|
| Virtualni in memoriam za naše najdraže | |
|
+5Ketica Blizanka Kikica Rokerka irko 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Virtualni in memoriam za naše najdraže 07.09.10 9:50 | |
| imate li nekog dragog koji nije više s nama na ovom svijetu? napišite mu pismo, recite mu nešto....pročitat će.... |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 08.09.10 12:58 | |
| R.I.P Fudo nas drug 5. ovog se navrsila godina dana kako si umro,tako mlad si bio nikad te nece zaboravit tvoja raja sa AP zar je tako brzo proslo to vrijeme od kako smo te na grlica brdu ukopali
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 30.09.10 22:44 | |
| Svaki put kad sam odlazila ti si plakala bolilo te srce jer si znala da me neće bit opet godinu dana Znala si mi reći ,shvatit ćeš kad i tvoje bude odlazilo od tebe Danas te shvatam,malo prekasno jer te više nema Nađi mir tamo disi ,zaslužila si ga ..volim te |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| | | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 04.11.10 13:54 | |
| Kada čitam vaših par postova..kontam u sebi dao bog da nikada tu ne moram ništa ozbiljno postati | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 17.11.10 14:16 | |
| Sergej Jesenjin: Do viđenja... Do viđenja, dragi, do viđenja; ti mi, prijatelju, jednom bješe sve. Urečen rastanak bez našeg htijenja obećava i sastanak, zar ne? Do viđenja, dragi, bez ruke, bez slova, nemoj da ti bol obrve povije - umrijeti nije ništa na ovom svijetu nova, al ni živjeti baš nije novije. ti znaš..znaš da sam ovo napisala za tebe, moja sjajna zvijezdo
Zadnja promjena: Yana; 17.11.10 15:53; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 17.11.10 15:42 | |
| Utjeha kose
Gledo sam te sinoć. U snu. Tužan. Mrtvu. U dvorani kobnoj, u idili cvijeća, Na visokom odru, u agoniji svijeća, Gotov da ti predam život kao žrtvu.
Nisam plako. Nisam. Zapanjen sam stao U dvorani kobnoj, punoj smrti krasne, Sumnjajući da su tamne oči jasne Odakle mi nekad bolji život sjao.
Sve baš, sve je mrtvo: oči, dah i ruke, Sve što očajanjem htjedoh da oživim U slijepoj stravi i u strasti muke,
U dvorani kobnoj, mislima u sivim. Samo kosa tvoja još je bila živa Pa mi reče: Miruj! U smrti se sniva
A.G Matoš | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 17.11.10 15:44 | |
| aj Kikić, kome je ovo posvećeno? |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 29.11.10 12:36 | |
| Jos uvijek si dio srca mog...sakrivena od svih ...svaku noc pozelim ti lijep san i poljubac ti dam _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 10.02.11 22:35 | |
| kažu vrijeme liječi bol,možda,nema više boli,al svaki put kad pomislim na tebe ,srce mi se stegne..još uvjek mi fališ..nikad te neću zaboravit |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 10.02.11 22:39 | |
| Tebi sestrice moja
Ti si ravnica, polje žita, ja sam more, huk vjetra, ti makove crvene ubireš, miris u samotnu sobu spremaš i misli svoje meni šalješ ljubavi lijepe, sestri od sestre, a ja, na obali mora stojim, nemirni vali bukom nose moje misli uzburkane, k’o more nestrpljivo čekam. Goluba pismonošu puštam, pismo tebi morem šaljem, samo da nevera zlo ne učini, goluba bijela ne uništi, da stigne u mirnoću ravnice gdje ti boraviš u vrtu cvijeća, mirisa mnogih u blagosti tvojoj. U mislima ti si sestro moja, kad cvijeće oči moje vide tvoj lik se pred mnom stvori, sestra moja voljena uvijek ćeš biti.
i živjeti u mom srcu...
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 01.04.11 10:30 | |
| |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 29.05.11 7:49 | |
| | |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 29.05.11 13:03 | |
| sestrice,još se sjećam onog tužnog kišnog dana... | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 29.05.11 13:56 | |
| | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 12.09.11 21:54 | |
| Strašno je koliko nedostaješ! Ovo su oni dani...kad ti toliko toga želim reći, a riječi jednostavno presuše i nestanu.. Kad u svemu što činim, vidim i osjetim dio tebe... Kad iznova shvatim da vrijeme ne liječi rane, samo nas uči da živimo s njima! Znam, iako te ne vidim, tu si jer anđeli čuvari nikad nisu daleko! | |
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 24.09.11 13:48 | |
| A thousand words won't bring you back, I know because I've tried.... Neither will a thousand tears, I know because I've cried... You left behind my broken heart, and happy memories too... But I never wanted memories I only wanted you.... | |
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 12.10.11 17:00 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 12.10.11 18:48 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 13.10.11 14:38 | |
| Kažu ljudi da vrijeme lijeci sve...Vjerovala sam im, ili sam možda htjela da im vjerujem. Ali uzalud, ove misli niko ne moze izvući iz mog srca, moje duše. Svakog jutra poželim ti dobro jutro, svake večeri poželim laku noć. Kad mi je teško ispričam ti sve, očekujem tvoj savjet, podršku, onako kako si samo ti znao, al ne čujem te...Teško mi je kad pomislim da dalje moram bez tebe, neću, ne želim. Znam da si ti moj andjeo čuvar, al ja želim da te dotaknem, zagrlim, poljubim i kažem koliko te volim. Nedostaješ mi jako srećo moja jedina! | |
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 18.10.11 12:58 | |
| Prijatelju moj, kume... Još jedna godina prođe, bez tvog osmijeha, tvog dragog lica.. Nikad nećeš biti smeten s puta sjećanja, a isto tako, nikad nećeš ostati samo uspomena! I...šta reći o tom osmijehu koji nedostaje... Ili o toj tišini, koja je nekad bila glasan smijeh?!
Riječi su suvišne i beznačajne, jer ni jedna ne može opisati prazninu koja je ostala iza i poslije tebe.. | |
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 01.11.11 15:08 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 01.11.11 16:56 | |
| Ne volim govoriti o zagrobnom životu jer imam prijatelje na obe strane.
nn "Nas je planet radostima ubog nesto. Treba otimati radost danima sto bjeze. Na svijetu umrijeti nije tesko. Stvarati zivot daleko je teze." | |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 10.11.11 11:24 | |
| Danas je tvoj rodjendan, slavili bismo uz trubace i samo nama znani ples, kao sto smo to cinili svih proteklih godina...Danas ga mogu obiljeziti samo paljenjem svijece za tvoju dusu, uz suze i tuzni pogled u prazno. Oh Boze toliko mi nedostaje, posalji svoje andjele neka ga cuvaju na nebu, kao sto je on mene cuvao, na zemlji ... | |
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže 12.02.12 19:14 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Virtualni in memoriam za naše najdraže | |
| |
| | | | Virtualni in memoriam za naše najdraže | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 434 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 434 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|