|
| Ljubavni stihovi | |
|
+6NjenoMilo kika&dejan Goran ajmeivana Blizanka king_in_crimson 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Rijeci balada itd... 24.11.08 21:15 | |
| Dakle, naslov govori sve. Ovdje idu rijeci balada, laganica, sentisa...
Foreigner - Waiting for a Girl Like You
So long I've been looking too hard, I've waiting too long Sometimes I don't know what I will find I only know it's a matter of time When you love someone When you love someone
It feels so right, so warm and true I need to know if you feel it too
Maybe I'm wrong Won't you tell me if I'm coming on too strong? This heart of mine has been hurt before This time I wanna be sure
I've been waiting for a girl like you To come into my life I've been waiting for a girl like you A love that will survive I've been waiting for someone new To make me feel alive Yeah, waiting for a girl like you To come into my life
You're so good When we make love it's understood It's more than a touch or a word we say Only in dreams could it be this way When you love someone Yeah, really love someone
Now, I know it's right From the moment I wake up till deep in the night There's no where on earth that I'd rather be Than holding you, tenderly
I've been waiting for a girl like you To come into my life I've been waiting for a girl like you And a love that will survive I've been waiting for someone new To make me feel alive Yeah, waiting for a girl like you To come into my life
I've been waiting, waiting for you, ooh Ooh, I've been waiting I've been waiting, yeah I've been waiting for a girl like you I've been waiting Won't you come into my life? My life? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 24.11.08 21:53 | |
| At Last ~ Etta James At last my love has come along my lonely days over and life is like a song
Ooh, yeah, yeah At last the skies above are blue My heart was wrapped up in clover the night I looked at you
I found a dream that I could speak to A dream that I can call my own I found a thrill to press my cheek to A thrill that I have never known Ohh, yeah, yeah
You smile you smile Ooh and then the spell was cast And here we are in heaven for you are mine at last |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 20.12.08 3:21 | |
| Extreme - More Then Words
Saying I love you Is not the words I want to hear from you It's not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldn't have to say that you love me Cos I'd already know What would you do if my heart was torn in two More than words to show you feel That your love for me is real What would you say if I took those words away Then you couldn't make things new Just by saying I love you
More than words
Now I've tried to talk to you and make you understand All you have to do is close your eyes And just reach out your hands and touch me Hold me close don't ever let me go More than words is all I ever needed you to show Then you wouldn't have to say that you love me Cos I'd already know
What would you do if my heart was torn in two More than words to show you feel That your love for me is real What would you say if I took those words away Then you couldn't make things new Just by saying I love you
More than words |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 01.01.09 22:07 | |
| Đorđe Balašević - Provincijalka
Rekli su mi da je došla iz provincije, strpavši u kofer snove i ambicije. Drug je studirao sa njom, pa smo se najzad sreli ona i ja. Shvatih, Bože, ovo je sazvežđe za nju provincija.
Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima. Ostavih iza sebe sve, zablude, promašaje koji tište, prosto, lako, k'o neko beznačajno pristanište.
O, da mi je da se još jednom zaljubim, opet bih uzeo kostim večnog dečaka. I opet bih smislio kako da prodangubim dok ona ne sleti niz hodnik studenjaka.
Gorda naspram podsmeha i spletki poslednjih. Usamljeni galeb iznad mora osrednjih. Reči bi sve pokvarile, samo se ćutke pokraj mene stisla. Sami, svoji, izbeglice iz besmisla.
O, da mi je da se još jednom zaljubim. Opet bih gledao niz kej kao niz prugu. I opet bih znao da se u oblak zadubim i čekao bih samo nju, nijednu drugu.
Napiši mi pesmu, mazila se. Nisam znao da li ću umeti. Reči jesu moje igračke, cakle mi se u glavi kao oni šareni staklići kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u očima kad zazmurim. Ali, postoje u nama neke neprevodive dubine, postoje u nama neke stvari neprevodive u reči, ne znam... Napisi mi pesmu, molila je, i nisam znao da li ću umeti. Voleo sam je tako lako, i tako sam teško to znao da pokažem. I onda, odjednom, na rasporedu mladeža na njenim leđima, kao tajnu mapu, pokazala mi je u koje zvezde treba da se zagledam... I tako, eto ti pesma, ludo jedna... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 10.01.09 21:37 | |
| Dado Topić Da li znaš da te volim
Da li znaš da te volim, dugo nisam znao to Sada želim da ti priznam i molim te da mi vjeruješ to Da te volim ko što ljudi mogu voljet jedan cvijet Da te želim kao oni što htjeli bi da njihov cijeli je svijet.
I vječno da žive ovdje kraj nas I svaki naš novi dan bit će znak Da volim te ja.
Da li znaš da pamtim riječi koje šaptali smo mi Dok smo sanjali o sreći, na vjernost tad smo se zakleli mi Tvoje usne i tvoj pogled i u očima sjaj Tad govorili su meni da ljubav ta neće imati kraj. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 12.01.09 1:22 | |
| "One" mary j.blige feat U2
Is it getting better Or do you feel the same? Will it make it easier on you now? You got someone to blame
You say one love, one life (one life) It's one need in the night One love (one love), get to share it Leaves you darling, if you don't care for it
Did I disappoint you? Or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love And you want me to go without
Well it's too late, tonight To drag the past out into the light We're one, but we're not the same We get to carry each other Carry each other One...
Have you come here for forgiveness? Have you come to raise the dead? Have you come here to play Jesus? To the lepers in your head
Well, did I ask too much, more than a lot? You gave me nothing, now it's all I got We're one, but we're not the same Well we, hurt each other Then we do it again
You say Love is a temple Love is a higher law Love is a temple Love is the higher law You ask me to enter Well then you make me crawl And I can't be holding on To what you got When all you got is hurt
One love One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters and my Brothers One life But we're not the same We get to Carry each other Carry each other
One... One love |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 11.02.09 19:09 | |
| Princeza
Ti živiš gdje zvijezde tkaju put od srebra. Nevinošću sjaj tvoje lice, dok nedostižan kao sjena nastavljaš svoj let. Negdje sakriven tvoj je svijet.
Vječnom ljubavlju dodirni me i ostani uz mene.
Još neznam dal' si zvijezda ili žena al samo jedan tren da postojiš ko' ružičasta morska pjena na žalu stojim sam. Galebov glas stope briše val.
Vječnom ljubavlju dodirni me i ostani uz mene. Ti si princeza nekog drugog svijeta tvoja riječ stvara čuda budi iskrena uputi mi osmijeh tek da znam postojiš nisam sam negdje izvan planeta.
Još neznam dal' si zvijezda ili žena al samo jedan tren da postojiš ko' ružičasta morska pjena na žalu stojiš sam. Galebov glas stope briše val.
Vječnom ljubavlju dodirni me i ostani uz mene. Ti si princeza nekog drugog svijeta tvoja riječ stvara čuda budi iskrena uputi mi osmijeh tek da znam postojiš nisam sam negdje izvan planeta. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 11.02.09 20:13 | |
| Daje do mene
O Boze moj gdje putujem Da li cu opet sresti nju Ili sam kriv i osuden Na samocu Ja nemam sna ni imena Nosi me rijeka vremena I dal' ce ikad, ikad biti Kako hocu.
Jer volim je vise od icega I bez nje je zivot ko pustinja sve ove godine tuge vec dosta je Ja bio sam lopov i skitnica Srce joj krao od bisera Ej da je mogu vidjeti opet Ja bi joj vratio sve Da je do mene _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 11.02.09 20:20 | |
| Utorak
(Petar Graso - Petar Graso)
Pred tebe razlit' cu svoju bol K'o crno vino na bijeli stol Jos nosim onaj trag Sto boli al' je drag A tebe nema i nema te
Prolazi jos jedan utorak Sve ide, znam Moram biti jak Al' cuvam jastuk nas Tek ako zalutas A tebe nema i nema te
I sve dok zivim I dok imam glas Ja plakat' cu za nas To me zivot okuje I sve dok zivim I dok imam glas Ja plakat' cu za nas Boze daj da budem jak Da mi prodje utorak
Zivim k'o vuk ponosan i sam Ne znam za bol, ljubav niti sram Al' cuvam jastuk nas Tek ako zalutas A tebe nema i nema te _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 11.02.09 22:07 | |
| - tana je napisao/la:
- Dado Topić
Da li znaš da te volim Ispravak netocnog navoda: ovo nije pjesma Dade Topica nego grupe Time u kojoj je on pjevao. ________________________ Xzibit - Missin' [Intro] This for you (uh) there ain't one day that go by where I don't think about you (yeah) This for my mother, Rest In Peace (uh) To you and yours (yeah) Ride with me (uh) Come on [Verse 1] I know you watching me, guiding me I know from up there it's like you watching 'Menace to Society' Listen you was thirty-two I was only nine But I've learned so much with so little time Now I'm surrounded by the best of my kind We put it all together, couldn't waist your pearls on Swine ma You taught me better You can't protect me or expect me to not struggle n fight Cause see death is a part of life What I wouldn't give for 1 more day wit you One last embrace n face to face wit you Explain everything that made me what I am a grown man From the ground up with my own hands Will I forget you? Neva Down right angry sometimes that we ain't here together You can feel your roots and see how strong we are Who would've thought we could get this far, damn I miss you [Chorus: Andre Wilson] Even though I know it's been tough I can't stress enough no matter what - mama I love you You've always been there by my side You've taught the wrong from the right - mama I love you [Verse 2] Yesterday was you fifty-ninth birthday Time flew missing you in the worst way I still feel the same pain since the first day You left through death on God's request I can't complain through the year's mama I've been stressed Through them bullets and the bad times I've been blessed For the times that I fail but I tried my best Able to do for my loved one's, real success Your the source of my strength I was blessed with your gifts Your insights, your wisdom, your penmanship Fun n games, I'm doing thangs, I know you wouldn't agree with What I drink, what I smoke, who I be with You made sure I got some love when there wasn't none Opened up my heart showed the world where I'm coming from Your little grandson is just like your little boy Mama what you built here no man can ever destroy, your bundle of joy I've been through so much I lose touch and sometimes I feel that life sucks My women try to get close I push here away She wanna talk I just sit there with nothing to say Feel me its all the pain I contain on the inside You in the right place but left me at the wrong time Use to cook, clean, and sing me to sleep Now I only go to bed with my heat, damn I miss you [Chorus] [Verse 3] The school of hard knocks where I learned life's lessons With not enough answers and too many questions When you had me you gave birth to a soldier Now I'm much older now the world much colder Our lives in the hands of politicians that don't care We ponds in the game biological warfare The family's so spread out n disconnected Trying to hold things together put my soul on records It's hard; you know your daughter had a baby too A beautiful baby girl just another little piece of you Another branch we can add to the family tree Responsibility bringing out the man in me You ain't a man if your not taking care of home Raise and protect my own, until they full-grown No matter how much these streets try to change me I'm never 'gon forget how you raised me I Love You, Forever. [Chorus] [Ad Libs] Yeah, all the mothers, all the daughters, yeah, come on Sun, Moon, Earth, yeah, this for you, uh, Damn, Damn I Miss You | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 13.03.09 18:59 | |
| Ma gdje bila.....
Pišem ti pismo, a ni ne znam adresu Neka ga moje misli tebi gdje god si odnesu..... Nek ti prospu čežnju pred prozor i vrata Nek ti šapnu pjesmu, pjesmu nježnu Da miluje te kao svila ma gdje bila..ma gdje bila...
Pišem ti ove riječi od sjećanja tkane u vjetar, u more, u kišu slanu Nek pada po tvome stanu meko kao svila ma gdje bila, ma gdje bila.......
Ma gdje bila čežnjom ću te zvati i možda nikad nećeš čuti, možda nikad nećeš znati....
Pišem ti ove riječi od sjećanja tkane u vjetar, u more, u kišu slanu Nek pada po tvome stanu meko kao svila ma gdje bila, ma gdje bila....... |
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 13.03.09 19:05 | |
| Nina Badric Da se opet tebi vratim
Da se opet tebi vratim Gdje god da spustim kofere Tebi pozelim dobar dan I neprocitan "Mali princ" Da dodje mi na oci san Negdje uz put Ja sam te izgubila Ni jedan nema To sto sam u tebi ljubila Ref: Da Bog da stane cjeli svijet Stane bar na tren Da se opet tebi vratim Da me zagrlis kao dijete Pa nek' glavom platim Ljubi me na blef Vjeruj mi na rijec Moj je zivot lazni sjaj Previse za kraj A premalo za oprostaj Gdje god da spustim kofere Znam da si prokleto sam Meni su tijesni zidovi Uvijek se isto osjecam Negdje uz put Ja sam te izgubila Ni jedan nema To sto sam u tebi ljubila Ref: Da Bog da stane cjeli svijet Stane bar na tren Da se opet tebi vratim Da me zagrlis kao dijete Pa nek' glavom platim Ljubi me na blef Vjeruj mi na rijec Moj je zivot lazni sjaj Previse za kraj A premalo za oprostaj Ref: Da Bog da stane cjeli svijet Stane bar na tren Da se opet tebi vratim Da me zagrlis kao dijete Pa nek' glavom platim Ljubi me na blef Vjeruj mi na rijec Moj je zivot lazni sjaj Previse za kraj A premalo za oprostaj Za oprostaj _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 25.03.09 20:08 | |
| Nina Badrić - Dodiri od stakla
Ti jos uvijek znas Branit' me k'o lud Kad o meni svasta govore Za svaku tesku rijec Ti bit ces prijeki sud Da meni nikad lose ne bude
Tu jednu musku suzu Ponijet cu na dusi K'o kamen bit cu ja Znam sto nocima me gusi Samo okreni se i idi Nek nitko ne vidi Koliko znacis mi
Ref: Jos se porezem Na tvoje dodire od stakla Nikada se ja Iz tvog srca nisam makla I jos branim te A znam da istina je tanka Ja nisam ziva Od kad tvoja me je ruka dotakla
Ti jos uvijek znas Branit' me k'o lud Kad o meni svasta govore Za svaku tesku rijec Ti bit ces prijeki sud Da meni nikad lose ne bude
Tu jednu musku suzu Ponijet cu na dusi K'o kamen bit cu ja Znam sto nocima me gusi Samo okreni se i idi Nek nitko ne vidi Koliko znacis mi
Ref: Jos se porezem Na tvoje dodire od stakla Nikada se ja Iz tvog srca nisam makla I jos branim te A znam da istina je tanka Ja nisam ziva Od kad tvoja me je ruka dotakla
U, jos branim te A znam da istina je tanka Ja nisam ziva Od kad tvoja me je ruka dotakla Tvoja me je ruka dotakla | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 25.03.09 20:09 | |
| Go go dolls - Iris And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life Cause sooner or later it's over I just don't want to miss you tonight Chorus And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything seems like the movies Yeah you bleed just to know your alive Chorus And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Chorus I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 03.06.09 18:47 | |
| STRANAC - Natali Dizdar
Na kraju ostane sjećanje i nemirna praznina Bio si bolji nego što bih ikad priznala Gdje god da pogledam vidim te i u tami punog kina Oči ti blistaju, tko je ona Dal’ ti znači kao ja
I stretnu nam se pogledi U oko ti se ne vidim
Stranac, samo mi ne budi stranac Sama, ovog puta bojim se Stranac, samo mi ne budi stranac Što me osvoji slatko i lako i zaivjiek Volim te
Na kraju ostane kajanje, izgovoreno ništa Bila sam hladna i sebična, pokvarila sam sve Ljeto i jesen su otišli Došuljala se zima Od tebe vijesti ne dolaze Sve što znam je čekanje
I strenu nam se pogledi U oko to se ne vidim
Stranac, samo mi ne budi stranac Sama, ovog puta bojim se Stranac, samo mi ne budi stranac Što me osvoji slatko i lako i zaivjiek Volim te |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Ljubavni stihovi 24.06.09 14:23 | |
| Dreaming of you Bobby E. Ioanes When I close my eyes I dream of you. Can't sleep at night 'cause I wanna be with you. Don't want to live, don't want to cry
Without you by my side. When I go to sleep at night I ask God to make my days bright. I know he will do it - I know it is true.
Because he knows I only want to be with you. I hear your voice inside my head. I can imagine us together again. I know it will happen - I know it is true; Because I asked God if I can be with you.
I see you and I together again; Holding hands and feeling the pain. What a beautiful feeling - I wish it were true. But I am only dreaming - dreaming of you. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 24.06.09 14:30 | |
| Film - Doći ću ti u snovima
Jedina, ponoć odzvanja, jesi li zaspala na ruci dragoga Znaš li, tu sam ja provodim noć bez sna ispod tvoga prozora kraj tvojih uzdaha
Hajde, sklopi oči, nestani u san, doci ću ti u snovima kad noć proguta dan
Doći ću ti u snovima kad noć proguta dan, past ću kao kaplja rose nježno na tvoj dlan, doći ću ti u snovima da ti ukradem poljupce, neka vrijeme samo leti, još uvijek volim te...
A onda, jutro je, tiho budiš se, pogledaš čovjeka što spava kraj tebe Onda zaplačes jer to nisam ja koga si voljela, prekasno jedina
Ali ne plači čekaj do večeri kad zvijezde na nebu zasjaju mi ćemo se ljubiti
Doći ću ti u snovima kada noć proguta dan past ću kao kaplja rose nježno na tvoj dlan _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 14.09.09 23:53 | |
| Al Dino - Samo je nebo dom
Kuda me vodi ovaj put kuda sam nocas posao kazu da nije niko nikad saznao na ovom svijetu zasto je zivio
Znam da me Bog stvorio da bih te vjecno volio i da bi spoznao da prolazan je svijet i onom sretnom i nesretnom valja mrijet
Ref. Samo je nebo dom tu cu se vratiti tamo se necemo nikada rastati samo je nebo dom tu cu te cekati pred rajskim vratima srce ti donijeti
Da mi je samo jedan dan da kroz tvoj sokak prosetam da mi se nasmijes od babe sakrijes na prozor izadjes dusu da mi ogrijes
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | kika&dejan Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 126 Godine : 33 Lokacija : Osijek Datum registracije : 19.12.2009
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 19.12.09 21:41 | |
| Zagrli me ,poljubi me,sama sam ,voli me Samo nemoj ,nemoj da me pitaš , zašto oblak sakrio mi sunce što mi oči gledaju u prazno , što me zovu lutajuće srce noćas sam ti ja za priču umorna samo budi tu,jer ljubav mi je potrebna Voli me,ko što nikog nisi pre ljubi me,slatko najslađe pričaj mi ,da sam tebi najljepša baš ja jer ljubav mi je potrebna | |
| | | NjenoMilo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 179 Godine : 36 Lokacija : Zavidovici,Bosna i Hercegovina Datum registracije : 07.11.2010
| Naslov: Najljepša ljubavna pjesma 07.11.10 20:01 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=EZ6l-3wkBQU
Michael Starcevic - Jedina ljubav « poslato: Februar 19, 2009, 00:46:29 » Ti si želja moga sna, tvoja ljubav opija Svijeća gori u meni, što upalila si ti Vjeruj meni, kad ti kažem Da si samo za mene
Sve što imam u duši I srcu ti dam Jer za me si ti suđena Neka iskreno pjevaju Anđeli sad Jer za uvijek ćeš bit jedina [ljubav]
Mislim samo na tebe, i na riječi ljubavne Poznaš mi u očima da si meni najdraža Vjeruj meni kad ti kažem Da si samo za mene
Kad te sretnu, teške tuge Znaj da uvijek bit ću tu Kad me lome, nek me slome Tebe nek ne diraju
I za život kraj tebe, sad spreman sam ja Nek nas radost nosi u raj Ako trebam ću dat zadnji kap ljubavi Samo nikad ne zaboravi
Sve što imam u duši I srcu ti dam Jer za me si ti suđena Neka iskreno pjevaju Anđeli sad Jer za uvijek ćeš bit jedina
Sve što imam u duši I srcu ti dam Jer za me si ti suđena Neka iskreno pjevaju Anđeli sad Jer za uvijek ćeš bit jedina [ljubav] | |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 07.11.10 20:24 | |
| Ja sam trenutno zaluđena ovom pjesmom. *___*
https://www.youtube.com/watch?v=bAF-20YV840 KEMAL MONTENO NIJE HTJELA Prosla je kroz moje pjesme strasno I u svakoj ostavila trag, Shvatio sam, vec je bilo kasno Da joj nisam drag.
Godine su ostale za nama njezna polja mladosti i sna. Ostao sam sam, ostao sam sam Jer nikad vise vratiti se nece, nikad vise ...
Nije htjela, nije htjela Moje pjesme, moju ljubav, moja djela. Nije htjela ruke moje Svoju ljubav nije dala srce svoje. Nije htjela ...
Svaka njena rijec jos uvijek boli Iako vec dugo nije tu, Srce jos ne prestaje da voli Da voli nju.
Nije lako naci prave rijeci Ove noci kad se dijeli sve. Ostao sam sam, ostao sam sam Jer nikad vise vratiti se nece, nikad vise ...
Nije htjela, nije htjela Moje pjesme, moju ljubav, moja djela. Nije htjela ruke moje Svoju ljubav nije dala srce svoje. | |
| | | Badomen Totalno relaxiran
Broj postova : 1130 Godine : 55 Lokacija : home,sweet home Datum registracije : 22.10.2010
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 07.11.10 20:27 | |
| Azra - Plavi golub
ponekad je vidim lezeci u snu kao igru sjena na mom ramenu bijelo svjetlo iznad povrsine tupih koraka koliko jos ima do ocaja darovat cu ti plavog goluba imaj srca kad zakuca na tvoja vrata ne gledaj u meni prolaznika bez alibija ne gledaj u meni plavog goluba dvojica na ulici sami
protiv svih dvojica na ulici sami zagrlio sam prvu djevojku uzivala je u milovanju oblaci su vukli kisu sve do prozora ne gledaj u meni svoga goluba
| |
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 07.11.10 20:38 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=7eqxDFrouM8
Dino Dvornik - Ljubav se zove imenom tvojim
Znas, ponekad se pitam je li bas moralo toliko dugo bez tebe probaj zamisliti kako je tesko voziti se nocu kroz pusti grad u drustvu gospodje samoce
I zbog toga se nemoj dosadjivati kad pretjerujem sa njeznostima jer za tebe, ljubavi moja njeznost je jedina istina na licu ti vidim da si u snovima sretna a ja vise ni sam ne znam ima li razloga spavati jer suvise je lijepo uzivo vidjeti san ljubav se zove imenom tvojim
Da, ti si ta samo meni potrebna tvoje lice njezno je moja istina tvoje tijelo osjecam budi me tvoj dah, ja volim te jer ova noc je iskrena poput nas
Ref. Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi
Nikad nisam kao tebe nikog volio cak sam radi drugih zena sebe lagao vjerovao nisam nikad da sreca postoji tek sada vidim sto je prava snaga ljubavi sreco moja, hvala ti za sve
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Zadnja promjena: blizanka; 26.11.10 16:33; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 07.11.10 20:46 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=nEuyLjIIXO4&feature=related
Latino - Gdje je ljubav tu si ti
Ljubi me da zaspim kao more od samoce nema nista gore kako je dobro uz tebe leci i nesto njezno ti reci
Ostavljam na jastuku cvijece ovo malo radosti i srece neka me prati u pustoj noci ljubav se gleda u oci
Refren 2x Gdje je ljubav, tu si ti ljubav dusu ocisti priznajem pred ljudima ti si mi u grudima
Ostavljam na jastuku cvijece ovo malo radosti i srece neka me prati u pustoj noci ljubav se gleda u oci
Refren 2x
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Zadnja promjena: blizanka; 26.11.10 16:34; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi 22.11.10 11:03 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=ZH9udCJYM7Q AKO ZNAŠ BILO ŠTO - AZRA Jedna od ljepših Ne znam šta da radim sa sobom Na što misli da bacim I da stvaram polako pjesmu o tebi Gledam tvoje tijelo Ludujem za njim I ponavljam u sebi samo jedno Hej, poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me Hej, poljubi me Pa se privij tik uz mene I zapjevaj ako znaš bilo što Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti šapućem na uho bisere Da pričam o slobodi Da se glupiram Da ti kažem oh ti ludo jedina Hej, poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me Hej, poljubi me Pa se privij tik uz mene I zapjevaj ako znaš bilo što | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubavni stihovi | |
| |
| | | | Ljubavni stihovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 287 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 287 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|