|
| Radijatori u domu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Radijatori u domu 05.09.10 14:34 | |
| Dekorativni i funkcionalni grijači Danas se radijatori zahvaljujući izvanrednom dizajnu i opremljenosti mogu uklopiti u svaki interijer, a osim funkcije grijanja imaju i dekorativnu ulogu. Stari, postojeći možete renovirati ili kupiti novi, modernog dizajna. Ako niste od onih koji mijenjaju stare radijatore novim, dizajnerskim varijantama, još uvijek postoji način kako oživjeti prašnjave stare radijatore. Kanticu s bojom i kist u ruke! Dizajnerski dvojac Wary Meyers na vrlo jednostavan način vratio je u život obični klasični radijator. Nakon čišćenja, udahnuo mu je sjaj i veselje toplim bojama, a tim trikom možete se poslužiti i vi. Obojite ga cijelog u jednu toplu boju ili samo djelomično ili iz tamnije nijanse prema svjetlijoj. Niste li vični bojanju, naručite po mjeri radijatorske obloge, koje se mogu naći u različitim materijalima, bojama, oblicima i dizajnu. Sakrit ćete radijator od neželjenih pogleda, a ujedno dobiti i novi komad namještaja koji osim dekorativne funkcije može poslužiti i kao ormarić ili mjesto za sjedenje. Ako ste pak od onih koji će ipak zaviriti u dućane i kupiti novi radijator, tada vas čeka veliki izbor boja, oblika i vrsta, a na stranom tržištu pronaći ćete modele iz mašte koje možete naručiti i kupiti. Naravno, koliko vam financije dopuštaju. Bacite pogled na modele koje rade priznati dizajneri. izvor _____________________________________________________________________ Moji nisu extravagantni kao ovi dizajnerski..mada oni šareni kao slike nisu loši...ali ipak su moji za sada samo obićni Lipovica radijatori.. A ako bog da možda postavimo podno grijanje..pa neću morati razmišljati o njima i njihovoj boji i obliku | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Radijatori u domu 06.09.10 1:31 | |
| joj ja tako ne volim te radijatore.. iako ovi izgledaju super kao malo umjetničko djelo koje ima funkiciju ove bi mogla i zavoljeti | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Radijatori u domu 07.09.10 12:50 | |
| Ja ih mrzim..sve mi se vrti po glavi da je kupiti neku lijepu boju pa ih prešmirglati i obojati nekako dugačije ...u toplije boje. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Radijatori u domu 07.09.10 13:02 | |
| muka mi od njih, nije samo da su ruzni vec neznam kako bi onu prasinu iz njih istjerala, za ocistit mi samo ovi zadnji ne izgledaju lose |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Radijatori u domu 07.09.10 13:05 | |
| Mnei su fora oni cvjetići na zidu.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Radijatori u domu 07.09.10 13:07 | |
| jesu, ali slutim nest da se sa njima i nebi ugrijala bas |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Radijatori u domu 07.09.10 13:26 | |
| Ma to su samo za tuš kabinu možda grijalice | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Radijatori u domu 07.09.10 13:29 | |
| kako su mi lijepi ovi sa cvijećem |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Radijatori u domu 07.09.10 13:31 | |
| Jelda i meni se baš sviđaju..kao slika | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Radijatori u domu 15.09.10 9:22 | |
| Iako još uvijek uživamo u suncu te blagodatima klime koju je baš gušt upaliti, s dolaskom jeseni mogli bismo razmisliti super radijatorima. Ovi dizajni će vas ugodno iznenaditi, a čini se kako i radijatore možemo koristiti kao dekorativne elemente. Radijatori kao cvijeće i kockice? Da! Lucy Merchant u sklopu svog projekta Common Series donosi radijatore inspirirane kućicama u cvijeću. Super za tradicionalne tople domove i dječje sobe, a što volimo kod ovakvih proizvoda? Vratašca se zaista i mogu otvoriti. Nije da je sada svrha puno ispunjenija, ali jednostavno obožavamo takve fore. A legići? Ništa nas ne vraća bolje u djetinjstvo nego ove kockice, koje sada možemo staviti i na zid, u funkciji radijatora. Dostupni su u više oblika i boja, a Lego Radiators kojeg nam je predstavio Scirocco možete iskušati i u svojoj i u dječjim sobama, ili otkačenim boravcima. Nema prijatelja koji se neće oduševiti. Lego Dice Radiator je za sve one koji vole otkačenu atmosferu i osjećaju se razigrano, te vole izazov. Ili su im jednostavno lijepe kockice. Andrea Ramponi dizajn omogućava da kocke posložite jednu do druge ili jednu na drugu, a super je i varijanta za zid. Pogledajte ovdje. Dice Radijatore ponekad možemo zakamuflirati, ali super je kad možemo skrenuti pozornost baš na njih, jer zauzimaju velik dio našeg prostora. Suzdržane ili u veselim bojama i oblicima, vi odaberite. Izvor | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Radijatori u domu | |
| |
| | | | Radijatori u domu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 454 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 454 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|