|
| Ljubavni stihovi | |
|
+6NjenoMilo kika&dejan Goran ajmeivana Blizanka king_in_crimson 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Rijeci balada itd... 24.11.08 21:15 | |
| First topic message reminder :
Dakle, naslov govori sve. Ovdje idu rijeci balada, laganica, sentisa...
Foreigner - Waiting for a Girl Like You
So long I've been looking too hard, I've waiting too long Sometimes I don't know what I will find I only know it's a matter of time When you love someone When you love someone
It feels so right, so warm and true I need to know if you feel it too
Maybe I'm wrong Won't you tell me if I'm coming on too strong? This heart of mine has been hurt before This time I wanna be sure
I've been waiting for a girl like you To come into my life I've been waiting for a girl like you A love that will survive I've been waiting for someone new To make me feel alive Yeah, waiting for a girl like you To come into my life
You're so good When we make love it's understood It's more than a touch or a word we say Only in dreams could it be this way When you love someone Yeah, really love someone
Now, I know it's right From the moment I wake up till deep in the night There's no where on earth that I'd rather be Than holding you, tenderly
I've been waiting for a girl like you To come into my life I've been waiting for a girl like you And a love that will survive I've been waiting for someone new To make me feel alive Yeah, waiting for a girl like you To come into my life
I've been waiting, waiting for you, ooh Ooh, I've been waiting I've been waiting, yeah I've been waiting for a girl like you I've been waiting Won't you come into my life? My life? | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 31.03.11 10:32 | |
| Parni Valjak " Dođi "
Dođi, zaboravi, nudim ti noći čarobne I buđenja u postelji punoj šećera Ispred mog prozora drvo divljeg kestena Puno plodova koje nitko ne treba
Anđeli nek' te čuvaju kada vrijeme oboli Da li čovjek sve, baš sve, na kraju preboli
Zaspao bih sada ja na tvojim rukama Budio se ne bih nikada Neka vrijeme samo broji svoje godine Meni je već dosta čekanja
Dođi, zaboravi, nudim ti noći čarobne I buđenja u postelji punoj šećera Dođi i ostani, nudim ti suze k'o bisere Moje namjere još su uvijek iskrene _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 19.02.22 20:14 | |
| Petar Grašo [Tekst pjesme "Jel' ti reka 'ko"]
[Strofa 1] Sve šta san o sebi zna Šta san čuja, vidija Viruj sad san shvatija da sve Da sve to ništa je Čovjek se upozna onda tek Kada cilo srce drugom da I prizna da je volija
[Refren] Jel' ti reka 'ko? Jel' ti reka 'ko? Jel' ti reka 'ko, onako iskreno Da bi za tebe umro ja i bez da trepnem I opet rodija se samo da te sretnem? Jel' ti reka 'ko, onako iskreno? Jel' ti reka 'ko? Jel' ti reka 'ko? Jel' ti reka 'ko, onako iskreno Da bi za tebe umro ja i bez da trepnem I opеt rodija se samo da te sretnеm? Jel' ti reka 'ko, onako iskreno?
[Strofa 2] Poznan te ka dobar dan Znam ti duše svaki gram Znam ti tilo napamet, za pet Za sve sam druge zauzet Teško mi je to i zamislit' Kakav bi to samo bio svit U kom ću ja, u kom ću ja bez tebe bit' [Refren] Jel' ti reka 'ko? Jel' ti reka 'ko? Jel' ti reka 'ko, onako iskreno Da bi za tebe umro ja i bez da trepnem I opet rodija se samo da te sretnem? Jel' ti reka 'ko, onako iskreno? Jel' ti reka 'ko? Jel' ti reka 'ko?
[Prijelaz] Na-na-na-na-na-na-na I opet rodija se samo da te sretnem Opet sretnem
[Refren] Jel' ti reka 'ko? Jel' ti reka 'ko? Jel' ti reka 'ko, onako iskreno Da bi za tebe umro ja i bez da trepnem I opet rodija se samo da te sretnem? Jel' ti reka 'ko, onako iskreno?
[Outro] I Bog da razdili lipotu tvoju svu Bilo bi je i na zemlji, bilo i na nebu Jel' ti reka 'ko, onako iskreno
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi | |
| |
| | | | Ljubavni stihovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 111 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 111 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|