|
| Božićne poruke, pjesme, misli... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Božićne poruke, pjesme, misli... 20.12.08 23:38 | |
| Evo još dvije divne poruke koje je uz poruku koja krasi forum uz logo pronašla naša Katarina :queen: Polete li anđeli poput ptica, dotaknu li osmjeh tvoga lica, nek ti prenesu poruku na krilima bijelim, da tebi sretan Božić želim! Nikad kao božićne noći čovjek nije tako blizu čovjeka! Neka taj osjećaj bude što dulje prisutan u našim srcima. :okicen: :dedonja: sock _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Božićne poruke, pjesme, misli... 20.12.08 23:44 | |
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Božićne poruke, pjesme, misli... 21.12.08 0:10 | |
| Šaljem ti stihove... Saljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, saljem ti najljepse zelje u ovoj noci okupanoj ljepotom. Sretna ti bozicna noc, a radost i sreca sami ce doci! Miris Božićnog drvca Nek ti miris bozicnog drvca unese radost u ove dane, ja ti zelim od sveg srca cestit Bozic i bozicne blagdane! Srebrne zrake Božićnog jutra Nek vam srebrne zrake Bozicnog jutra pod borom osvjetle poklon ispleten od zdravlja, srece, mira i ljubavi... SRETAN BOZIC! Sretan Božić želim ti ja Sreća, ljubav, zdravlje i veselje.. to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SRETAN BOŽIĆ od srca želim ti ja! Dopusti da se Božić dogodi Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić! Puno sreće i lijepih snova U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka tebi donese Božić i godina Nova! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Božićne poruke, pjesme, misli... 21.12.08 21:53 | |
| Radujte se narodi Radujte se narodi, kad čujete glas, da se Isus porodi u blaženi čas. Svaki narod čuj, čuj, i Betlemu pristupljuj, pristupljuj. Vidi Božje otajstvo u podrtoj štalici I tko trpi uboštvo na toj tvrdoj slamici. To otajstvo čuj, čuj, i k jaslicam pristupljuj! Pristupljuj! Raduje se Marija s Josipom gledeći Anđeo pjeva "Glorija" po zraku leteći I ti, svijete čitavi, Spasitelja pozdravi! Pozdravi!
Kyrie Eleison Kyrie eleison, eleison, Isus se rodi u štalici Pojte pastiri, tamo se njemu poklonite. Kriste eleison, eleison! On za nas trpi čim se rodi Pojte pastiri, tamo se njemu poklonite. Kyrie eleison, eleison! U jasle mora da se skriva! Pođite kralji, tamo se njemu poklonite.
Svim na zemlji Svim na zemlji mir, veselje, Budi polag Božje volje. To sad nebo navješćuje I glas s neba potvrđuje. Dobre volje svaka duša grijeha neka već ne kuša Nego hvali, diči Boga, Što je posl'o Sinka svoga. Sinka svoga, Boga moga, S Ocem, Duhom jednakoga Duhom Svetim začetoga Od Djevice rođenoga.
Veselje ti navješćujem Veselje ti navješćujem, puče kršćanski. Jerbo se kralj u Betlemu rodi nebeski. Još mali, u štali, Kog stvorenje svako slavi Štuje, diči, jer je pravi On naš Spasitelj i Otkupitelj. Pored njega stoji Majka, Djeva Marija. Pa sveg svijeta Spasitelja lijepo povija. Njeg doji i goji, Uspavljuje njegujući "Spavkaj, spavkaj" pjevajući U toj štalici, sve na slamici.
Oj, pastiri Oj, pastiri, čudo novo Niste nigdar vidjeli ovo: U jaslicam prostim rodio se Bog Koji s neba siđe radi puka svog. Betlem, evo, nije daleko, Znajte da vam istinu rekoh: U štalici prostoj leži djetešce Na slamici oštroj, kao janješce. Ljubav Božja prevelika Primi pravu put čovjeka: S neba siđe dolje radi grešnika Rodi se u štali, radi čovjeka.
U to vrijeme godišta U to vrijeme godišta Mir se svijetu navješta Porođenjem Djetešca Kom je Majka Djevica. Anđeli se javili Rajsku pjesmu slagali Slava Bogu pjevali A mir ljudma prosili. Djeva Sina rodila, Đavlu silu slomila, Svijetu Spasa podala, Nama majka postala.
Danas se čuje Danas se čuje događaj novi U zemlji našoj i jeste ovi Braćo pastiri, pohitite K Betlemskoj štali i vidite Jedno nebesko Djetešce U krilu majke Djevice. Ta vam se sreća danas dogodi Što vam se Janje nebesko rodi Ovo je Janje ono milo Koje je sav svijet izbavilo Jedno nebesko Djetešce, U krilu Majke Djevice!
Djetešce nam se rodilo Djetešce nam se rodilo U jasle se položilo Isuse mileni, Bože moj Srce ti dajem da sam tvoj. Sin Boga Oca i Bog sam S neba na zemlju siđe k nam Isuse mileni, Bože moj Srce ti dajem da sam tvoj. Čista ga Djeva rodila, I svojim mlijekom dojila Isuse mileni, Bože moj Srce ti dajem da sam tvoj. Isus mu ime Otac da, Da nas otkupi, posla ga Isuse mileni, Bože moj Srce ti dajem da sam tvoj.
Narodi nam se Narodi nam se kralj nebeski Od Marije, čiste Djevice. Na tom mladom ljetu veselimo se, Mladoga Kralja mi molimo. Po njemu slijedi sveti Stjepan Prvi mučenik Gospoda Boga. Na tom mladom ljetu veselimo se, Mladoga Kralja mi molimo. Daj nam Bog zdravlje, k tomu veselje Na tom mladom ljetu svega obilja Na tom mladom ljetu veselimo se, Mladoga Kralja mi molimo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Božićne poruke, pjesme, misli... | |
| |
| | | | Božićne poruke, pjesme, misli... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 502 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 502 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|