|
| Uobražena žena - izazov ili pogrešan izbor? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Uobražena žena - izazov ili pogrešan izbor? 19.02.11 10:37 | |
| Osobno mislim da je uobraženost nedovoljno definirano stanje nečijeg obrasca ponašanja, koje se karakterizira kao negativno. Obično se za uobražene ljude tvrdi da su egoistični, narcisoidni, arogantni, sujetni, sebični, nepristupačni itd, itd, i to je gotovo po pravilu i točno... Ali, to kod žena nije baš tako jednostavno. Ima mišljenja da se među uobraženim damama kriju brojni primjerci izuzetnih žena koje se svojim tvrdim stavom i arogantnim ponašanjem na neki način štite od nasrtljivaca i dokonih udvarača. Valjda zbog toga, jedan moj drugar i vrsni poznavalac ljepšega pola ima običaj da kaže: - Najbolje su one uobražene! Izvana bodlje kao u ježa, a unutra meke k'o pamuk! Samo, treba im provaliti šifru. Da li ima istine u tome? Što mislite da li je uobražena žena izazov, ili pogrešan izbor? Ovo mi se ucinilo zanimljivim na jednom forumu ...pa da cujem vase misljenje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | Uobražena žena - izazov ili pogrešan izbor? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 443 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 443 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|