Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Ugrožen Internet Explorer 17.12.08 0:17
Korisnicima Internet Explorera savjetovano je da prijeđu na drugi pretraživač dok se ne riješi ozbiljan sigurnosni nedostatak zbog kojeg kriminalci mogu lako zavladati vašim kompjuterom i ukrasti vam lozinke. Microsoft istražuje problem te izrađuje softver kojim bi se taj nedostatak trebao riješiti. Možda im je i konkurencija hakirala browser, tko zna...
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Gost Gost
Naslov: Re: Ugrožen Internet Explorer 30.01.09 12:32
mozilla firefox je nabolja....
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Ugrožen Internet Explorer 30.01.09 22:05
Najveća mana IE je ta prokleta nesigurnost.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Gost Gost
Naslov: Re: Ugrožen Internet Explorer 30.01.09 22:08
ja na operi već duže vrijeme, ispočetka mi je trebalo vremena da se naviknem, ali sad sam zadovoljna
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
Naslov: Re: Ugrožen Internet Explorer 21.02.09 0:09
Meni je mozilla OK. Što se lozinki tiče - najsigurnije se odlogirati svaki put s pošte ili foruma ili nekog drugog mjesta koje nam je važno. Tako su na blog.hr-u riješili ili barem smanjili hakerske upade - nema više mogućnosti da nas blogeditor "zapamti".
Gost Gost
Naslov: Re: Ugrožen Internet Explorer 04.05.09 12:50
Da,meni je isto mozilla zakon....
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
Naslov: Re: Ugrožen Internet Explorer 04.05.09 13:48