|
| Idealni muškarac | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Mellisa Početnik
Broj postova : 25 Godine : 40 Datum registracije : 03.12.2010
| Naslov: Idealni muškarac 04.12.10 21:28 | |
| Po zanimanju sam tajnica u jednoj školi, VSS. volim malu dječicu, životinje. isto volim pomoći, čistit po stanu.. razumna i oprezna. Ne volim primitivne, proste muškarce, lijene koji se prave pametni. Mora bit čvrstog karaktera, biti pouzdan, ali ne i predvidiv, jer bi mi tako dosadio. Volim šarmantne muškarce ali od onih kojI ce stat na moju stranu ispred cijelog društva. Ne mora bit visok i lijep, jer takvi često nisu samo od jedne i ne znaju cijenit ženinu unutarnju ljepotu. također mora imat smisao za humor, ali ne volim sarkazam i cinizam. Mora mi znat podignut raspoloženje kad sam loše volje.
gdje danas naci takvog?
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | kokaIN Početnik
Broj postova : 91 Godine : 34 Lokacija : pakao Datum registracije : 16.10.2010
| Naslov: Re: Idealni muškarac 05.12.10 16:43 | |
| Gdje ga naci? Prestani se zabijat' u kucu, izidji medju ljude pa mozda i upoznas nekog. Prestani spamat'. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Idealni muškarac 05.12.10 16:49 | |
| |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Idealni muškarac 05.12.10 16:50 | |
| Ima, ima | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Idealni muškarac 06.12.10 12:48 | |
| daj oglas u novine. ne postoji ništa idealno na svijetu, pa ni idealan muškarac. navela si svoje kriterije o tome kakav on ''mora'' biti, a jesi li slične kriterije postavila i za samu sebe? ljubav se ne naručuje. |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Idealni muškarac 06.12.10 13:57 | |
| Idealna osoba je ona koja nam se svidi, zato dosta matematičkih formulacija vezano za "idealno", i trk tražiti muškarca koji će ti se svidjeti, pa makar imao sarkastične šale Idealnost partnera ne ovisi o tome poštuje li matematičku jednadžbu koju smo zadali kao u uvodnom postu, već ovisi o našim željama, toleranciji i kompromisu. | |
| | | Mellisa Početnik
Broj postova : 25 Godine : 40 Datum registracije : 03.12.2010
| Naslov: Re: Idealni muškarac 10.12.10 22:35 | |
| nezz.. izlazim vani, ali ne partijam, pogotovo ne sad zimi. ali to valjda nije dovoljno da se s nekim bas sad zblizim.. malo dublje. ja volim umjerene izlaske, ali ne volim svaki dan po kafićima. inace sam primjetila da se par njih svidjam al tog jednog (koji mi se puno svidja) ne vidjam cesto (nemam priliku), ali postoji neka kemija. inace, vi to kao zamisljate da ako se stalno izlazi vani da odma i veza.. kokain - 20 godin= pubertet.. puno toga bice o zivotu znas. partnera/icu s e ne nalazi na pijaci po dogovoru, valjda mora bit i onog neceg, da je obostrana kemija- trenutak - vrijeme - osoba. znam dosta cura koje su same a zgodne i šesne jer im se boje priblizit dosta njih.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Idealni muškarac | |
| |
| | | | Idealni muškarac | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 118 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 118 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|