|
| Daske što život znače | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Daske što život znače 26.08.10 13:35 | |
| Ima li ljubitelja kazališta ovdje? Ja jesam jedan od njih i to od malena.. iako se nadam da me nikad nećete vidjeti na pozornici, jer patim od treme Iako mislim da sam dobra glumica kad se uživim u ulogu : : Kazalište je kulturno umjetnička ustanova, namijenjena održavanju priredbi scenske umjetnosti. Osnovni tipovi kazališnih predstava su: drame, komedije i mjuzikli. Među klasične drame ubrajaju se antičke drame (grčke i rimske), engleske (npr. Shakespearove drame), francuske (npr. Molierove drame), ruske drame (npr. Čehovljeve drame) i dr. Mjuzikl (eng. musical) je glazbeno – scensko djelo zabavnog karaktera a govorenim dijalozima, glazbenim i plesnim točkama, najčešće u dva čina. Među najpoznatije mjuzikle ubrajaju se: "Priča sa zapadne strane", "Fantom opere", "Chicago", "Mačke" i dr., a od hrvatskih "Jalta, jalta" i "Dundo Maroje". Komedija se odlikuje veselim sadržajem, u prvi plan stavlja smiješne strane ljudskog života, ismijava ljudske nedostatke i mane. Primjer za komediju je Shakespearovo djelo "Na Tri kralja ili kako hoćete". Da li ste posjetili što u poslijednje vrijeme? Možda vam je neka zgodna prestavica zapela za oko... : : A možda nešto i glumite tu i tamo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Daske što život znače 31.08.10 9:39 | |
| Ja sam bila u kazalištu svega nekoliko puta. I ne volim ga nešto pretjerano. Nije toliko stavr do kazališta..več mi smeta..što su ljudi stoka..stalno netko nešto laprda..pola ne čujem što glumci govore i onda izađem van nezadovoljna.
| |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Daske što život znače 31.08.10 10:16 | |
| meni se sviđaju ove nove predstave.. "improvizatorske" iz kazališta Exit volim tamo otiči s vremena na vrijeme Moja mama voli predstave od Mire Gavrana pa sam se i tih dosta nagledala.. iako mi nje toliko smiješno kao npr. Cabare Cabare i SakespiereNaExit to se mora obavezno pogledati sada ganjam karte za Kaoboje a i Kako misliš mene nema je isto super ^^ u srednjoj su nam dosta nudili karte za kazališe tako da sam se nagledala^^ ja sam fascinirana scenografijama | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Daske što život znače 31.08.10 20:11 | |
| Vjerujem da imaju svoju čar..možda ju ja samo nisam osjetila...ima vremena možda naletim na neki predstavu koja će me oduševiti. | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Daske što život znače 02.09.10 18:41 | |
| Eto meni kao da je netko čitao misli... vjerojatno ću uskoro pogledati nešto | |
| | | Shadow Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 210 Godine : 27 Lokacija : Iznad oblaka Datum registracije : 18.12.2014
| Naslov: Re: Daske što život znače 19.12.14 0:37 | |
| Glumim u KUD-u, al uskoro se odvajamo i postajemo amatersko kazalište ^^
A što se gledanja predstava tiče, u ovom mom selu od grada se poštena predstava može pogledati sve skupa četiri puta godišnje... =P | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Daske što život znače | |
| |
| | | | Daske što život znače | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 422 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 422 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|