|
| Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! 17.08.10 18:04 | |
| Svaki treći žitelj ovog sela imao grdne probleme, a lekari niškog zavoda za hitnu medicinsku pomoć svakodnevno zbrinu nekoliko pacijenata. Terapija: antibiotici i injekcije. Najvažnije je ni po koju cenu ne dirati ranu posle ujeda Svaki treći meštanin sela Crvena Reka u opštini Bela Palanka, u blizini Niša, imao je zdravstvenih problema posle ujeda sitnih mušica krvopija. U niškom zavodu za hitnu medicinsku pomoć svakodnevno se zbrine po nekoliko osoba sa velikim otocima po telu, a pojedini pacijenti dolaze i sa velikim gnojnim ranama na mestima ujeda. Lekari niškog zavoda preporučuju da se posle ujeda piju antibiotici, ali i savetuju da se nikako ne diraju otečena mesta kako se rane ne bi inficirale. Kod mnogih pacijenata, međutim, pomogla je tek terapija injekcijama, pa su meštani s pravom uplašeni, a ove sitne bube već su proglasili mušicama mutantima. izvor |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! 17.08.10 21:50 | |
| Da moju mačku nisu ujele takve mutanat mušice. Več 10 dana se bori s nekakvim otocima po glavi ..prvo joj je bio ispod čeljusti sada iznad uha. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! 17.08.10 21:52 | |
| Ne znam moguce.. Ja kad sam bila na odmoru ujedale kao lude napravi se otok kao da te ujede pauk a ne muva |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! 17.08.10 21:53 | |
| Ja za to znam ima bar 2 meseca . Puna je bolnica u Nisu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! 17.08.10 21:55 | |
| meni je bilo cudno...nikada nisu tako ujedale |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! 17.08.10 21:56 | |
| Ma strasno bre...ovde ima i nekih cudnoh komaraca...kad ujedu ostane oziljak | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! 17.08.10 21:57 | |
| sve mutiralo |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! 17.08.10 22:10 | |
| Pa trujemo ih sa svime i svačime a ne potrujemo ih kako treba i ona se oni razviju u ružne crne Hulkove Ali to da otiće na mjestima..sada me baš bacilo u razmišljanje..jer moja maca je odjdnom pobjegla iz dvorišta i kod susjeda počela spavati i sada vidim da ima opet taj otok na glavi | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! | |
| |
| | | | Neverovatno, ali istinito: Mutant-muve napale Srbiju! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 530 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 529 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|