|
| Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! 05.12.10 20:42 | |
| Audi do 2015. godine planira postati najprodavaniji premium proizvođač na svijetu, no prema svemu sudeći taj će cilj ostvariti prije. Zapravo, puno prije. Prema nekim analitičarima, ingolstadtska marka postat će broj 1 već krajem ove ili tijekom 2011. godine. Audijev velik uspjeh, koji mu je omogućio “pretjecanje” Mercedesa, odnosno skok s trećeg na drugo mjesto iza BMW-a, pripisuje se odvažnosti u kriznim vremenima. Prema riječima Ruperta Stadlera, Audijeva CEO-a: “Dok su svi u 2009. nagazili kočnicu, mi smo ulagali u nove proizvode, tehnologije i marketing”. Velik i u ovim kriznim vremenima nepitičan uspjeh Stadler zahvaljuje rastućoj ponudi novih modela, ali i sve jačoj poziciji na tržištu SAD-a. No, iako je uvjeren da će Audi postati najprodavaniji svjetski premium proizvođač, oprezan je kad je riječ prijevremenom ostvarivanju tog ambicioznog cilja te ne želi posebno komentirati brojne analize prema kojima će ga ingolstadtska marka postići za godinu dana. Jednim od ključnih faktora u svrgavanju BMW-a s trona prvog premium proizvođača automobila na svijetu smatra nedavno lansirani gradski premium model A1, prvog pravog konkurenta Miniju. Ulaganje u Kinu No, nezadrćivom rastu pridonose i drugi novi modeli predstavljeni prošle i ove godine, poput nove generacije A8 te ekološki orijentiranih verzija već postojećih A3 i A4. Stadler je istaknuo i važnost Audijeva ulaganja u kinesko tržište koje je počelo prije 20 godina, a danas donosi izvrsne rezultate, kao i proboj na tržište SAD-a, posebice s dizelskim verzijama, primjerice, SUV-a Q7. Istaknuo je i razvoj električnih vozila te potvrdio da bi do 2020. godine tri posto modela mogla pokretati isključivo struja. Audi je do polovice godine prodao 450.000 automobila, što je 20 posto više u odnosu na 2009., a Stadler očekuje da će do kraja 2010. premašiti milijun prodanih vozila. Autoklub.hr | |
| | | maca faca Totalno relaxiran
Broj postova : 1902 Godine : 124 Lokacija : San Francisco Datum registracije : 25.11.2010
| Naslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! 23.12.10 13:26 | |
| to ti ja velim meni je Nova A4 pre ,a A1 je baš slatki gradski tutač | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! 23.12.10 13:28 | |
| A 4 je sasvim dobar auto, solidnih gabarita ali mi je 6-ica nekako više sexy. | |
Broj postova : 1902 Godine : 124 Lokacija : San Francisco Datum registracije : 25.11.2010
| Naslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! 23.12.10 13:30 | |
| meni šestka prevelka za parkirat | |
| | | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! 23.12.10 13:33 | |
| zguraš ostale aute i da vidiškak je 6-icu lako sparkirat | |
| Naslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! 23.12.10 13:35 | |
| za alfu sam čula da je prekrasan auto sam izvana(znaš onu-niko nema tolko para za popravljat alfu),al nisam nikad vozila.
ja se najviše palim na njemačku tehnologiju.bmw i audi prva liga,jedino mi bemburu teško vozit nekad zbog zadnjeg pogona | |
| Naslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! 23.12.10 13:38 | |
| Malo je reći prekrasna. Zadnji pogon je meni ok iako mi zadaje blage probleme zimi, ali navikao sam se. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! | |
| |
| | | | Audi postaje broj 1 najkasnije sljedeće godine! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 491 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 491 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|