|
| Stihovi koji mi diraju dushu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Besna_glista Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 496 Godine : 60 Datum registracije : 17.02.2013
| Naslov: Stihovi koji mi diraju dushu 02.03.13 8:16 | |
| Ti si nakanio da mene nema i pod svaku cijenu Ideš prema meni. I u jurišu Smijući se i plačući Pred sobom Sve čistiš i ništiš
Ti si nakanio da me pod svaku cijenu uništiš Ali nikako da nađeš Istinski put Do mene
Jer Ti poznaješ uklesane i utrte pute I niti ijedan drugi ( A mali su zapravo i jalovi Bez obzira koliko su Za tebe Oholog i jakog I preteški | |
| | | Besna_glista Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Stihovi koji mi diraju dushu 15.03.13 9:56 | |
| Zivot je lep kada se ziveti zna i zato uzmi od njega sta ti se da jer sreca je kratka a zivis zbog nje ne trazi previse i dobices sve. | |
| Naslov: Re: Stihovi koji mi diraju dushu 15.03.13 9:57 | |
| DIVNO JE LJUBAVI ZNATI
Divno je, ljubavi, znati da si ovde u noci, nevidljiva u svom snu i ozbiljno osamljena dok rasplicem svoje brige kao mreze zapletene. Odsutno, tvoje srce plovi snovima, ali telo ti dise tako napusteno, trazeci me uzalud, dopunjujuci moj san kao biljka sto se udvostrucuje u seni. Uspravna, bit ces druga sto ce ziveti sutra, ali od onih granica izgubljenih noci, od ovog biti i ne biti u kojem se nalazimo nesto ostaje i vodi nas svetlu zivota kao da je pecat sene obelezio vatrom svoja tajnovita stvorenja. | |
| Naslov: Re: Stihovi koji mi diraju dushu 15.03.13 9:57 | |
| NE BUDI DALEKO OD MENE
Ne budi daleko od mene ni jedan dan, jer, ne znam kako bih rekao, dan je dug i cekat cu te na nekoj stanici kad negde daleko usnu valovi. Nemoj otici ni samo jedan cas, jer tada, u tom casu, spoje se kapi nesanice i mozda ce sav dim sto trazi svoju kucu doci da ubije i moje izgubljeno srce. Jao, neka se ne razbije tvoj lik na pesku, jao, neka ne lete tvoje vede u odsutnosti: ljubljena ne idi od mene ni za trenutak, jer u tom otici ces tako daleko da cu obici zemlju ispitujuci hoces li se vratiti ili me ostaviti da umrem. | |
| | | zvrkica Ljubitelj foruma
Broj postova : 3702 Godine : 36 Datum registracije : 12.03.2013
| Naslov: Re: Stihovi koji mi diraju dushu 15.03.13 10:02 | |
| Malo je osoba kojima vijeruješ slijepo malo je onoga što se naziva lijepo nije potrebno da dobri budu svi sasvim je dovoljno da postojiš ti..... | |
| Naslov: Re: Stihovi koji mi diraju dushu 06.04.13 6:25 | |
| Život je lepota Ko to samo ume Kada mu je nejteže Svakog da razume
Koliko ljubavi ima I svaka ko vatra plamti U srcu ostaje jedna I ceo život se pamti
To srce što te boli Došlo je vreme da moli Ta tvoja duša što pati Došlo je vreme da plati
Nauči srce svoje Ono što mrzi da voli A oni koji te vole Da im ne stvaraš boli
Nije važno ko je brži Važnije je ko izdrži! | |
| Naslov: Re: Stihovi koji mi diraju dushu 06.04.13 6:26 | |
| Zbog svega sto smo najlepse hteli, hocu uz mene nocas da krenes Ma bili svetovi crni ili beli, ma bili putevi hladni ili vreli, nemoj da zalis ako svenes. Hocu da drzis moju ruku, da se ne bojis vetra I mraka, uspravna I kad kise tuku, jednako krhka, jednako jaka. Hocu uz mene da se svijes korake moje da uhvatis, pa sa mnom bol I smeh da pijes I da ne zelis da se vratis: da sa mnom ispod crnog neba pronadjes hleba komadic beli, pronadjes sunca komadic vreli, pronadjes zivota komadic zreli. Ili crknes, ako crci treba, zbog svega sto smo najlepse hteli.. | |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Stihovi koji mi diraju dushu 30.07.13 22:34 | |
| Interes pre svega..
Tri vrste jebačine tri različite vrste zbivanja Posredi je aktualno stanje tela kada se spoje,kada u vatri hormona gore
Ono što jeste bitno da za svaka tri postoji bezbroj verzija obzirom na doživljaj Nije ovo pesma...nema alegorija samo puka sećanja jednog starog mangupa
Prva je vrh,prevrću se plafoni probodu svemir za tren,postaješ supermen Pršte urlici,probude se zverovi stežeš,ujedaš...letiš a ne ateriraš
Tako po redu,ostale dve žele da budu prve pa se jebačini srde Ne poznaju trzaje mišića,ne razumu teksture ostavljaju ružne uspomene na svoje spolnosti
Sve je u biti samo nužno pucanje na genitalije zadnje svršavanje postaje isto kao ono pre Fali samo spin osećaja kao erotika ....lažu da je čitav svet javna kuća...N.A | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Stihovi koji mi diraju dushu | |
| |
| | | | Stihovi koji mi diraju dushu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 276 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 276 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|