|
| Ljudima se ne može ugoditi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Ljudima se ne može ugoditi 12.03.11 9:33 | |
| Nasmijala sam se pa rekoše: – zašto si neozbiljna?
Zaplakala sam, pa rekoše: – zašto se ne smiješ?
Osmjehnula sam se, pa rekoše: - zašto se pretvaraš pred ljudima.
Ćutala sam, pa rekoše: - zar ne znaš da govoriš.
Progovorila sam, pa rekoše: - puno pričaš.
Oprostila sam, pa rekoše: - kukavice, da možeš osvetila bi se.
Uzvratila sam nepravdu, pa rekoše: - da si pravedna ne bi se tako ponijela.
A onda sam shvatila da se ljudima ne može ugoditi. Jedni će te namjerno sputavati, drugi će prećutati kad ne treba, treći će reći i više nego što treba… Možda ne postoji recept za uspjeh, ali za neuspjeh je definitivno ovo: TRUDI SE DA UGODIŠ SVAKOM.
izvor -----------------------------------------------------------------------------------------------
Sta vi mislite da li se moze ljudima ugoditi?
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Crofan Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 100 Godine : 47 Datum registracije : 12.03.2011
| Naslov: Re: Ljudima se ne može ugoditi 12.03.11 18:42 | |
| Ako sam dobro shvatila poantu gore navedenog - onda ću odgovoriti ovako: Nažalost, vrijeme u kojem živimo stvorilo je od nas (barem većine nas ili njih, kako kome drago) osobe pune nepovjerenja, straha, a neki su i postali pakosni .... tako da šta god napravili bilo ono dobro ili loše - uvijek će se naći netko tko će to sve promatrati iz onog nekog kuta punog nepovjerenja i tražiti neki skriveni smisao u našim postupcima, ono nešto drugo, zloćesto, podlo - a mi ćemo se recimo samo nasmijati jer nam je eto nešto bilo smiješno ili nas je nešto obradovalo... Zato ljudima postaje sve teže ugoditi i uvjeriti ih u iskrenost naših postupaka | |
| | | | Ljudima se ne može ugoditi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 276 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 276 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|