|
| Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 20.08.10 10:39 | |
| ''ako mislimo pozitivno, ako činimo dobro sebi i drugima - punimo svemir pozitivnom energijom. svemir nam vraća ozdravljenjem duše i mirom. drugim riječima - radi se o ravnoteži u svemiru.''
vjerujute li da svemir čuje naše pozitivne misli i da ih vraća? vjerujete li u ravnotežu u svemiru?
Zadnja promjena: Iana; 20.08.10 14:20; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 20.08.10 14:20 | |
| ravnoteza postoji u svemu .. pa zasto ne bi i u svemiru ..taj balans mislim da svugdje mora postojati _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 20.08.10 14:32 | |
| a čuj Bliz, koliko će nam samo pozitivnih misli trebati da napunimo svemir, s obzirom na to da je beskonačan? : : |
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 20.08.10 14:47 | |
| ja odgovorila na ovo drugo pitanje ...a sto se tice punjenja beskonacnosti ... ne treba ga puniti ...onoliko koliko ima i pozitivnih i negativnih misli dovoljno je uvijek da se balansira ...jer ako imas kosaru ne moras je napuniti do vrha da balansiras onoliko koliko ima s tim balansiraj bjez Iana tamo ..vidi na sta me natjera danas ..ja i svemir ali koliko ovih dana pozabavit cu se samo zbog tebe o svemiru _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 20.08.10 14:50 | |
| ali košara nije beskonačna, i lako je balanirati s onim što staviš u košaru a svemir je beskonačan i kako ćemo ga napuniti, i kako balansirati? p.s. ovo već prelazi u tešku filozofiju |
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 20.08.10 16:24 | |
| izvinjavam se ..nisam ni vidjela gdje je tema ja mislila na filozofiji ... : : da je ne kvarimo idemo mi na PP sa cinjenicama o kosarama _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 22.08.10 1:22 | |
| Mislim da je ovdje svemir metafora ;) svemir je samo prostor koji mi gledamo ako napunimo svoj život pozitivnom energijom punimo i svoj svemir.. a u našem svemiru ima puno planeta i sustava kojeg iz milja zovemo obitelj i prijateljima
Pa zar nam se pozitivne misli ne vračaju? Miso je energija, tiha molitva odaslana prema nekom objektu (planetu, da ostanemo u priči o svemiru) i taj objekt pozitivno djeluje što se odrazi na nas | |
| | | marijo19 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 107 Godine : 34 Lokacija : Požega Datum registracije : 26.08.2010
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 28.08.10 14:53 | |
| - Iana je napisao/la:
- ''ako mislimo pozitivno, ako činimo dobro sebi i drugima - punimo svemir pozitivnom energijom. svemir nam vraća ozdravljenjem duše i mirom. drugim riječima - radi se o ravnoteži u svemiru.''
vjerujute li da svemir čuje naše pozitivne misli i da ih vraća? vjerujete li u ravnotežu u svemiru?
Glupost,vjreujem u Boga,a ne u nekakav svemir
Zadnja promjena: marijo19; 28.08.10 14:58; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 28.08.10 14:56 | |
| ne znači automatski da je glupost, ako ne vjeruješ u to |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 28.08.10 15:06 | |
| Slažem se s onim što je Gea napisala, ne radi se ovdje doslovno o svemiru, već je to metafora za naše okruženje, interakcija između ljudi, slobodna volja, djelovanje, bivanje... To je "svemir" na koji se misli ovdje.
Pozitivne misli nas motiviraju, ispunjavaju, utječu na nas, a samim time i na druge. Ne ostvare se sve stvari točno onako kako planiramo ili kako želimo, slobodne volje se isprepliću i utječu jedna na drugu, ali općenito pozitivne misli nam se i vraćaju. To je isti princip kao i ono "Kako ćeš ti prema drugima, tako će i drugi prema tebi". Nekad smo prema nekome dobri, pa nam taj vrati kao da smo mu neprijatelj, to se zna dogoditi, istina, međutim unatoč tome ne treba odustajati. Ako mi odustanemo, zašto da se onda drugi trude? Jedna mala pozitivna misao može imati itekakav utjecaj, prvo na nas, a potom i na druge. Sve počinje od nas samih. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 28.08.10 15:11 | |
| normalno da se ne radi doslovno o svemiru, nisam ni mislila komunicirati sa Saturnom šalu na stranu, lijepo si ovo napisao |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? 28.08.10 15:17 | |
| Svemir svasta cuje i trpi , sad da bas moje budalestine cuje ne vjerujem...Ali ono sto je drug Procyon napisao stoji donekle...Samo mi sami smo vreca svega i svacega pa uvijek i ne ispadaju misli samo iz nje... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? | |
| |
| | | | Pozitivne misli pune svemir pozitivnom energijom? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 335 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 335 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|