Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Wall-e
Ljubitelj foruma
Wall-e

Male
Aquarius Buffalo
Broj postova : 6188
Godine : 38
Datum registracije : 04.06.2010

Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! Empty
PostajNaslov: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!   Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! I_icon_minitime05.12.10 20:42

Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! Audi1_284616S1

Audi do 2015. godine planira postati najprodavaniji premium proizvođač na svijetu, no prema svemu sudeći taj će cilj ostvariti prije. Zapravo, puno prije. Prema nekim analitičarima, ingolstadtska marka postat će broj 1 već krajem ove ili tijekom 2011. godine.

Audijev velik uspjeh, koji mu je omogućio “pretjecanje” Mercedesa, odnosno skok s trećeg na drugo mjesto iza BMW-a, pripisuje se odvažnosti u kriznim vremenima. Prema riječima Ruperta Stadlera, Audijeva CEO-a: “Dok su svi u 2009. nagazili kočnicu, mi smo ulagali u nove proizvode, tehnologije i marketing”.

Velik i u ovim kriznim vremenima nepitičan uspjeh Stadler zahvaljuje rastućoj ponudi novih modela, ali i sve jačoj poziciji na tržištu SAD-a. No, iako je uvjeren da će Audi postati najprodavaniji svjetski premium proizvođač, oprezan je kad je riječ prijevremenom ostvarivanju tog ambicioznog cilja te ne želi posebno komentirati brojne analize prema kojima će ga ingolstadtska marka postići za godinu dana. Jednim od ključnih faktora u svrgavanju BMW-a s trona prvog premium proizvođača automobila na svijetu smatra nedavno lansirani gradski premium model A1, prvog pravog konkurenta Miniju.

Ulaganje u Kinu

No, nezadrćivom rastu pridonose i drugi novi modeli predstavljeni prošle i ove godine, poput nove generacije A8 te ekološki orijentiranih verzija već postojećih A3 i A4. Stadler je istaknuo i važnost Audijeva ulaganja u kinesko tržište koje je počelo prije 20 godina, a danas donosi izvrsne rezultate, kao i proboj na tržište SAD-a, posebice s dizelskim verzijama, primjerice, SUV-a Q7. Istaknuo je i razvoj električnih vozila te potvrdio da bi do 2020. godine tri posto modela mogla pokretati isključivo struja.

Audi je do polovice godine prodao 450.000 automobila, što je 20 posto više u odnosu na 2009., a Stadler očekuje da će do kraja 2010. premašiti milijun prodanih vozila.

Autoklub.hr
[Vrh] Go down
maca faca
Totalno relaxiran
maca faca

Female
Pisces Broj postova : 1902
Godine : 124
Datum registracije : 25.11.2010

PostajNaslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!   Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! I_icon_minitime23.12.10 13:26

to ti ja velim meni je Nova A4 pre Hot ,a A1 je baš slatki gradski tutač
[Vrh] Go down
Wall-e
Ljubitelj foruma
Wall-e

Male
Aquarius Buffalo

PostajNaslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!   Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! I_icon_minitime23.12.10 13:28

A 4 je sasvim dobar auto, solidnih gabarita ali mi je 6-ica nekako više sexy.
[Vrh] Go down
maca faca
Totalno relaxiran
maca faca

Female

PostajNaslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!   Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! I_icon_minitime23.12.10 13:30

meni šestka prevelka za parkirat
[Vrh] Go down
Wall-e
Ljubitelj foruma
Wall-e

Male
Aquarius Buffalo

PostajNaslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!   Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! I_icon_minitime23.12.10 13:32

Inače njemce ne volim, ali pokoja mečkica i audi mogu proći. Veliki sam fan Alfice. ljubav
Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! Alfa_romeo_logo
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 4357
Godine : 34
Datum registracije : 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!   Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! I_icon_minitime23.12.10 13:33

zguraš ostale aute i da vidiškak je 6-icu lako sparkirat Laughing
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
maca faca
Totalno relaxiran
maca faca

Female

PostajNaslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!   Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! I_icon_minitime23.12.10 13:35

za alfu sam čula da je prekrasan auto sam izvana(znaš onu-niko nema tolko para za popravljat alfu),al nisam nikad vozila.

ja se najviše palim na njemačku tehnologiju.bmw i audi prva liga,jedino mi bemburu teško vozit nekad zbog zadnjeg pogona
[Vrh] Go down
Wall-e
Ljubitelj foruma
Wall-e

Male
Aquarius Buffalo

PostajNaslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!   Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! I_icon_minitime23.12.10 13:38

Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! Alfa_Spider_Novitec-4

Malo je reći prekrasna. ljubav

Zadnji pogon je meni ok iako mi zadaje blage probleme zimi, ali navikao sam se.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!   Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Audi RS6 R MTM
» Novi Audi A8
» Audi A7 Sportback
» Audi A3 e-tron
» Novi Audi A6