Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom Empty
PostajNaslov: Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom   Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom I_icon_minitime20.08.10 10:03

Kantonalno tužilaštvo u Tuzli i MUP Tuzlanskog kantona provode istragu protiv dvije osobe zbog sumnje da su počinili krivično djelo spolnog odnosa sa djetetom, javljaju federalni mediji.
Istraga se provodi po prijavi majke 13-godišnje djevojčice. Ljekarskim pregledom je utvrđeno da je djevojčica imala spolni odnos.

Prema saznanjima medija, prvoosumnjičeni je aktivni političar iz Brčkog, dok je drugi osumnjičeni ugledni tuzlanski biznismen.

Oni su, kako se navodi, u nekoliko navrata odvodili djevojčicu u iznajmljeni stan u tuzlanskom naselju Stupine, gdje su s njom imali seksualni odnos.

(Sarajevo-x.com)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ovako kad nesto procitam ne znam od muke sta bih ...kakvi su to ljudi ..imaju li djecu ..sta je u njihoviom glavama ..a ovo nije ni prvi ni posljednji slucaj..koliko ih je imalo odnos ..sa jos mladima ..a zakon ..kao zakon .dobije dvije tri godine ..i to je uzas ..jos u te godine im spada istraga ..sudenje ...da mogu ja samo jedan dan zakone promjeniti

Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
mala garava
Početnik
Početnik

Aries Dragon
Broj postova : 3
Godine : 36
Datum registracije : 01.03.2011

PostajNaslov: Re: Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom   Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom I_icon_minitime01.03.11 19:48

Ovakve treba samo objesiti i to javno ali prvo da se narod izivljava na njima....koji su to konji,kao da nemaju djecu i misle da mogu sve jer su neke guzonje...takvima treba stati u kraj jednom....veoma zalosno tužni
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake
Broj postova : 4357
Godine : 34
Datum registracije : 10.12.2010

PostajNaslov: Re: Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom   Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom I_icon_minitime01.03.11 19:58

da...žalosno...teško mi je pisati na ovoj temi zbog vlastitih trauma ali ne mogu ignorirati,moram iskazati gađenje,ogromno gađenje prema takvim ljudima koji su nažalost okrhnuli i moje djetinjstvo...to ne govorim zato da me netko žali,to ne želim ni u kojem slučaju,već zato da kažem svima koji su roditelji i onima koji to kane postati:Čuvajte svoju djecu kao oči u glavi,kao kap vode na dlanu,ne puštajte ih u toj dječjoj i mladenačkoj dobi nikome u posjetu,a pogotovo kao mene moji roditelji u dobi od 10 god na 2 tjedna u inozemstvo...nikad ne znate što se krije iza tobože prijateljskog osmijeha i,dobre kuće i uglađenog čovjeka...a kad se dogodi tako nešto...kasno je.Kasno je jer se prekinuto djetinjstvo nikad više ne može vratiti,a rane nikad ne zacijele u potpunosti,i uvijek krvare s vremena na vrijeme...

Ponavljam,čuvajte svoju djecu i njihovu sreću
[Vrh] Go down
http://uradilako4you.forumcroatian.com/
mala garava
Početnik
Početnik

Aries Dragon

PostajNaslov: Re: Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom   Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom I_icon_minitime01.03.11 20:06

Nisam imala bas takvo iskustvo ali pokusaj otmice...i jos me ta trauma prati...nemam mira gdje god da ode...kao sto Ketica kaze cuvajte svoju djecu kao kap vode na dlanu..lako je sad dok to nedozivite pa cete kasnije da kazete zasto je nisam cuvala kad je trebalo a ne sad...tesko je sve to podnijeti kad se desi..........
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake

PostajNaslov: Re: Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom   Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom I_icon_minitime01.03.11 20:39

garavušo,svako iskustvo kojim te netko uplaši,iskustvo zbog kojega noćima plačeš je traumatično...Ja se samo pitam kako ljudi koji nečijem životu uzmu veliku količinu sreće i bezbrižnosti mogu živjeti sa svojom savjesti,dali ju uopće imaju?
Nakon svog iskustva,sigurno i odgovorno tvrdim da bih golim rukama ubila svakog tko bi pokušao ili naudio mom djetetu.
[Vrh] Go down
jasna49
Zagrijao tipkovnicu
jasna49

Gemini Buffalo
Broj postova : 526
Godine : 75
Datum registracije : 31.01.2011

PostajNaslov: Re: Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom   Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom I_icon_minitime01.03.11 21:08

šokantno.... ja bi im kožu rezala na kajševe..... dete... ubila bi Boga u njima.... a pustila bi da žive polomljenih ruku i nogu.... strašno... zar dete da ima traume celog života... da se boji udati i rađati..... ma sekla bi im onu stvar na rezance....

Bolje da nisam videla ovo...

Izvinite, ovo je strašno... morala sam ovo napisat
[Vrh] Go down
mala garava
Početnik
Početnik

Aries Dragon

PostajNaslov: Re: Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom   Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom I_icon_minitime01.03.11 21:11

Takva sam i sama.....prije dok sam bila mladja sam mislila da u Bosni nema takvih stvari ali vidim da ima i gorih.....ali moje iskustvo me je malo ohrabrilo i dalo mi snagu.....meni je gore kad sam prijavila policiji prstom nisu mrdnuli jer su podplaceni......kad vidim da musko povisi glas na zensko mogla bih istog trena zadaviti.....a kad bi mi neko pokuso dijetetu nauditi to bi mu bilo zadnje sto bi ucinio.......
[Vrh] Go down
Ketica
Ljubitelj foruma
Ketica

Female
Sagittarius Snake

PostajNaslov: Re: Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom   Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom I_icon_minitime01.03.11 21:27

Teta Jasna nije vam za zamjeriti,i ja tako mislim i osjećam...I ima takvih mnogo oko nas nije bitno u kojoj državi,ali se o tome šuti...i to je velika greška.Treba pričati o tome,savjetovati se i učiniti sve što je u našoj moći da barem pokušamo spriječiti te bolesnike u njihovom naumu,treba držati oči širom otvorene....I danas8 god kasnije poželim nazvati gada i prokleti ga za sav život,ali ne mogu,nemam snage.
A žalosno je što u većini slučajeva policija,vlast ne učini baš ništa,kao ni u mom slučaju...vidjela sam u kući tog gada mnoge djevojčice koje su plakale zbog njega a nije nam imao tko pomoći...a i kad sam tražila pomoć nitko mi nije vjerovao...moji najbliži su rekli da sam u svijetu mašte i da to njihovi dragi kumovi ne bi nikad učinili tako nešto.Mene su odbacili a s njima su još u kontaktu.
Ne mogu više pisati na ovoj temi jer me sjećanje upravo slomilo,ali ponavljam,
ČUVAJTE SVOJU DJECU
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom   Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Političar i biznismen imali seks s 13-godišnjakinjom
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Južnoafrički biznismen kupio bengalskog tigra kao ljubimca
» Psi su imali sluge
» Kada bi imali milion evra...
» Kad ste imali zadnji kvar na računaru...
» I praistorijski ljudi su imali bioskop