Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Sve za dijete 30.11.10 12:00
Mladi par u Kansas Cityju riskirao je život kako bi spasio svoju šestomjesečnu bebu koja se nalazila u automobilu u koji je ušao lopov te se odvezao.
Dvadesetčetverogodišnja Melanie Richman i njen dvije godine mlađi suprug Aaron došli su u ponedjeljak na benzinsku crpku u Kansas Cityju kako bi uzeli benzin, a potom su na parkiralištu pričekali prijatelje.
Dok su oni vani čekali, u automobilu je bila njihova šest mjeseci stara kći. U jednom trenutku pojavio se lopov koji je sjeo u automobil i odvezao ga.
Oba roditelja potrčala su za autom, a Melanie je uspjela i laktom razbiti stražnje staklo. Pritom se spotaknula i pala. Njen suprug uspio je uskočiti kroz prozor. Počeo je udarati kriminalca, istovremeno urlajući da se u autu nalazi beba. Zbog udaraca se, piše Daily Mail, vozač zabio u stup, a potom i pobjegao s mjesta događaja.
Iako je, uslijed borbe roditelja s lopovom, beba zasuta staklom, nije ozlijeđena. Roditelji su zadobili lakše ozljede, a policija za lopovom još traga.
Cijelu situaciju snimile su nadzorne kamere na parkiralištu.
izvor
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Sve za dijete 30.11.10 15:23
Baš sam to gledala na TV..pravi borci..ali tako bi večina nas postupila.. nema pravog roditelja koji za svoje dijete nebi učinio što god treba da ga spasi.
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Re: Sve za dijete 30.11.10 15:31
imas pravo Kiki ..samo sto mi se cini da bi mnogi i da nije njihovo dijete ucinili sve da spase bilo koje dijete..barem ja tako mislim
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Sve za dijete 30.11.10 15:32
Da imaš pravo..puno bi ljudi skočilo i za tuđim djetetom..a kako i nebi ..za takvim malim anđelima skoćio da im pomogneš.