Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Glumci pomažu domu za djecu

Go down 
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Glumci pomažu domu za djecu Empty
PostajNaslov: Glumci pomažu domu za djecu   Glumci pomažu domu za djecu I_icon_minitime02.12.09 22:18

Glumci pomažu domu za djecu Emocije-su-bile-toliko-jake-da-se-mislilo-posvajanje-slika-83376
Mnogo su veselja svojim dolaskom u osječki Dom za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi “Klasje” izazvali glumci serije “Dolina sunca”. Došli su s plemenitom namjerom da pomognu i prikupe sredstva za ugodniji život u domu, a iz njega su izišli preplavljeni emocijama i dirnuti do suza.
– S takvih mjesta uvijek odem emotivno rastrojena. Dirljivi su to susreti koji me uvijek navedu na razmišljanje o posvajanju. Nije mi strana ta ideja, mislim da je to veoma plemenito – kazala je raznježena Sandra Lončarić-Tankosić koja već jest majka šestogodišnjeg dječaka.

Njezina kolegu Roberta Kurbašu također su dojmila djeca koja su mu prilazila i htjela se slikati s njime. Ističe kako je sretan što je dio te akcije i pod dojmom je te dječje topline i iskrenosti.
– Posvuda su nas vodili, pokazivali su nam gdje uče, spavaju. Pripremili su nam i ručak, a potom smo zajedno snimali spot – govori Kurbaša.
– Ne zna se tko je bio uzbuđeniji; mi ili oni. Nije im bilo teško stajati na hladnoći i čekati da izgovore svoju rečenicu – dodaje Sandra Tankosić.
Cijelu ekipu dojmio je posjet nabijen emocijama. U Domu su, naime, djeca svih uzrasta; od beba do 18-godišnjaka, a uz glumce su se brzo i lako vezali.

Osječanke i glumice iz serije “Dolina sunca” Vlasta Ramljak i Sandra Lončarić oduševljene su odabirom upravo tog doma jer, slažu se obje, rado pomažu svom gradu i sugrađanima. Akcija se može podržati pozivom na broj 060/870-871 ili uplatom na žiro-račun doma Klasje: 2390001-1100015088HPB, s naznakom za “Zagrljaj sunca”.

Izvor

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Glumci pomažu domu za djecu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Poznati glumci
» Brojevi i šifre koji pomažu u životu
» Razglednice iz prošlosti pomažu zbližavanju obitelji
» Pet namirnica koje pomažu u borbi protiv kilograma
» 5 tajnih oružja koja pomažu preokrenuti loš dan na poslu