Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Priča o flaširanoj vodi

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
cassia
Totalno relaxiran
cassia

Female
Broj postova : 2455
Datum registracije : 07.08.2010

Priča o flaširanoj vodi  Empty
PostajNaslov: Priča o flaširanoj vodi    Priča o flaširanoj vodi  I_icon_minitime08.09.10 10:32

U svijetu se popije na milijune boca flaširane vode.Tako se taj trend pojavio i u nas,iako znamo da je naša voda jedna od najkvalitetnijih i najzdravijih po sastavu i ne zagađenosti ipak,baca se novac na flaširanu vodu koja je nezdravija od one iz slavine.Ovo je jedna takva priča.

https://www.youtube.com/watch?v=bG1jkca-umQ&feature=player_embedded
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Priča o flaširanoj vodi    Priča o flaširanoj vodi  I_icon_minitime09.09.10 15:38

ma naravno..ja gledam ove naše glumce po naselju..oni ne piju vodu iz Dunava to ovo to ono..a najbolje filtere su postavili Njemci prije par godina i vodi ne fali baš ništa. ali oni to ne piju. Kao bolje im je ona što se zove Velebitska ili slične hhhh Laughing to je s pravih izvora a ne ova Laughing
[Vrh] Go down
LaTiTeA
Zagrijao tipkovnicu
LaTiTeA

Female
Scorpio Rat
Broj postova : 286
Godine : 40
Datum registracije : 11.08.2010

PostajNaslov: Re: Priča o flaširanoj vodi    Priča o flaširanoj vodi  I_icon_minitime09.09.10 15:49

ja ne pijem gradsku vodu... odvratna mi je.. previše klora ima.. ima čudan okus.. užas!

Pijem izvorsku vodu... sa Papuka cerekalo
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Priča o flaširanoj vodi    Priča o flaširanoj vodi  I_icon_minitime09.09.10 17:45

Pa vjerujem da ima voda koje su ružne. Ja recimo kod moje sestre rijetko da ću vodu popiti..smrdi i odvratna je..a kod mame mi je skroz u redu a voda iz istog arteškog bunara zaboravio Valjda je do cjevi ili čega.
[Vrh] Go down
cassia
Totalno relaxiran
cassia

Female
Broj postova : 2455
Datum registracije : 07.08.2010

PostajNaslov: Re: Priča o flaširanoj vodi    Priča o flaširanoj vodi  I_icon_minitime05.10.10 12:02

Ja imam vodu sa Sljemena...još uvijek mi se čini da je u redu,pa za sada pijem iz cijevi... cerekalo
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Priča o flaširanoj vodi    Priča o flaširanoj vodi  I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Priča o flaširanoj vodi
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Bal na vodi
» Kratke priče
» Spomenik u vodi
» Kućice na vodi
»  Ilička priča