|
Autor/ica | Poruka |
---|
jasna49 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 526 Godine : 75 Lokacija : Beograd Datum registracije : 31.01.2011
| Naslov: Re: Pišite kada osetite potrebu 01.03.11 20:15 | |
| Opet
Opet su me pahulje pozvale da igramo naš ples, da se prepustimo tišini i da polako klizimo niz sećanja.... Zašto uvek kada pada sneg? Koračam pustom ulicom, nigde nikoga, lagano pružajući korak sa mislima uperenim ka Tebi.... Opet si mi u mislima, opet si pored mene, opet i opet.... Kako bi volela sada da osetim Tvoju ruku u mojoj, da se prsti prepliču, da osetim taj stisak ljubavi, nežan a jak. Pogled je uperen negde niz ulicu očekujući naš susret. Te nestašne pahulje ispred mog lica samo mi zamagljuju pogled, ne daju mi da da bolje vidim Tvoj dolazak.... Kvase mi toplo lice, tope se...kao da suze teku...možda i jesu suze koje se slivaju niz obraze.... Kako bi volela da se valjamo po snegu, zajapurenih obraza, sretni, nevini u našoj zaljubljenosti... Dobar dan...neko mi reče...trgoh se....vračena u stvarnost...a Ti nestade kao izmaglica sa lelujavim, odlepršanim pahuljama.... | |
| | | jasna49 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 526 Godine : 75 Lokacija : Beograd Datum registracije : 31.01.2011
| Naslov: Re: Pišite kada osetite potrebu 01.03.11 20:27 | |
| SEĆANJA DUGIH BOJA Stojim i čekam, gde i koga? Misli opet odleteše praćene pogledom u daljinu. Da mi je samo još jedan pogled, da u oku vidim one dugine boje ljubavi koje si darovao nekada davno. - Tamno plava: za tamne noći provedene u tvom nežnom i toplom zagrljaju, - Plava: kao tvoje oči u kojima sam pronašla dubinu u kojoj se kupah, - Zelena: za meku travu na kojoj smo znali da ležimo zagrljeni i zaljubljeni, - Žutom: ljiljanu kojim si znao da daruješ moje raširene ruke čekajući tebe, - Naranđastom: prekrasnom naranđom si znao da kvasiš moje žedne usne, žedne poljupca, - Crveno: ružom kao krv crvenom i mirisnom milovao si moje golo telo tražeći ljubav. Odlazim korakom tihim sa mislima u sećanje duginih boja a ptica osta da peva o mojoj ljubavi koje više nema. | |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| | | | jasna49 Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Pišite kada osetite potrebu 01.03.11 21:01 | |
| Hvala mila moja...samo su osečanja bitna... onda reči idu same.... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| | | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Pišite kada osetite potrebu 05.03.11 8:53 | |
| | |
| | | adamlija Početnik
Broj postova : 1 Godine : 32 Datum registracije : 26.07.2012
| Naslov: Pesma o Natasi 26.07.12 12:06 | |
| Natasa to malo slatko ime i kad si uz nju trebas se ponositi time,jer ona cete voleti zato voli i ti nju i ako je zelis pored sebe cuvaj je ko malo vode na dlanu,nastavi je voleti budi pored nje nemoj je pustiti da ode jer zivot bez nje nece biti za tebe kao sto je bio pre. ))) | |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5038 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Pišite kada osetite potrebu 20.07.14 21:59 | |
| Nikada mi se nije dopadao miris ljudi koje slucajno susretnem na ulici..u prolazu.. Imaju svakojaku aromu od najrazlicitijih parfuma , znoja dezodoranasa ili mozda mirisljavih voda do nijansi tjelesnih materija i insekticida..Miris hrane . alkohola i bezbroj drugih svasta i nista..primjecujem sve ove nijanse dok koracam kroz svoju svakodnevnu obicnost i neprimjetnost..U zadnje vrjeme mi se cini da svi ljudi muskarci ili zene koriste bas tvoj parfuum..Ili je to ili me sjetilo za miris vara i cini da se prisjetim nje..Razmisljam o njoj.. o njenom parfuumu dobar je.. ili bilo kakav.. mozda kupljen na popustu trenutno ne znam..U prolazu s nekom damom zudno upijam taj miris... .. | |
Broj postova : 5038 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Pišite kada osetite potrebu 10.11.14 11:06 | |
| Amnesti ja..sto je to i od koga..cega..Cesto puta kad stanem ispred ogledala ne vidim nista drugo nego svoje roditelje..Ma koliko se ja trudio isti sam ko oni samo razmisljam na drugaciji nacin..I na kraju hoce li i mene vrjeme amnestirati svih svojih promasaja tako sto ce me strpati dva metra ispod..ko i njih uostalom..Covjek sam svjestan da zavisnost od idiotizma ima svoju cjenu..Kakav li samo izfilozofiran koncept za imbecilnost priredjuju socijalne strukture? to je svakako nekakvo opravdanje pred kulturnim sudom sazdanom od sto ja znam cega, koga i kako.. Na kraju krajeva, ko je taj neko kji ce meni suditi..da bi me sudio treba da je JA..Trebalo bi da je prosao sve sto sam i ja.. da vidi , osjeti cuje i pomirise sve onako isto kao sto sam ja osjetio zivot po tudjim pravilima da bi shvatio koji rasplet dogadjaja me do krsenja svojih.. tudjih pravila..ne mojih.. No ipk..shvatljivo je da smo ko ljudska bica jos uvijek nerazvijeni da bi svoje slabosti pretocili u tudje doblesti.. sto samo po sebi slici crnom humoru..na nasem nivou sveopceg degenerizma.. Moja malenkost ..glasno razmislja..
| |
| Naslov: Re: Pišite kada osetite potrebu 19.08.15 12:27 | |
| Granica
Ne postoji vrjeme, to je samo ljudskii pojam o hronoloskom porjetku perioda ne postoji vrjeme,to je samo nacin hocu rjeci jedinica mjera za odbrojavanje jednog zivotnog pocetkia i kraja. ne postoji universum,jer je samo jedan od apsurda covjecanstva jer kako moze postojati dio svjeta bas u beskraju Ne postoji svjet ako dusa ne spoznaje granice povrsnosti i dubine kad srce ne zna za zatvoreni krug, ograniceni universum odakle je begstvo nemoguce... horizont je ipak samo privid, samo zelja covjekova da postavi kraj u beskraju, da sebi stvori oazu gde bi se osjecao sigurno. gdje ce zidovi tisine biti kraljevstvo bez pritom da makar samo malo pomisli da tim cinom pravi granicu i ljubav ostaje na drugoj strani..
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pišite kada osetite potrebu | |
| |
| | | | Pišite kada osetite potrebu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 93 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 93 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|