|
| privatne poruke.... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: privatne poruke.... 17.03.09 21:38 | |
| što je sa privatnim porukama na ovom forumu? meni u profilu piše da ih imam otprilike 160...a kad otvorim inbox ima ih otprilike 50...
da li se poruke automatski izbrišu kad se dođe do nekog određenog broja ili ih glavni administrator (u ovom slučaju goran) briše? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 11:26 | |
| automatski ti se brišu, 50 ih najviše možeš imati ... ukoliko ih želiš sačuvati (neku posebnu) moraš je sam spremiti |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 15:00 | |
| Nemam pristup vašim privatnim porukama korny, to bi bilo glupo. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 15:23 | |
| gogy ja sam cula da na svim forumima i nekim stranicama tipa dernek, taged...administrator ima pristup privatnim porukama...pa zar to nije tako i na ovome forumu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 15:28 | |
| Ne, u forumotionu administrator nema pristup privatnim porukama ostalih korisnika. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 15:32 | |
| hvala na informaciji... jer stvarno bi bilo glupo da neko ima pristup pp ...jer ako bi imao onda bi se trebala zvati poruka a ne privatna poruka...barem je tako moje misljenje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 17:19 | |
| Najbolje izbjegavat te pp-e... : |
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 17:25 | |
| slazem se... ja se mozda ne razumijem toliko u ove stvari...ali imam informaciju da administrator moze cak i obrisane pp citat...ali sad koliko ima u tom istine ne znam ako grijesim nek me neko ispravi... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 17:26 | |
| - Kate je napisao/la:
- Najbolje izbjegavat te pp-e... :
zašto? daj mi napiši jedan, niko mi ne piše pp : | |
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 18:15 | |
| Kao što rekoh, nemam nikakav pristup vašim privatnim porukama. Jedino imam mogučnost zabraniti nekom da šalje privatne poruke, ako se netko požali na njega da vrijeđa putem pp i ako se priloži citat vrijeđanja ili nekog drugog oblika nepoželjnog ponašanja kao dokaza (što baš nije pouzdano jer se citat može prepraviti). _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 18:40 | |
| - blizanka je napisao/la:
- slazem se... ja se mozda ne razumijem toliko u ove stvari...ali imam informaciju da administrator moze cak i obrisane pp citat...ali sad koliko ima u tom istine ne znam ako grijesim nek me neko ispravi...
Na forimotion gdje sam i sama bila admin i na simple machines forums gdje sam osobno poznavala admin (to su najčešće koriš6teni forumski softveri zasad) nitko nema pristup pp-ima niti ih može brisati, miože jedino zabraniti slanje pp-ova ako netko uznemirava druge na taj način, ili može korisniku onemogućiti pristup računu (bann). Poruke nikako ne može čitati, a tvrdi se da nitko drugi to ne može jer je automatizirano. Ako netko i čita poruke, to je onda izvanjska kontrola tipa policije u posebnim slučajevima, no miožda ni to nije moguće. Inače je i mene u početku uznemiravala takva pomisao i to je često pitanje koje se postavlja na forumima, a možda neki lažno šire vijesti da je to moguće kako bi uznemirili forumaše. Uglavnom bez brige, admini ne čitaju poruke jer i ne mogu, ja bih bila odbila funkciju admina da sam znala da imam takvu mogućnost a sigurno nisam jedina... | |
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 18:47 | |
| Tako je Lux, taman da i postoji ta mogućnost, ni u ludilu mi ne bi palo na pamet da čitam nečije pp ili uopće ulazim u njih. Kao što smo nekoliko puta napisali - ta mogućnost ovdje ni ne postoji. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 18:53 | |
| gorane dobijes i ti nesto za popit sto si me informisao i sto sam danas nesto naucila...lux je vec dobila : : mislim da sto bi rekli sire se dezimformacije po forumima _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 18:57 | |
| Tako je Lux, može blizanko... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: privatne poruke.... 18.03.09 19:52 | |
| Btw. Kizo je već otvorio temu o privatnim porukama, prije otvaranja teme bi bilo poželjno provjeriti da li je već otvorena tema iste tematike, a i kad imate bilo kakvih pitanja, pogotovo tipa ovog što je korny iznio u uvodu, možete mi se obratiti upravo putem pp, a postoji i tema pitanja, prijedlozi i primjedbe. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: privatne poruke.... | |
| |
| | | | privatne poruke.... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 458 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 458 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|