|
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:36 | |
| Tuga mi je sve sto imam
Bolujem ja, evo, danima a nocima tuga razbija
Opet sam zoru ranu pijan budio zbog tebe glavu gubio (2x)
Ref. Tuga mi je sve sto imam ja neka mi je jos sto godina
Kad' ja ne znam da se snadjam drugu trazim gdje god zadjem Boga molim da je ne nadjem (2x)
Kad' prolazis sokak mirise vjetar zastao, ni on ne dise
Sto sam cuda napravio da bi' bio tvoj i jos sto cu, jer si zivot moj (2x)
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:37 | |
| Rano je za tugu
prerano sam s tobom upoznao bol pa sad mira nemam kriva si za to
rano, rano, rano je za tugu za srecu, kasno je ti sto sad drugog ljubis samo ti, kriva si za sve
pritisla me tuga kao cijeli svijet kao bolest duga pa mi valja mrijet _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:37 | |
| Volim te
Sreco volim te povjeruj sreco njezno me pomiluj
Ref. Volim te ludo znaj malo me pogledaj malo mi snage daj
Ljubav to nam je srecna sva ljubav to smo ti i ja
Ref.
Mladost prolazi ludo znaj mladost nikad se ne vraca _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:38 | |
| Zorice, Zoro moja
Kad se sjetim Zoro tebe meni moje srce zebe pa me tuga obuzima ti si Zoro najmilija (2x)
Ref. 2x Zorice, Zoro moja meni treba ljubav tvoja Zorice, Zoro moja ocara me ljubav tvoja
Ja se mladjan u grob spremam jer zivota vise nemam pa me tuga obuzima ti si Zoro, najmilija (2x)
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Trazi
Nekad sam gori bio nekad do zore pio znala si da je tako da sa mnom nije lako
Ako me nocas povedu sjene i uspomene ti spavaj zlato moje sutra je opet tvoje
Ref. Trazi, trazi sve sto zelis prstom mi pokazi trazi da od suza bisere ti pravim trazi s kraja svijeta da se javim
Trazi, trazi ja cu svoje ispuniti lazi trazi al' ne trazi da ne zivim ja ovakve ljubav ne mijenja
Pusti me da zivot potrosim pusti me da merak osjetim ne zaboravi
Pa onda trazi, trazi sve sto zelis prstom mi pokazi trazi da od suza bisere ti pravim trazi s kraja svijeta da se javim
Trazi, trazi ja cu svoje ispuniti lazi trazi al' ne trazi da ne zivim ja ovakve ljubav ne mijenja
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Sjecas li se one noci
Al je bilo tuge one hladene zime ti me ljubis das, pa nestanes ako nemas kuda opet mi se javi ja ne mogu dana bez tebe
Ref. 2x Sjecas li se one noci kad si meni rekla ne to su bile moje oci sto su s tobom plakale
Evo ide ljeto ljubavi se bude ja ti lutam sam bez tebe kad bi ovdje bila, kad bi ruku dala eh kamo puste srece za mene
Setali bi gradom ulicama dugim dok nam vino dusu opija nek nas ljudi vide zagrljene, srecne kako ljubav bitku dobija
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:39 | |
| Ostaricu, necu znati
zavoljeh te ludo cini mi se od rodjenja ljubav kao tajna zivi kao uspomena
ostaricu, necu znati da l' ces za mnom zaplakati ko ja za tobom
pjevale bi usne ali nece moja dusa, cak ni ona vise nece vise da me slusa _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Opet sam ti u kafani
jos ne mogu da se smirim pa joj lomim osjecanja ona sama broji dane ceka zoru da joj svane a ja ne znam da prestanem
opet sam ti u kafani meni bez nje nista nema tu su moje lude noci nikad nisam u samoci hej kafano, moja rano
ona voli zivot danju a ja vino i kafanu ja ne mogu rano doci dan je nista prema noci svakako ce zivot proci _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Nocas mi je srce ranjeno
godine tuge i dima, gdje su te odnijele u srcu zima, pa zima gdje li si, kazi mi, gdje
nocas mi je srce ranjeno ne bi bilo da si sa mnom ti nama nista nije trebalo malo srece, malo ljubavi
nocas mi muzika svira, a zice me ne vole sviraju, ne daju mira utjese, pa razbole _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:40 | |
| Nek mi bude zadnja casa
Volim te, volim, necu da krijem vjeruj mi, duso, zbog tebe pijem
Ref. Nek mi bude zadnja casa zadnje vino koje pijem ako lazem, ako lazem nek me nije, nek me nije
Nijedna ljubav, ne poslije tvoje ne zgrija dusu ni tijelo moje
Ref.
Svi da mi kazu zauvijek zbogom zalicu vjecno samo za tobom
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:40 | |
| Nikad te nisam lagao
kazu mi da si nocas otisla nijedna rijec, makar pozdrava nikoga nema, pusta kapija vidim prazna soba, postelja
a ja dos'o, da te poljubim opet mi ides, opet me ostavljas, sta je to s tobom, sve zaboravljas
nikad te nisam lagao, nisam te s drugom varao pa kako mozes da me ostavis
jos jedna noc, duga, besana ruka na licu tugu sakriva ova samoca nocas ubija, a to sto ides - nije istina zar bas moram da te izgubim _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:41 | |
| Poznaces me
Ako poslije dugih godina zaboravis ime moje a ja sam na svijetu ostanem godine ce da nas spoje
Ref. 2x Poznaces me i po mraku po pjesmama i meraku a ja tebe po ljepoti sto ne prolazi
Ako jednog dana ostanes sama i bez prijatelja potrazi me dodji, ostani jos nas veze ista zelja
Ref. 2x
Ako ovaj zivot prevari suza nekad sama krene ne plasi se moja ljubavi ti si uvijek dio mene
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:41 | |
| Krcmaru vina za svirace
Krcmaru vina za svirace jos jednu casu meni daj pa neka srce pjeva i place rano je, rano ne zatvaraj
Znaju oci, znaju ruke za ljubav sam ja znao s tobom sam se sreco moja i bez vina opijao
Poslusaj tugu harmonike ona je sada k'o zivot moj ja trazim neke pjesme daleke samo o meni, samo o njoj _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 12.04.11 19:40 | |
| Laze me nocas ona
Laze me nocas ona, laze me vino laze mi pjesma sto je sviraju a ja bih htio novi zivot da zivim htio bih, oni ne daju (2x)
Ref. 2x Dajte mi oci koje ne placu dajte mi zenu koja ne vara dajte mi vino koje ne laze i pjesmu koja boli ne stvara
Gleda me nocas ona, gleda me vino ubi me pjesma sto mi sviraju a ja bih htio negdje suze da skrijem htio bih, one padaju (2x)
Ref. 4x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 12.04.11 19:45 | |
| Ne mogu ja protiv sudbine
Ja vise nemam nikoga na ovom' svijetu samotnom' jos jednu casu nadanja ispijam, gorku do dna
Kad' lazes, lazi do kraja znam, opet ljubis drugoga a mene si ugasila i zadnju nadu sto s'ja
Ref. Otvori vrata, molim te otvori dusu, volim te ne mogu ja protiv sudbine ne mogu bez tebe
Otvori vrata, cujes me otvori, duso, molim te ne mogu dana bez tebe vjeruj, volim te
Ne mogu ja sto mozes ti ne mogu lazno voljeti reci da nije istina manje ce boljeti
Kad lazes, lazi do kraja znam, opet ljubis drugoga a mene si ugasila i zadnju nadu sto s'ja
Ref. 2x
Vjeruj, volim te vjeruj, volim te _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 12.04.11 19:45 | |
| Nek mi bude zadnja casa
Volim te, volim, necu da krijem vjeruj mi, duso, zbog tebe pijem
Ref. Nek mi bude zadnja casa zadnje vino koje pijem ako lazem, ako lazem nek me nije, nek me nije
Nijedna ljubav, ne poslije tvoje ne zgrija dusu ni tijelo moje
Ref.
Svi da mi kazu zauvijek zbogom zalicu vjecno samo za tobom
| Naslov: Re: Haris Dzinović 12.04.11 19:46 | |
| Nevolja moja
Kad bih mog'o da ne pamtim one dane, one noci kad su dusu opijale tvoje usne, tvoje oci
Ref. Nevolja moja, to si ti nevolja poslije ljubavi nevolja bolom opija lagano ubija
Moje noci, moje zore znaju sta si meni bila uzimala sto si htela dok me nisi ostavila
Ref.
Kad bih znao da si sama da se negdje za sve kajes priznao bih, duso, svima kako ludo nedostajes
Ref.
Moje noci, moje zore znaju sta si za mene bila uzimala sto si htjela, dok me nisi ostavila _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 12.04.11 19:48 | |
| Pusti ljubav neka krene
Ja ne mogu nista da ti sakrijem kad' te vidim dusa mi se napije samo tebe cekam, tebi vjerujem daj mi ruku da te vise ne krijem
Ref. 2x Pusti ljubav neka krene ja sam s' tobom, ti kraj mene zauvijek, zauvijek
Ako imas makar malo ljubavi sacuvaj je, za mene je ostavi lazu ako kazu da te ne volim evo, ja sam dos'o da te isprosim
Ref. 2x
Zauvijek, zauvijek _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Haris Dzinović | |
| |
| | | | Haris Dzinović | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 317 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 317 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|