Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Zašto suštinski jedemo govna ???

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
IIFausTII
Početnik
Početnik
IIFausTII

Broj postova : 92
Datum registracije : 12.08.2010

Zašto suštinski jedemo govna ??? Empty
PostajNaslov: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime08.10.10 21:16

Molim vas objasnite Smile
[Vrh] Go down
goc
Ljubitelj foruma
goc

Male
Aries Goat
Broj postova : 4354
Godine : 33
Datum registracije : 21.07.2009

PostajNaslov: Re: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime08.10.10 21:20

ne znam o čemu je točno riječ, al ja ih ne jedem, upravo sam pojeo hrenovke
[Vrh] Go down
IIFausTII
Početnik
Početnik
IIFausTII

PostajNaslov: Re: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime08.10.10 21:30

Pilece ???
[Vrh] Go down
goc
Ljubitelj foruma
goc

Male
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime08.10.10 21:40

da, kak znašš?
[Vrh] Go down
IIFausTII
Početnik
Početnik
IIFausTII

PostajNaslov: Re: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime08.10.10 21:42

Eh sad zamisli nekoliko hiljada koka na jednom mjestu koje ispustaju svoj izmet na zemlju i po tome se baca hrana za njih, one to kljucaju, a zajedno sa tim i izmet. Poslje toga od njih se prave hrenovke, znači da mi suštinski jedemo govna Smile
[Vrh] Go down
goc
Ljubitelj foruma
goc

Male
Aries Goat

PostajNaslov: Re: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime08.10.10 21:43

stvarno si u pravu, samo ljudi ignoriraju tu istinu!
[Vrh] Go down
IIFausTII
Početnik
Početnik
IIFausTII

PostajNaslov: Re: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime08.10.10 21:45

veseli hehehhe
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime09.10.10 0:20

IIFausTII je napisao/la:
Eh sad zamisli nekoliko hiljada koka na jednom mjestu koje ispustaju svoj izmet na zemlju i po tome se baca hrana za njih, one to kljucaju, a zajedno sa tim i izmet. Poslje toga od njih se prave hrenovke, znači da mi suštinski jedemo govna Smile

Suštinski se tebi nešto pobrkalo u filozofiji, jer nekoliko hiljada koka nikako ne mogu biti na istom mjestu, na ostatak netočnih navoda se neću ni osvrnut jer bi to bilo čisto gubljenje vremena...

Suštinski zaključak: Tko se najeo govana filozofija mu se pobrka Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
IIFausTII
Početnik
Početnik
IIFausTII

PostajNaslov: Re: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime11.10.10 14:50

Svidja mi se nacin na koji razmisljas...ali..hmmm....ne, nisi upravu.

Ja vjerujem da ovdije ima barem 2 hiljade koka Smile

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.ivonazivkovic.net/zivinska-farma.jpg&imgrefurl=http://www.gasparic-pejzazi.com/Kako%2520i%2520zasto%252

drugi primjer je sljedeći, spore fekalija se sire jako daleko, Npr u vašoj kupaonici ostavljate četkicu za zube i fine fekalije lagano, ali lagano se šire zrakom i pogodite šta ? Lijepe se na četkicu za zube, vi tu četkicu za zube uzmete i iščetkate vaše zubiće, i pogodite šta još...suštinki i fizički jedete govna. Na ovom klipu to mozete i vidjeti

http://www.flicklife.com/99b5ebb465a9f1cad54b/You_have_shit_on_your_toothbrush.htm

Nadalje, filozofija nema nikakve veze sa ovim što ja pričam, filozofija je malo kompleksnija ( Toplo preporučam Sofijin svijet, kao uvod u filozofiju, da lagano, ali lagano se pročita ) tema i malo se izdiže iznad fekalija. Ja pričam o kulturi življenja.

Suštinski zaključak: Nema potrebe za njim, sve je tako očigledno. Ne bi više da vas zadržavam. Hvala doviđenja
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zašto suštinski jedemo govna ???   Zašto suštinski jedemo govna ??? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Zašto suštinski jedemo govna ???
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Zašto...
» Horoskop otkriva: zašto je on takav, zašto nije nazvao?
» Šta nas tjera da jedemo i kad nismo gladni?
» zašto?
» >>Zasto biciklisti...<<