|
| Nikad viđeni prizori- Film o Zlatku Sudcu gledat će se i u Washingtonu! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Nikad viđeni prizori- Film o Zlatku Sudcu gledat će se i u Washingtonu! 27.08.10 9:31 | |
| Film Sudac, koji traje 60 minuta i sadrži snimke koje do sada nisu viđene u javnosti, premijerno će biti prikazan u studenome u Washingtonu. Dominik Sedlar u studenom će u Washingtonu premijerno prikazati dokumentarni film o velečasnom Zlatku Sudcu, piše Slobodna Dalmacija. Jakov Sedlar, redateljev otac, za Slobodnu Dalmaciju je rekao da oko 95 posto snimaka korištenih u filmu do sada nije viđeno u javnosti, a kao zanimljivost je izdvojio snimke svećenikova krvarenja.
Film Sudac, koji traje 60 minuta, po Sudčevoj će želji kod nas biti premijerno prikazan u splitskoj Areni oko Božića.
Feng Shui na način Velečasnika Zlatka Sudca
Na pomolu je nova ekskluziva iz života vlč. Zlatka Sudca, a zove se umjetničko-duhovni dizajn stambenih i javnih prostora. Dosad nepoznat dizajnerski rad karizmatičnog svećenika objavio je njegov internetski portal www.velecasnisudac.com, a sam vlč. Sudac potvrdio je da je riječ o dijelu njegova živ… ********************************************************************************** Moram reči da od početka pratim lik i djelo vlč.Suca.Isprva sam bila oduševljena njime i slušala propovijedi sa ushićenjem,no kako vrijeme prolazi postala sam mnogo opreznija.Nešto mi je tu pošlo na krivo,no nebih željela suditi i donašati još neki zaključak o njemu,mislim da će to vrijeme uskoro pokazati. | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Nikad viđeni prizori- Film o Zlatku Sudcu gledat će se i u Washingtonu! 01.05.11 8:59 | |
| e u wasingtonu a srbija ko je smirgla | |
| | | | Nikad viđeni prizori- Film o Zlatku Sudcu gledat će se i u Washingtonu! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 290 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 290 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|