Broj postova : 132 Godine : 37 Datum registracije : 03.08.2010
Naslov: Sretna vijest-imam novu micu macu 28.08.10 16:42
E, da razveselim sve ljubitelje životinja pogotovo mačaka....imam novu micu-macu
Iako su mi se starci strogo protivili novoj mački ipak sam u sklopu večerašnjeg izlaska donesel doma novu mačku.
O okolnostima neću pričat al ukratko....našel sam ju na cesti, uzel u naručje i fural cijelu večer okolo sa sobom po bircevima (i tulumu)
Stara ju je već vidla i kao popizdila je al vidim da je sretna kaj sam ju dopeljal
Da ne duljim jebeno sam sretan i moram to podjelit s vama
Gost Gost
Naslov: Re: Sretna vijest-imam novu micu macu 28.08.10 16:44
Superrrrrrrrrr
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Sretna vijest-imam novu micu macu 29.08.10 9:38
Sigurno je maci bilo divno dok je s tobom partijala . Ali vjerujem da je dobila dobre nove gazde i da će biti sretna kod vas.
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
Naslov: Re: Sretna vijest-imam novu micu macu 29.08.10 10:11
E baš lijepo,vidi se da voliš mice,ja imam jednog predivnog mačora starog devet godina prekrasni veliki taby tigar,maza nad mazama ej koliko je taj pametan me nebi ga dala ni za što.Ko kaže da mačke ne iskazuju ljubav i privrženost nema pojma o mačkama...a što se tiče tvoje stare,zavoljeti će je ona sigurno,vidjeti ćeš.... :
Wild Rose Početnik
Broj postova : 21 Godine : 31 Lokacija : split Datum registracije : 29.08.2010
Naslov: Re: Sretna vijest-imam novu micu macu 30.08.10 0:28
baš lijepo... ja imam 2 mačića, mislim sad su već lavovi jer puno papaju, al ne bi ih mjenjala za ništa kad mi se navečer uvuku u krevet i predu i ja tako s njima zaspem...