|
| Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 15.12.08 15:40 | |
| Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem Ella je navodna članica kontroverzne skupine “Threat”. U njoj se “neshvaćena” mladež okreće “tamnoj strani”. Kaže i da voli slušati seks susjeda.
Moje ime je Ella. Ti me možeš zvati 'Sammy’. Ovo je broj pod kojim me možeš naći na MySpaceu. Ako se želiš seksati, pošalji poruku mom dečku. Odlično ćete se slagati. Sad moram ići. Susjedi mi se seksaju, a ja želim slušati. Stelian volim te, "govori" Ella Dvornik (17) koristeći se papirićima. U videu koji je procurio u javnost Ella se naziva "Sammy Whore" ili "Sammy kurva". Na kraju videa pozdravlja svog dečka Steliana, kojeg je navodno upoznala na MySpaceu. Kći Dine Dvornika "promovira" skupinu mladeži sklonih bizarnom gotičkom stilu. Dok se u pozadini čuje pjesma s riječima poput “je.. me”, polugola Ella izvrće se pred kamerom. Srednjoškolka na MySpaceu ima mnoštvo fotografija na kojima su joj ruke izrezane. Ispod njih poručuje kako se obožava rezati. Ellina prijateljica na svom je blogu napisala kako je “smrt tulum iznenađenja”. Prije nekoliko dana Ella se zabavljala na fetiš partyju oblijepljena izolir-trakom. - A šta da ja vama kažem. Ona može imati deset profila na MySpacu, ja ne zadirem u njenu privatnost. To se vjerojatno netko predstavio kao ona i stavio to sve - ljutito nam je odgovorila Ellina majka Danijela.
HRVATSKA BRITNEY? - Jedan portal objavio je navodne slike Elle izrezanih ruku - Prije pola godine iscurile su slike gole Elle u kupaonici - Nakon toga pojavile su se slike gdje se ljubi s prijateljicom - Na prošlotjedni fetiš party došla je obučena u sado-mazo
Izvor: somadollara.com _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 15.12.08 15:42 | |
| Ludo je to dijete... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 15.12.08 15:43 | |
| Tipično tinejđersko ponašanje u današnje doba |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 15.12.08 15:51 | |
| Ona ponekad zbilja pretjeruje sa svojim egzibicijama. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 16.12.08 0:01 | |
| godine čine svoje.. mlada tinejdžerka, ima para, slava je odarila pomalo u glavu.... i evo šta se dobije.... :shock: |
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 31.01.09 11:44 | |
| Valjda će se izdići iz zaluđenosti nekim glupostima. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 31.01.09 14:11 | |
| Cist dokaz kad imas gotovo sve ne znas sta ces od dosade,tek joj je 17 sta ce tek kasnije raditi.Ja ne razumijem ni takve roditelje | |
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 18.01.10 16:23 | |
| Gola Ella Dvornik osvanula na FejsuPoznato je kako naše zvjezdice nerijetko kopiraju strane poznate face. Tako se i Ella Dvornik obnažila u ime umjetnosti i za svoj gušt. Fotografije su, naravno, završile u medijima. Kći Danijele i Dine Dvornika, plavokosa Ella snimila je niz fotografija na kojima je potpuno gola, a rad su umjetnika Marka Zirduma. Izvor Prednjica joj je ok, bolje da nije objavljena! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 22.01.10 18:01 | |
| Ella Dvornik se zaručila! Samo nekoliko dana nakon što je prekinula dugogodišnju vezu, vrckava Ella nije dugo čekala kako bi pronašla drugu ljubav. Ne samo što je našla novog frajera, u rekordnom roku se i zaručila! Kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika, Ella Dvornik ne prestaje izazivati znatiželju javnosti. Nakon što je ostavila dečka Denisa Memedovskog s kojim je godinama dijelila i dobro i loše, skinula se u ime umjetnosti, a slike su došle u medije, iako to Ella navodno nije željela. No, nije Ella na tome stala. Uspjela je u kratkom vremenu naći novog frajera i nakon samo par dana romanse, zaručiti se. Ali svi oni kojima je Ella srcu mila, mogu odahnuti. Cijeli taj brzinski cirkus odvija se u igrici Second life gdje je 18- godišnjakinja stvorila svoj imaginarni svijet u kojem joj sve ide od ruke, prenosi Ekran. A kako je otkrila, u mašti je sve moguće, dok u stvarnom svijetu na takav potez nije spremna. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | bodo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 54 Datum registracije : 05.12.2009
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 22.01.10 18:15 | |
| Ne zna što će iz obijesti, uživa u slavi svog tate, mama joj nije puno bolja od nje, a smatra da joj je bolje i to nego raditi u tvornici... kuhati... samo što će biti poslije... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem 22.01.10 20:35 | |
| A je mu i neka slava...mislim na tatu...najslavniji je bio kod dilera..oni su mu se najviše veselili... A ona..što će oba roditelja trknuta..kakva bi mogla biti čer.. sve me strah kakva će jednom moja biti... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem | |
| |
| | | | Ella Dvornik (17) nas opet šokira svojim ponašanjem | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 412 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 412 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|