| Nedobronamjerne kritike | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Nedobronamjerne kritike 15.12.08 2:35 | |
| Jesu li nedobronamjerne kritike zapravo zaodjeveni komplimenti ili znak zavisti i ljubomore? Kako vi reagirate na nedobronamjerne kritike? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 15.12.08 9:41 | |
| Mislim da je to zavist i ljubomora...ako je već nedobronamjerno... Kako ja reagiram na nedobronamjerne kritike,uopče ne reagiram na gluposti... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 15.12.08 10:20 | |
| Nedobronamjerna kritika nikako nemože biti bilokakva vrsta komplimenta. Ako se daje kompliment, ona de daje dobronamjerno.
Ja nedobronamjerne kritike ignoriram. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 15.12.08 13:36 | |
| Možda podsvjesni kompliment izražen kroz zavidnu kritiku Teo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 15.12.08 13:49 | |
| Uopće se ne obazirem na njih.Dobro Kata kaže. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 15.12.08 16:00 | |
| Pa teško podnosim kritike ... ajd još dobronamjerne shvatim ko korisne savijete i nastojim ih iskoristiti kao sredstvo motivacije ... a nedobronamjerne___ pogode me, priznajem, ali na kraju me ipak mogu pozitivno motivirati. Dakle, sve u svemu, idemo dalje :arrow: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 15.12.08 23:46 | |
| nedobronamjerne kritike su uglavnom kritike iz zavisti i ljubomore, al ja na to ne obraćam pažnju.. saslušam šta ko ima za reći i to to... radim dalje po svom... |
|
| |
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 18.12.08 11:34 | |
| Kako od koga. Ako je od nekog kome je do mene stalo, onda znam da je iskren.. al ako je od nekog koga jedva znam, onda je to nešto sasvim suprotno. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 18.12.08 11:50 | |
| Što bi umjetnici imali reći za ovo pitanje njih stalno kritiziraju kritičari :ha?: |
|
| |
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 18.12.08 15:06 | |
| Ma kritičari su ljudi koji nemaju vlastiti život pa svoje frustracije liječe na drugima.. :P | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 18.12.08 16:19 | |
| - Teofil je napisao/la:
- Što bi umjetnici imali reći za ovo pitanje njih stalno kritiziraju kritičari :ha?:
To je druga vrsta kritike. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 18.12.08 16:57 | |
| - Goran je napisao/la:
- Teofil je napisao/la:
- Što bi umjetnici imali reći za ovo pitanje njih stalno kritiziraju kritičari :ha?:
To je druga vrsta kritike. Svejedo kad čuju kritičare svaki daje svoju kritiku i one mogu biti u potpunosti različite. Možda i iza toga stoji zavist ili nešto slično. :ha?: |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 21.03.09 10:38 | |
| Tako je Adry! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 21.03.09 13:31 | |
| Te nedobronamjerne preslušam...tako da me nezanima dal su ljubomorni ili zavidni...... |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 21.03.09 13:46 | |
| Budući da nedobronamjerne kritike dolaze uglavnom od nedobronamjernih ljudi prema kojima gradim distancu, ni njihove kritike me ne diraju, premda me znaju naljutiti. Zna se tko i u kakvoj situaciji može nešto nekome poručiti s namjerom da pomogne. Zapravo, ne zna se, mora se procijeniti. Kritike koje nisu mišljene zlonamjerno, ali su tako shvaćene, uništile su već mnoga prijateljstva i odnose. | |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 25.03.09 14:49 | |
| volim čuti dobru kritiku isto koliko i pohvalu, koju uzimam u obzir jedino i isključivo ako sam je dobila od osobe do koje držim na nedobronamjerne kritike se ne obazirem, fala Bogu ima previše ljubomornih ljudi i ko se lud ima vrimena njima bavit | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 25.03.09 15:08 | |
| Baš, istina, ne treba uopće razmišljati o zlonamjernim ljudima, niti se obazirati na njih. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 25.03.09 15:10 | |
| - Goran je napisao/la:
- Baš, istina, ne treba uopće razmišljati o zlonamjernim ljudima, niti se obazirati na njih.
tako je, ne triba se zamarat s pizdarijama | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 25.03.09 15:15 | |
| Još malo pa ćeš mi postati životni uzor ajmeivana, puno lipog od tebe pročitam! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 25.03.09 15:18 | |
| fala na komplimentu Gorane, simpatije su obostrane | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 25.03.09 15:22 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 25.03.09 15:31 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nedobronamjerne kritike 02.06.10 21:20 | |
| Ne obazirem se na njih |