|
| Snovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Olimp Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 65 Datum registracije : 15.12.2010
| Naslov: Snovi 25.02.11 20:55 | |
| Kao mali kontinentalni djecacic sanjao sam o svojem brodicu. Brod sam samo vidio na slici, a najveca voda je bila poplavljeni pašnjak u proljece, pored mojega sela, kada se snijeg (nekada ga je bilo puno više nego sada) otapao. Pa iako broda nisam u to vrijeme nikada vidio "uživo", ipak imao sam svoje snove... Život me nije mazio, ali ipak sam si otvorio mali prostor u vremenu svake godine u kojem mogu putovati kanuom po rijekama. Imam i svoj brodic, ali kanu je kanu. Na svojim putovanjima svašta sam vidio, ali ovakvi prizori, koji nažalost nisu osamljeni, su me rastužili. Koliko je nas snivalo svoje snove sa plovilima i manjima od ovih, koliko bi nas željelo ovakva plovila, pazili bi ih i mazili a pogledajte.... nemar,,,,,,nebriga...... ili šta je u pitanju. Meni srce puca kada vidim svoje foto zapise i na njima ovakve scene propadanja necijih snova. Scene koje me užasavaju, rastužuju, scene koje sa nevjericom promatram. Kako vi doživljavate ovakve scene?... : | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Snovi 28.02.11 8:51 | |
| Baš je tužno vidjeti ih tako ostavljene i napuštene. Volim brodiče također, ali vode se bojim. Kad god šetamo u gradu zastanemo u lučici i prokomentiramo sve brodiče. I kada god vidim neki čamčić potopljen u vodi meni ga žao. | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Snovi 28.04.11 7:12 | |
| lep brod samo ga treba malo srediti i on bi isao opet | |
| | | Besna_glista Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 496 Godine : 60 Datum registracije : 17.02.2013
| Naslov: Re: Snovi 15.03.13 10:16 | |
| ..snovi su slichni kao i ljudi..ostvaruju se u onolikoj meri,tj.reciprochno onome koliko chovek ulozhi u to,da se ti snovi ostvare.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Snovi | |
| |
| | | | Snovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 406 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 406 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|