Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi?

Go down 
+4
Rokerka
bodomiere
Wall-e
Kikica
8 posters
Go to page : Previous  1, 2

Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom romska djeca?
Da
Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 T7mw5w_th27%Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 I_vote_rcap
 27% [ 3 ]
Ne
Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 T7mw5w_th45%Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 I_vote_rcap
 45% [ 5 ]
Možda
Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 T7mw5w_th27%Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 I_vote_rcap
 27% [ 3 ]
Ukupno glasova : 11

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi?   Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 I_icon_minitime17.11.10 16:04

First topic message reminder :

u određenim županijama u RH ima jako puno pripadnika romske nacionalne manjine. samim time, ima i puno romske djece. romska djeca se trebaju integrirati s djecom većinskog stanovništva. to se odnosi i na školstvo.
pa sad, iskreno me zanima bi li svoje dijete upisali u razred u kojem su većinom romska djeca?
ili bi ga vozili u neku drugu školu, pa makar ta druga škola bila udaljena od vašeg mjesta stanovanja, samo iz razloga da ne bude u istoj školskoj klupi s romskim djetetom?

Zadnja promjena: Yana; 17.11.10 16:13; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
enigma_
Zagrijao tipkovnicu
enigma_

Leo Monkey
Broj postova : 119
Godine : 56
Datum registracije : 02.02.2011

Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi?   Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi? - Page 2 I_icon_minitime04.02.11 22:48

Tema je ozbiljna. I, ja razumem ljude koji ne bi upisali decu u razred gde su Romi. Verovatno imaju lose iskustvo sa tom etnickom grupom.
Moja deca su imala u razredu decu Rome. I, nekako ta decica (koja su najmanje kriva, sto su tamnog tena, i sto su zapustena, kako vaspitno, tako i higijenski) su se uvek odvajla od nase dece.
Ili su nasa deca njih odbacila iz drustva.Cak i na roditeljskim sastancima, majke romske dece su se odvajale. Da l je to osecaj njihov da ne pripadaju nama,ili sto im se deca zale kuci, ne znam...
Secam se ja kad sam isla u skolu, imala sam u razredu devojcicu, koja je Romkinja. Uz njeno ime je uvek islo ona...'ciganka'...i, ta mala je bila sama na odmorima.
Tako da problem nije od 'juce' vec traje to ohoooo...
[Vrh] Go down

Da li bi upisali vaše dijete u razred u kojem su većinom mali Romi?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Kojem bi forumašu ili forumašici dali da vam čuva dijete?
» Romi u Hrvatskoj i šire
» Šta uraditi kada vaše dijete histerično plače
» U kojem bi filmu mogao/la biti?
» 6 izjava koje vaše dijete nikada nebi smjelo čuti od vas