|
| Đoković odveo Srbiju u finale HK | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:29 | |
| Beta Srpski teniser Novak Đoković savladao je Belgijanca Rubena Belmemansa sa 6:3, 6:2 čime se Srbija plasirala u finale Hopman kupa. Đoković je do pobede došao nad Belmemansom, 178. teniserom sveta, došao posle samo 63 minuta igre. Srbija je tako izjednačila na 1:1 u duelu sa Belgijom.Srbiji je za plasman u finale bila potrebna jedna pobeda u 3. kolu A grupe protiv Belgije. U prvom meču Žistin Enan bila je bolja od Ane Ivanović. Rival Srbiji u finalu biće poznat posle duela SAD i Velike Britanije. Srbiju u četvrtak očekuje još i duel miks dublova, Ivanović i Đoković protiv Enan i Belmemansa, ali rezultat tog meča neće uticati na konačni plasman u grupi A. Plasman teniske reprezentacije Srbije u finale Hopman kupa u Pertu Novak Đoković je ocenio velikim uspehom i poručio da će zajedno sa Anom Ivanović učiniti sve da našem timu prvi put pod imenom Srbija donese titulu. " Poslednjih par meseci igram svoj najbolji tenis u karijeri. Osvojio sam sa reprezentacijom Dejvis kup, a formom sam zadovoljan i na Hopman kupu. Osećam loptu, dopadaju mi se podloga i, posebno, atmosfera", naveo je Đoković koji je pobedom nad belgijskim igračem Rubenom Bemelmansom od 6:3, 6:2 obezbedio finale srpskom timu. Prvi srpski reket podsetio je da je poslednji put kada je igrao finale u Pertu (2008) osvojio titulu na Otvorenom prvenstvu Australije. " Nadam se da je to dobar znak pred prvi godišnji gren slem u Melburnu", optimista je Đoković. Đoković je poručio da " oseća odlično" i da veruje u Anin i njegov trijumf u finalu bez obzira ko im bude protivnik. " Oboje smo željni pobede i sa nestrpljenjem očekujemo zavrsnicu takmičenja u Pertu", zaključio je Đoković. U grupi B, SAD vode sa dve pobede i 5:1 u mečevima, dok Italija i Francuska imaju po jednu pobedu. Amerikancima je za plasman u finale potrebna jedna pobeda u meču sa Velikom Britanijom, koja je bez pobede. http://www.b92.net |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:40 | |
| Koji je to kup neznam, ali Đokovič je baš super sportaš i tenisač. !0 puta bolji od oonog našeg As Ivaniševiča živčanog
Zadnja promjena: Kikica; 06.01.11 14:46; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:41 | |
| Đoković mi je legendaran! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:46 | |
| To je Hofman kup, prilicno sporedno takmicenje, i igra se mjesovito, pocetkom svake teniske sezone. Djokovic je sjajan sportas, ali su mu ljudski kvaliteti bas upitni |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:47 | |
| Ma da, ja mislila da je on baš u redu čovjek..biti će da ne pratim najbolje sport. | |
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:49 | |
| Vitez, po čemu ti je on upitan?? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:49 | |
| A znas kako, meni covjek koji je pred nekoliko hiljada ljudi na sav glas u stanju otjerati oca (nije nista bolji od njega, cak sta vise) u PM i nije za pohvaliti |
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:50 | |
| Vjerovatno je imao debeli razlog za takav čin. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:52 | |
| Nema opravdanja..otac je otac.....takav je uvijek kad mu ne ide |
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK 06.01.11 14:56 | |
| Onda se ne razlikuje od Ivaniševića. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Đoković odveo Srbiju u finale HK | |
| |
| | | | Đoković odveo Srbiju u finale HK | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 457 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 457 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|