energijom! :zabava: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 28.06.09 12:08 | |
| kiki ...ma nisi ti meni kokos ...vidis ...samo kad hoces... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 28.06.09 13:43 | |
| ...he he, Biiić | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 11.07.09 12:45 | |
| - blizanka je napisao/la:
- dosta... sto se tice raspolozenja ...uvijek se oraspolozim i nasmijem ...a ostalo mi puno ne znaci...kad se iskljucim ...iskljucim se ...i to je to ...e drugo je sa osobama s kojima ostajem u kontaktu i mimo foruma
Tako je i najbolje! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 28.10.09 15:50 | |
| imam ispravku ...na to kako virtuala utjece na mene ...nevjerovatno dobro ...ali s tom razlikom sto se sad ne mogu iskljuciti ... sad su dragi ljudi dio moje svakodnevnice ...s kojim pricam --i da me cuje neko rekao bi prolupala...sto pricam sama sa sobom ili se uhvatim da se smjeskam na neku provalu ...ma ima puno stvari koje prozivljavam kao da zivim s vama...bas sam luda ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 28.10.09 15:59 | |
| Ma luda baš..ja nisam luda.. ..muž mi kaže da se ponašam kao luđak..kako se mogu smijati sama sa sobom...šta da mu kažem..dođi pa čitaj da vidiš da se ne smijem samo ja.. | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 31.10.09 8:22 | |
| hm...ne utječe toliko na realnu ali da se ne naviknemo na virtualu naviknemo ...i pomalo da ipak utječe na realu..jer steknemo neka poznanstva ..prijateljstva..i eto bez njih ne možemo.....bar ja...meni su ovdje ljudi dragi i navikla sam se na sve vas..prođu dani kad me nema ovdje ali ipak u tim danima često vas se sjetim i kad pričam ljudima oko sebe da postojimo ovdje smiju mi se i kažu da trošim vrijeme bez veze..a ja im kažem da oni ne znaju što propuštaju..kako je lijepo uživati u ovakvom društvu iako smo svi na sve strane svijeta....smijati se...i imaš osječaj da te razumiju..uvijek su tu da pomognu..daju iskrene savjete...ma da ajde priznajem ipak vi tu utječete na moju realu.... | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? 31.10.09 19:50 | |
| - Nikita je napisao/la:
- ma da ajde priznajem ipak vi tu utječete na moju realu....
..ja nebi mjenjala taj utecaj više za ništa... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko virtuala utječe na vašu realku? | |
| |
|
| |
| Koliko virtuala utječe na vašu realku? | |
|