Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 31.12.08 0:08 | |
| :P Dobro da sam se našao ovdje da te uvjerim da se ne moraš brinuti, da me nije bilo ne bi mogla zaspati od brige! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 31.12.08 0:13 | |
| ma da, ne znam jadna kak bi zaspala od silne brige | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 31.12.08 0:14 | |
| ha ha _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 31.12.08 0:18 | |
| : : | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 16.02.09 15:53 | |
| lijepo je biti muskarac ali jos ljepse je biti zena znate ono, kad te uho svrbi kome je ljepse? uhu ili prstu? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 16.02.09 18:08 | |
| Nisam nikad ni pomislila da bih željela biti muškarac. Ipak, na nekim stvarima bih im ponekad pozavidjela. Od onih fizičkih po kojima se razlikuju od nas - samo i jedino na izletima, nama ženama mjehur puca, mjerkamo koje grmlje je dovoljno gusto i koje deblo dovoljno široko, a muški samo lijepo okrenu leđa ostalima i - obave stvar Inače nikad ne bih željela biti u posjedu toga, znate već čega Od ostaloga - znala sam svojevremeno razmišljati kako su dečki slobodniji u kretanju, mogu sami ići gradom a da im se neka budala ne nabacuje, a nama se to događa čak i kad složimo najodurniju facu i navučemo na sebe klošarske krpice Ali ja volim biti žena | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 09.03.09 17:42 | |
| Nebih se nikada mijenjala. Moj muž mi je rekao, da je bio jako ljubomoran kada sam bila trudna što nemože sve to proživjeti, žao mu je što ne može shvatiti, kakav je to osječaj. | |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 09.03.09 17:59 | |
| nije bolje... na pocetku se to cini tako ali zena je zena!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 13:10 | |
| poneki put da... volila bi da sam musko ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 13:30 | |
| Zašto blizanko? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 13:48 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 14:04 | |
| Opaaaaa, kakav bi to bi ritam davanja, žešći, sporiji? : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 14:58 | |
| Ma treba biti muškarac,je*** se njima za sve... : |
|
| |
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 15:02 | |
| potpisujem _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 15:09 | |
| Meni je drago biti žena,al voljela bi se nekada isključiti iz svih zbivanja kao muškarac....tako da u nekim slučajima možda i jest bolje.... |
|
| |
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 15:10 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 15:15 | |
| Bila bi opasan hebač blizanko! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 15:38 | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 17.03.09 15:39 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 20.03.09 8:54 | |
| hm..nikako da se sjetim sto bi me ponukalo da sam muskarac.. apsolutno mi nista pametno nije uslo u glavu.. sto to oni mogu a da mi nemozemo..hm.. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 20.03.09 9:00 | |
| Ma ti si genijalna žena Adry! :flower: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 20.03.09 10:17 | |
| znas Gorane...izrazito cijenim muskarce.. ma sto bi mi bez tih dlakavih romanticara..ha ha ali n ikada ne padam na njihovu hrabrost pa i na samouvjerenje oko dominantnosti... fino cemo zakljucat vrata... spustiti zastore..ugasiti svijetlo... I NEKA LOV POCINJE...ha ha da vidimo tko ce koga loviti... ma muskarci su drage osobe... samo sto treba odma sa njima na prvu loptu... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 27.07.09 15:38 | |
| - Adry je napisao/la:
- hm..nikako da se sjetim sto bi me ponukalo da sam muskarac..
apsolutno mi nista pametno nije uslo u glavu.. sto to oni mogu a da mi nemozemo..hm.. pišati stoječki.... : |
|
| |
Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? 27.07.09 15:40 | |
| hehehheheh..xD
Bolje..boli te q* za sve... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Je li bolje biti muškarac? | |
| |