|
| "Želim da moja djeca budu homoseksualci" | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: "Želim da moja djeca budu homoseksualci" 08.10.10 8:17 | |
| Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field žele što prije zasnovati porodicu, a razgovarajući o tome pjevač se našalio rekavši da želi da njegova djeca budu homoseksualci. Williams i Field vjenčali su se u augustu 2010. godine, no već razmišljaju o zasnivanju porodice. Kažu kako im je svejedno da li će dobiti sina ili kćerku, samo žele što prije da drže dijete u naručju. "Želim da dijete bude gay. Razgovarali smo o tome kakvo dijete želimo i to je to, spol nije važan", našalio se pjevač, a zatim je ozbiljno nastavio: "U suštini nije mi važno. Još otkako sam bio mali razmišljao sam o tome kako ću imati sina, ali sada mi ne bi smetalo ni da dobijem kćerku, pa i one su tatine curice, zar ne? Ukoliko bude sin učit ću ga da igra nogomet i tako te stvari, a ako bude djevojčica štitit ću je i paziti do smrti", zarekao se Williams. Muzičar je u razgovoru za radio 2Day dodao da on i njegova supruga žele što prije postati roditelji, pa su čak razmišljali i o vještačkoj oplodnji. (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | "Želim da moja djeca budu homoseksualci" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 527 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 527 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|