Na ovom forumu smo iznimno tolerantni što se tiče reklamiranja svega i svačega. Ali jedno od pravila foruma glasi da je zabranjeno reklamiranje preko privatnih poruka jer se time nepotrebno uznemiruju članovi. Forumi i ostali sajtovi se mogu reklamirati javno na ovoj temi. Time ćete imati još bolji efekt svi vi koji nešto reklamirate, jer će vašu reklamu vidjeti ne samo članovi nego i gosti. Upravo zbog tog uznemiravanja reklamama onih koji dođu na forum samo reklamirati nešto je i uvedeno pravilo da novi članovi ne mogu slati privatne poruke dok ne napišu 25 postova. Svakome tko uznemirava forumaše reklamama preko privatnih poruka biti će ukinuta mogućnost slanja privatnih poruka. Prvi na toj listi je Kizo zbog ovog:
boomba je napisao/la:
Kizo je napisao/la:
Nemoj me drukati da me baniraju znam da si ovdje bio dobar s Kate,želiš li link njenog foruma javi ja ću naletiti...
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Bravo, nadam se da shvaćaš da pravila nisu tu da bi se kršila, nego da bi postojao neki red. ::
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010