|
| Ljuba Aličić - tekstovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Ljuba Aličić - tekstovi 17.10.10 23:29 | |
| Ti ne licis ni na jednu
Ispracam jesen skoro ce zima sve manje nade za nas dvoje ima mozda cu naci neke slicne oci ali bez tvojih ja necu moci
Ref. 2x Ti ne licis ni na jednu a puno sam zena sreo mnogima sam kose pleo a tebe sam zavoleo
Dolazi zima hladna i snezna gde li si sada pahuljo nezna jos uvek ja sam tobom zanesen ni jednu vise voleti ne smem
Ref. 2x
Stare se breze bele od snega sam sam u sobi dok volis njega jos pisem pesme prolecu hitam kako si sreco smem li da pitam
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ljuba Aličić - tekstovi 17.10.10 23:30 | |
| Ciganin sam al' najlepsi
Imam sunce u ocima mesecinu u postelji imam tebe da te sanjam sedam dana u nedelji
Imam srce u grudima za tebe se dusa cuva ove ruke da te stite kada hladni vetar duva
Ref. 2x Ako smeta tvome ocu ako kaze kako gresis ti mu reci duso moja ciganin je al' najlepsi
Zasto place tvoja majka ko da ne zna ljubav sta je ja bih zlatom sve da kupim al' se sreca ne prodaje
Imam ljubav na usnama za tebe cu zivot dati toliko te volim mala da te moja senka prati
Ref. 2x
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Ljuba Aličić - tekstovi 17.10.10 23:30 | |
| Crveno obuci
Jos veceras nemoj nikom reci da sutra se rastajemo al' pred zoru kada drustvo ode mozemo da tugujemo
Ref. 2x Crveno obuci, nek sluti na radost tugu nek ti pokrije lepota i mladost crveno obuci, ne trazim ti puno jos veceras nemoj da me zavijes u crno
Neka ovo bude nase vece u to ime nazdravimo u dubini duse sto nas pece bar na tren zaboravimo
Ref. 2x
Jos veceras uzmi me za ruku sta slavimo ne pitaj me sto da drugi znaju nasu muku sto da drugi znaju nase tajne
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Ljuba Aličić - tekstovi 17.10.10 23:31 | |
| Glavu gore, ljubavi
Ref. Glavu gore, ljubavi gde ti je osmeh stari zar nisi srecna sto me opet vidis poljubi me, nemoj da se stidis
Ljubomora kad ucini svoje i srecni od nas rastaju mislio sam jos smo na pocetku nisi htela da stignemo kraju
Ali to je samo proslost i ja vise nisam ljut zivot nas je spojio mozda zadnji put (2x)
Ref. 2x
Dok zagrljaj na nas dvoje ceka mi stojimo ko da se neznamo sad je mrznja ostala u nama mi ko deca stidimo se samo
Zivot smo kao majci odgovor duzni mozemo li zajedno opet ja i ti (2x)
| |
| Naslov: Re: Ljuba Aličić - tekstovi 17.10.10 23:32 | |
| Ja cu te uvek voleti
Gotovo je, gotovo je prestala je ljubav tvoja ali ti ces moja duso biti vecno samo moja
Ref. Idi sa drugim zivi ti ja cu te uvek voleti ali se nemoj vracati manje ce boleti
Bole ce me, bole ce me nas rastanak moja duso al' sta vredi kad sam uvek svoje ludo srce sluso
Ref.
Prati ce me, prati ce me u zivotu senka tvoja bicu srecan kad si srecna i kad nisi vise moja
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Ljuba Aličić - tekstovi 17.10.10 23:33 | |
| Naucio sam da me ranjavaju
Laz, teza i od robije kuca na vrata sudbine i krade od istine nase ljubavi nevine (2x)
Ref. 2x Naucio sam da me ranjavaju da me samog ostavljaju al' nikad teze, nikad veca tuga s tobom gubim i ljubav i druga
Bol, koji i neprestaje a sreca k'o vetar nestaje i rusi sve radosti nase ranjene mladosti (2x)
Ref. 2x
Greh, koji se neoprasta i srce koje vec ispasta i dugo ce boleti nikad te nece preboleti (2x)
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Ljuba Aličić - tekstovi 17.10.10 23:34 | |
| Seherzada
Iz harema jednog dana otisla je od sultana niz carsiju bez nanula Seherzada lepa bula
Ref. 2x Seherzada, Seherzada ti si uzrok mojih jada moras jednom, to da shvatis dajem carstvo da se vratis
Sultan salje svoje sluge da je nadju al' nje nema zbog lepote tog andjela ostavio mnogo zena
Ref. 2x
Jednog dana ona dodje pred sultana gordo stade volim drugog ubijte me oprostaj joj sultan dade
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ljuba Aličić - tekstovi | |
| |
| | | | Ljuba Aličić - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 403 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 403 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|