|
| Zabavne sms poruke | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zabavne sms poruke 06.10.08 16:50 | |
| Sanjao sam da si kocka šecera. Ali ja volim šecer u prahu i zato sam te tucao cijelu noc.
Cuo sam da atomska bomba vrijedi milijun dolara! Da barem jedna padne u moje dvorište.
Ljubav je kao šah, uvijek konj pokupi damu.
Pita krumpir krumpirku: Hoceš se pržiti? Ne mogu, imam kecap.
Zašto je bolje imati Simpu nego decka? Zato jer Simpu napuniš i zoveš, a decko napuni tebe i ne zove više.
Lizanje pizde je kao clanstvo u mafiji, jedan pogrešan potez i odmah si u govnima.
Lijeva noga mi je Božic, desna Nova godina, doði izmeðu praznika. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabavne sms poruke 17.11.08 14:01 | |
| Sretan Uskrs, pile moje, darujem ti jaje svoje, danas jedno, sutra drugo, prekosutra ono dugo. |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Zabavne sms poruke 17.11.08 14:10 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabavne sms poruke 27.12.08 21:53 | |
| Sex je kao Nokia (connecting people), kao Nike (just do it), kao Pepsi (ask for more) i kao Samsung (everyone is invited). |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabavne sms poruke 27.12.08 21:56 | |
| Stlah me je! Tlesem se. Plaši me mlak! Ne smijem sklopiti okice, svuda stlaaaaašna čudovišta. Ne znam što ću sa sobom! Jooj jel smijem spavat sa tobom? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabavne sms poruke 01.01.09 21:45 | |
| iz moje kolekcije:
1. Želim tvoje ruke na mom tijelu, želim tvoja usta na mojim, želim tvoj jezik u mom grlu! Pitaš se ko sam ja? Boca Ožujskog piva.
2. Volim te gledati ujutro dok spavaš mirno, poremetiti ti san, poskakivati te po licu, gledat te kako se zbog mene budiš. Bit ću s tobom i noćas, tvoja MUHA!
3. Einstain je mrtav, Newton je mrtav, a ni ja se ne osjećam bas najbolje.
4. Kad se kunem u majku, možda i lažem. Ali kad se kunem u oca, ne lažem majke mi!
5. Volio bih da te oborim u krevet, da tamo ostanemo što duže, da buncaš zbog mene, znojiš se i da ti tijelo gori zbog mene. Tvoja gripa!!!!
6. Šta je žena u ekonomskom smislu? Nisko ležeći objekt u koji muškarac ulaze svoj visoko stojeći kapital uz tekuće kamate.
7. Momak, 21, 170, dobro situiran, stan u Rijeci, kuca na moru, vikendica na Alpama, dobar auto. Ne tražim ništa samo se hvalim.
8. Stojeći sam je molio, sjedeći mi je dala, od pozadi sam je polizao, sprijeda pritisnuo, a ipak se nije branila. Oh ti moja mala poštanska marka.
Zadnja promjena: korny; 01.01.09 21:47; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabavne sms poruke 01.01.09 21:46 | |
| 10. Svemoćna crnka, tako vrela, zanosnih oblina, bujnih grudi, spremna da vaše snove pretvori u stvarnost prodaje motokultivator 15 cm3
11. Obećao je da će biti nježan, boljelo je, viknula sam kad sam vidjela krv! izvadio ga je i pokazao mi ga. bio je VELIK-moj prvi ZUB
12. Samo da znaš kakav mi je prije upotrebe suh, dugačak i krut a poslije mlitav, mokar i kaplje.....MOJ KIŠOBRAN
13. Ujutro ga osjetiš, usnama ga dodirneš, rukama ga držiš i pogledom ga ljubiš, voliš ga vrelog, uzimaš ga cijelog i kad ne znaš gdje ti je kraj pomoći će ti tvoj ČAJ
14. Najnovija istraživanja su pokazala da osobe koje nisu dobre u krevetu i nikad nisu imale dobar seks prilikom čitanja poruka mobitel drže u desnoj ruci.
15. Kad bih te imao, polizao bih te cijelu. Stavio bih ti jezik u tvoju malu usku rupicu i shvatio da te volim vise od bilo koje druge, moja voljena boco Ožujske pive
16. Nešto ti moram reći! Vjeruj, nije mi lako jer te ne želim povrijediti, potrudit ću se i reći ti to na najbolji mogući način: Djed Mraz uopće ne postoji! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zabavne sms poruke 01.01.09 21:49 | |
| 18. Obavještenje Lovačkog saveza: Obavještavamo Vas da je sezona lova na "Divlje svinje" gotova i da se možete slobodno kretati.
19. Kad me imaš, dobro ti je. Kad me lizneš, vlažim se. Kad me pališ, ja se žarim. Kad me sisaš, ja se gubim. Kad se izgubim, ti me gasiš... tvoja... CIGARETA
20. Jedva čekam da te vidim, da osjetim tvoju kožu, da uđeš u mene, da osjetiš moj svilenkasti dodir i ja tvojeg tijela draži. Tvoja PIDŽAMA!
21. Volim kad me diraš nježno svojim prstima, volim kad mi šapućeš na donju rupicu, volim kad me napuniš do kraja, voli te tvoj MOBILNI APARAT!
22. VIP vas obavještava da ste preglupi za mobilno telefoniranje te Vas moli da se ostavite mobilnog i uhvatite lopate i krampa. Hvala na razumijevanju!
23. Osjećam se tako napeto, vrlo vlažno u ovim trenucima kada ti se približavam. skidam svoje napete gaćice i sami pogledi na tebe donose mi olakšanje! ..OH MOJ WC!
24. Volim kada uđeš u mene, malu i vlažnu. Kada uđeš prvo se naježiš, a poslije ti je toplo. Voliš štricati po meni i u mene. Voli te tvoja tuš kabina.
25. Kada ga uzmeš u svoju nježnu ruku, povuci samo preko vrha, stavi ga u usta pa počni lizat, kruži jezikom po vrhu i kad ti usta budu puna, nasmiješi se, to je LEDO.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zabavne sms poruke | |
| |
| | | | Zabavne sms poruke | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 347 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 347 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|