Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Radijatori u domu

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime05.09.10 14:34

Dekorativni i funkcionalni grijači
Radijatori u domu 0481007.39
Danas se radijatori zahvaljujući izvanrednom dizajnu i opremljenosti mogu uklopiti u svaki interijer, a osim funkcije grijanja imaju i dekorativnu ulogu. Stari, postojeći možete renovirati ili kupiti novi, modernog dizajna.

Ako niste od onih koji mijenjaju stare radijatore novim, dizajnerskim varijantama, još uvijek postoji način kako oživjeti prašnjave stare radijatore. Kanticu s bojom i kist u ruke!

Dizajnerski dvojac Wary Meyers na vrlo jednostavan način vratio je u život obični klasični radijator.

Radijatori u domu 0482007.39

Nakon čišćenja, udahnuo mu je sjaj i veselje toplim bojama, a tim trikom možete se poslužiti i vi. Obojite ga cijelog u jednu toplu boju ili samo djelomično ili iz tamnije nijanse prema svjetlijoj.

Niste li vični bojanju, naručite po mjeri radijatorske obloge, koje se mogu naći u različitim materijalima, bojama, oblicima i dizajnu. Sakrit ćete radijator od neželjenih pogleda, a ujedno dobiti i novi komad namještaja koji osim dekorativne funkcije može poslužiti i kao ormarić ili mjesto za sjedenje.
Radijatori u domu 0483007.39

Ako ste pak od onih koji će ipak zaviriti u dućane i kupiti novi radijator, tada vas čeka veliki izbor boja, oblika i vrsta, a na stranom tržištu pronaći ćete modele iz mašte koje možete naručiti i kupiti. Naravno, koliko vam financije dopuštaju.

Bacite pogled na modele koje rade priznati dizajneri.
Radijatori u domu 0484007.39

Radijatori u domu 0486007.39

Radijatori u domu 0487007.39

Radijatori u domu 0488007.39

Radijatori u domu 0489007.39

Radijatori u domu 0491007.39

izvor

Moji nisu extravagantni kao ovi dizajnerski..mada oni šareni kao slike nisu loši...ali ipak su moji za sada samo obićni Lipovica radijatori.. A ako bog da možda postavimo podno grijanje..pa neću morati razmišljati o njima i njihovoj boji i obliku respect
[Vrh] Go down
Firefly
Totalno relaxiran
Firefly

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 1149
Godine : 35
Datum registracije : 06.07.2010

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime06.09.10 1:31

joj ja tako ne volim te radijatore.. iako ovi izgledaju super kao malo umjetničko djelo koje ima funkiciju Smile ove bi mogla i zavoljeti
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime07.09.10 12:50

Ja ih mrzim..sve mi se vrti po glavi da je kupiti neku lijepu boju pa ih prešmirglati i obojati nekako dugačije ...u toplije boje.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime07.09.10 13:02

muka mi od njih, nije samo da su ruzni vec neznam kako bi onu prasinu iz njih istjerala, za ocistit mi samo ovi zadnji ne izgledaju lose
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime07.09.10 13:05

Mnei su fora oni cvjetići na zidu.. respect
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime07.09.10 13:07

jesu, ali slutim nest da se sa njima i nebi ugrijala bas Laughing
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime07.09.10 13:26

Ma to su samo za tuš kabinu možda grijalice Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime07.09.10 13:29

kako su mi lijepi ovi sa cvijećem
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime07.09.10 13:31

Jelda i meni se baš sviđaju..kao slika Smile
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime15.09.10 9:22

Iako još uvijek uživamo u suncu te blagodatima klime koju je baš gušt upaliti, s dolaskom jeseni mogli bismo razmisliti super radijatorima. Ovi dizajni će vas ugodno iznenaditi, a čini se kako i radijatore možemo koristiti kao dekorativne elemente. Radijatori kao cvijeće i kockice? Da!

Lucy Merchant u sklopu svog projekta Common Series donosi radijatore inspirirane kućicama u cvijeću. Super za tradicionalne tople domove i dječje sobe, a što volimo kod ovakvih proizvoda? Vratašca se zaista i mogu otvoriti. Nije da je sada svrha puno ispunjenija, ali jednostavno obožavamo takve fore.

Radijatori u domu Ograda1Radijatori u domu Ograda3Radijatori u domu Ograda4

A legići? Ništa nas ne vraća bolje u djetinjstvo nego ove kockice, koje sada možemo staviti i na zid, u funkciji radijatora. Dostupni su u više oblika i boja, a Lego Radiators kojeg nam je predstavio Scirocco možete iskušati i u svojoj i u dječjim sobama, ili otkačenim boravcima. Nema prijatelja koji se neće oduševiti.

Lego

Radijatori u domu Lego2Radijatori u domu Lego3

Dice Radiator je za sve one koji vole otkačenu atmosferu i osjećaju se razigrano, te vole izazov. Ili su im jednostavno lijepe kockice. Andrea Ramponi dizajn omogućava da kocke posložite jednu do druge ili jednu na drugu, a super je i varijanta za zid. Pogledajte ovdje.

Dice

Radijatori u domu Dice3Radijatori u domu Dice2
Radijatore ponekad možemo zakamuflirati, ali super je kad možemo skrenuti pozornost baš na njih, jer zauzimaju velik dio našeg prostora. Suzdržane ili u veselim bojama i oblicima, vi odaberite.
Izvor
[Vrh] Go down
Sponsored content

Radijatori u domu Empty
PostajNaslov: Re: Radijatori u domu   Radijatori u domu I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Radijatori u domu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Ekologija u vašem domu