|
| Dosadno je dosadnim ljudima | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Dosadno je dosadnim ljudima 15.12.08 14:01 | |
| Postoje osobe koje gotovo uvijek kvocaju da im je dosadno i da ne znaju što će sa sobom, ali postoje i osobe koje svaki tren svog vremena iskoriste za izuzetno kreativne i zanimljive radnje. Slažem se s onima koji tvrde da je dosadno osobama koje su i same dosadne i nemaštovite. Jeste li vi maštoviti, je li vam često dosadno, kako provodite slobodno vrijeme i bavite li se nekim zanimljivim hobijem? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 15.12.08 14:19 | |
| Pa ima dana kad umirem od dosade ali uvijek se nečim znam zabaviti ili lutam negdje pa si ubijem dosadu. Kad mi je ono dosadno ali dosadno uzmem i riješavam križaljku...i smirena sam odmah usput LUdujem po stanu,odvalim si glazbu i zaboli me za sve ono što se događa vani..nekad mi treba samo to,ma zabavljam se ja uvijek nekako | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 15.12.08 15:40 | |
| Nemam ja vremena da mi bude dosadno... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 15.12.08 22:10 | |
| Kad mi je dosadno onda kvocam |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 15.12.08 22:13 | |
| one osobe kojima je dosadno u životu (ne mislim na nikoga sa foruma) nek si nađu neki dobar posao i da vidiš kako im neće biti dosadno... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 15.12.08 22:14 | |
| prvenstveno meni nikada nije dosadno..ili radim, ili spavam ili sam sa najbližima ili sam na netu... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 29.01.09 18:13 | |
| Meni nikad nije dosadno ,ne razumijem kako nekom moze biti dosadno | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 29.01.09 18:34 | |
| na ovom forumu ni dosadnim osobama ne može biti dosobno |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 01.05.09 21:59 | |
| meni isto nikad nije dosadno...uvijek se mogu nekako zabaviti na ovaj ili onaj način... uostalom uvijek imam vas i ovaj forum da se zabavim i opustim...uz vas mi nikad nije dosadno | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 01.05.09 22:00 | |
| imaš praF pudla... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 23.01.10 17:48 | |
| Ne samo da mi nikada nije dosadno, nego ne stignem napraviti sve što sam zamislila i naumila... Rado bih se i poigrala, no ni za to često nemam vremena... Spavanje smatram gubljenjem vremena, ali rano idem spavati jer je u krevetu tako lijepooooooo Slažem se sa Teom, na ovom forumu pogotovo nikom ne može biti dosadno |
| | | jocAGM Početnik
Broj postova : 43 Godine : 30 Datum registracije : 13.07.2010
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 14.07.10 15:52 | |
| uvijek se neke nađe | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima 14.07.10 15:56 | |
| nikad mi nije dosadno. uvijek svoje vrijeme iskoristim najbolje što mogu. uz knjigu ili dobar film ne može biti dosadno. nije mi dosadno ni kada sam sama sa sobom. razmišljam, maštam, sanjarim. ne poznajem dosadu. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dosadno je dosadnim ljudima | |
| |
| | | | Dosadno je dosadnim ljudima | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 271 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 271 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|