|
| Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 19.12.10 1:29 | |
| Dakle, tema u kojoj ćemo raspravljati o tinejdžerskim problemima. (Ne)sretnoj ljubavi, problemima u školim ovisnosti koje se nemožemo riješiti... Raspišite se Ja još nemam nekih većih problema... Ljubav... A ima jedan dečko koji mi se sviđa, ali on mi je samo prijatelj Što se tiče škole, imam manjih problema, prosjek mi je 4.0, što baš i nije najbolje, pogotovo za mene koja mogu bolje, ali sam lijena da uzmem knjigu i ponovim :kavica: Što se tiče ovisnosti, moja jedina ovisnost su PJESME. Ni facebook, ni forumi ni ništa slično nego pjesme. Jednostavno nemogu bez njih, počnem nešto učit i pustim si pjesme... | |
| | | ♥♥♥!RESPECT!♥♥♥ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 293 Godine : 29 Lokacija : Kuci :D .... Datum registracije : 18.12.2010
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 20.12.10 8:23 | |
| Hahaha Ja njemam probljema u shkoli,prosek 5,00.....(Mamino sunce ) Zavisnost:Pevanje,znachi,pevam i sviram gitaru,moj novi album izlazi znachi 2011 A sto se tiche uchenja ponekad volim,dodje mi a ponekad je dovoljno da majka uzme oklagiju i Biologija je u mojoj ruci | |
| | | Bobby Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 20.12.10 22:53 | |
| Svaka ti čast Ja nebi mogla proć s 5.0, ali za drugo polugodište se moram ozbiljno potrudit. | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 14.01.11 23:25 | |
| ovisan o cigarama,khm-khm...,ne sviram više već dugo to me malo onako hebe,moram sad učit za državnu maturu al mi se ne da...a imam vremena do 4tog 5og mjeseca... | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 15.01.11 10:11 | |
| Imam problema dosta, možda čak i neke o kojima ne bi trebalo ja da brinem, al šta ću, mada ne bih o njima da diskutujem ovde. ^^ A ovi škola, ljubav i to. Toga će uvek biti. Koji je đak još voleo da uči? (Osim jedne iz mog odeljenja, al ona je poseban slučaj). Ustvari svi oni čine to detinjstvo. I kasnije kad odrastemo i setimo se oko čega smo se mi nervirali (a ja sam često i plakala zbog glupih kontrolnih xD), smejaćemo se. ^^ | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 22.01.11 21:42 | |
| Što se tiče škole, imam manjih problema, prosjek mi je 4.0, što baš i nije najbolje, pogotovo za mene koja mogu bolje, ali sam lijena da uzmem knjigu i ponovim.. Bobiceeee biti će po dupetu..i sama sam bila takva i zbog te ljenost se danas grizem nemaš pojma koliko....koliko bih rado samo da se mogu vratiti nazad i da sam 7 i 8 razred ponovno i da mogu izbirati bolju školu s mojim prosijekom. Luda sam bila..nije me nitko natamburao niti me gurao da više učim, da će mi to trebati..zato mi je danas jako krivo. Hvataj se knjige dok nije kasno..petice se pikaju sve ono ispod njih je figa.. | |
| | | Bobby Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 22.01.11 21:45 | |
| Evo, sutra ću... Danas odmaram | |
| | | Kikica VIP član
| | | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 22.01.11 21:47 | |
| moj jedini problem je činjenica da mi se ne da učiti...moram se knjige prihvatit....kraj osmog sve je bliže,moram proć s čvrstom peticom,a ne 4,5 ili 6,to za mene nije prihvatljivo kad znam da mogu bolje... | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 22.01.11 21:51 | |
| Ja sam na početku svake godine dolazila u školu sva puna elana..sada ću ja od ove godine ponavljati gradivo čim dođem kući pročitam i to je to..i stavrno samo da sam to radila..nikada nebih morala posebno učiti za ispite. Ali što se događalo, to da me elan držao svega tjedan dva i ja bi upamtila za čitavu godinu samo prve dvije tri lekcije..i samo to nisam morala ponavljati više nikada..a sve ostalo, za svaki ispit sam morala sjesti i zagrijati stolicu. E tako mi i treba ljenguzi | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 22.01.11 21:56 | |
| hahhhah...nisam ni ja puno bolja,al ja imam sistem:ono za što znam da mi poslje neće trebat spremim u privrememnu memoriju (pov i zem npr.) a ono što znam da će mi trebat kasnije,to spremim u trajnu,kao kemiju i hj.al svejedno pred test ili rešeteanje učim ko manita.. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 22.01.11 21:58 | |
| ..blago tebi..moje su obje u mirovini..odavno.. | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) 22.01.11 22:03 | |
| haahhahhahahahah....pa vrati ih nazad,ima da ti jedan sudoku složim xDD | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) | |
| |
| | | | Teen problemi (Ljubav, škola, ovisnot...) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 68 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 68 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|