|
| Haris Dzinović | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Haris Dzinović 05.08.10 14:02 | |
| Zbog tebe postojim
Zbog tebe postojim i nije me sramota ja s' tobom ostajem sve do kraja zivota (2x)
Ref. Ti si mi dala sve i htjela najbolje u tebe vjerujem, ne krijem ti si mi dala sve i htjela najbolje i onda kako bi' bez tebe sam, ne znam
I kad' je najgore tvoj osmijeh zlata vrijedi a srce zaigra i zauvijek te slijedi
Kud god se okrenem vidim ti ljepotu zbog tvoje ljubavi sve imam u zivotu
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:03 | |
| Ako mozes ti suzu pustiti
Nista mi nije vazno ni kafana, ni ljudi zagrli me sad snazno uz mene budi
Ref. Ako mozes ti, suzu pustiti mogu i ja dvije mogu zbog tebe
Stani zoro jos malo pusti me da je ljubim meni je do nje stalo ti nista ne gubis
Ref.
Ove godine lude nista mi nisu dale s tobom cu, pa sta bude iz ove uvale
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:04 | |
| Samo zbog tebe sam tu
Opet one suze sto ti kvase lice opet one stare suze bezobraznice one samo lazu da te vise ne volim (2x)
Ref. 2x Ma ja sam tu da se brinem za tebe ma ja sam tu da ti kazem volim te
Kada negdje odem pa me nema dugo znam da nocu places i da spavas s tugom znam da samo mislis hocu li se vratiti (2x)
Ref.
Ma ja sam tu da se brinem za tebe samo zbog tebe sam tu da ti kazem volim te, a, volim te _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:04 | |
| Dajte vina, hocu lom
Kad me noci samog ostave mjesec opet sa mnom luduje zora ceka moje svatove ja joj pjevam ona necuje (2x)
Ref. 2x Dajte vina hocu lom dajte cigane za sto nek' sviraju nek' me razbole kad me njene oci nevole
Moja dusa srna ranjena nemoj da je lazes pusti je moja ljubav tajna cuvana hoce srce da se napije (2x)
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:05 | |
| Gdje su nasi dani
Sad dok tvoja slika polako nestaje jos smeta samo, sjecanje ostaje korim sebe, a srce smirujem budan sanjam da tebe milujem
Ref. 2x Gdje si sada kada mene nema ko te voli, cija li si zena ko sa tobom pjeva pjesme nase gdje su dani kad moja bijase
Daleko od mene trazis srecu novu a cujes usne sto uzalud zovu pjesmom tugu bez uspjeha blazim gdje god krenem, nocima te trazim
Ref. 2x
Svako od nas nekad podje putem svojim ti daleko budi, a ja s' bolom mojim sam bez i kog u veceri rane zovem tebe, zovem prosle dane
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:05 | |
| Hladno je, ugrij me
Odavno nisam sreo djevojku kao tebe nocima lutao sam pomalo mrzio sebe
Dugo sam cekao ljubav slusao plac gitare vino mi kvasilo usne pio zbog ljubavi stare
Ref. 2x Grle me ruke promrzle sapces mi, hladno je, ugrij me
Zastani zivote malo varas me opet ko prije pusti me hocu da zivim meni do varanja nije
Hej zvijezdo sestrice moja pozdravi ljubavi stare pozeli im srecu sa neba ja s novom idem dalje
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:06 | |
| I tebe sam sit kafano
Kad me slome sve samoce u kafanu ja cu poci
Pogazicu obecanja prevaricu osjecanja lumpovacu cijele noci (2x)
Ref. I tebe sam sit kafano da bogda se zapalila
Ona me je ostavila zbog vina me napustila sta mi radis dano, dano (2x)
Cigani mi lome dusu sviraju mi pjesme njene
Sjecaju na prosle dane diraju mi uspomene zbog ljubavi izgubljene (2x)
Ref.
Kafana je moja tuga ali bez nje necu moci
Godinama varam boga kajacu se znam zbog toga vino ce mi glave doci (2x)
Ref.
Zbog vina me napustila prokleta si, hej kafano _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:06 | |
| Ja ne pijem (duet Hari Mati Hari)
Oprostio sam sve i zato molim se oprostio sam laz bar lijepa bila je.
Znam da nisam tvoj otrov ni lijek znam da nikad necu biti tvoj zauvijek.
Ref. 2x Ja ne pijem da te prebolim Pijem da prezivim jer me vise ne volis
Probao sam sve ali ne ide probao sam sve moje oci ljepsu ne vide.
Bio sam tvoj kralj i sluga bio sam bila si mi ljubav moja tuga bila si
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:07 | |
| Ja necu tebe da krivim
Prodjose mnoge godine tuge u srcu ostade bol ako si sama opet mi dodji kazi joj, jarane moj
Ref. 2x Ja necu tebe da krivim ti znas da volim te ja hocu s tobom da zivim i nikom ne dam te
Opet me ljubav za tebe veze pa mi se ne spava sam zar da me zore bez tebe bude sta ce mi bez tebe dan
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:08 | |
| Ja nista vise nemam
ja vec dugo nigdje nikog nemam ponekad me zora zagrli da te samu ostave na svijetu vidjela bi kako zaboli
znas da nista ne boli ko tuga ona nikad nije bez veze ja za ljubav necu biti sluga kad ti treba da je donesem
ja nista vise nemam, a to i ti znas hoce da mi kazu s kim to spavas ma sta me briga kad sam opet sam
dolazis mi kao da si vila, ponovo bi da se zaljubis sta ces ovdje kad si jednom bila otkud ljubav kad me ne volis _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:09 | |
| Javi se
Poslije tebe suzu krijem na silu se nekad' smijem al' me lude noci odaju
Kud god krenem, nocu, danju kafane me sve vec znaju uz vino mi tugu prodaju
Sreca posta skupa roba dan bez tebe gluho doba eh, kad' bi se na tren vratila eh, kad bi se na tren vratila
Ref. 2x Javi se, pojavi se il' u snove svrati il' ugasi ovaj mrak, u zivot me vrati
Da i meni jednom Sunce grane da i meni poslije mraka svane
U meni jos nemir vlada a srce se dzaba nada da ces opet moja postati
Kud god krenem, nocu, danju kafane me sve vec znaju uz vino mi tugu prodaju
Sreca posta skupa roba dan bez tebe gluho doba eh, kad' bi se na tren vratila eh, kad bi se na tren vratila
Ref. 3x
Da i meni jednom Sunce grane da i meni poslije mraka svane _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:13 | |
| Jesu l' dunje procvale
Kad bih znao kako si ko li mi te dira ko pod prozor dolazi da ti zasvira
Ref. 2x Jesu l' dunje procvale jel' jos sevdah opija da je srcu da te vidi pa da zaigra
Kad bi barem svratila u san da te poljubim ne bi zora pristala da me probudi
Ref. 2x
Kako ce tuga prestati ako me pjesma ostavi kako ce srce podnijeti da te zaboravi da zaboravi... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:23 | |
| Haris Dzinovic Srce umorno
Zbog tebe, samo zbog tebe evo, opet umirem zbog tebe, samo zbog tebe nocas pijem, ludujem
'Ajde, dodji, samo nocas kraj mene ostani 'ajde, dodji, budi sa mnom tu
Ref. 2x Ja bih tebi dao, ljubavi sve na svijetu da si kraj mene imam samo srce umorno umorno je zbog tebe
Zbog tebe, samo zbog tebe zima dusom caruje ne moze, vise ne moze niko da je ugrije
'Ajde, dodji, samo nocas kraj mene ostani 'ajde, dodji, budi sa mnom tu
Ref. 2x
Imam samo srce umorno umorno je zbog tebe _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Kako boli me
Nista mi ne treba samo javi se Dani mi prolaze ne mogu bez tebe
Ne mogu bez tebe boli me raznose Snovi me varaju srecu ne donose
Ref. O kako boli me zasto ne javis se tako sam te volio a nisam te prebolio
Pomalo prevare u tvojim ocima Pretesko za mene ne spavam nocima
Zumbuli pjevaju na tebe mirisu mira mi ne daju za tobom uzdisu
| Kako mi nedostajes
Zar sve ove godine tebi nista ne znace meni su bas preduge cesto mi se zaplace (2x)
Ref. Kako mi nedostajes samo ruku da mi das kako mi nedostajes da li znas
Ti si meni jedina u zivotu ostala srce bi da sakrije ali ne zna, ne smije
Volio bih da si tu samo noc da ostanes volio bih da si tu i da vise ne ides
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:24 | |
| Mjesto ti je uvijek kraj mene
Ti si meni sve sto imam, ljubavi evo idem, evo dolazim ostavicu sve kafane, jarane samo da te opet poljubim (2x)
Ref. 2x Mjesto ti je uvijek kraj mene pa i onda kada ne ide ako volis, onda oprostis poljubis me i zaboravis
Ja ti malo pjevam, malo tugujem samoca me nocu probudi pa se pitam gdje si, s' kim si, kako si hocu li te opet vidjeti
Ref. 2x
Ako volis, onda oprostis poljubis me i zaboravis _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:24 | |
| Mustuluk
Od sumraka do svitanja zivim k'o car, do zadnjeg dukata nek' znaju svi da ne zalim sto si mi ti, sreco, udata
Ref. Za mustuluk bih pozlatio prvog' ko mi bude javio da se kajes sto si njegova i da si pogrijesila
Za mustuluk bih pozlatio samo kad' bih opet saznao da kraj njega sada imas sve a jos pitas za mene
Ja ne krijem sto tugujem sto bez tebe zauvijek ostajem oprosti mi zbog ljubavi ja sam ti je davno ukrao
Za mustuluk bih pozlatio prvog' ko mi bude javio da se kajes sto si njegova i da si pogrijesila
Ref.
A jos pitas za mene _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:25 | |
| Laze mjesec
Laze mjesec da me s drugom vidio on to kaze da bi sve pokvario znaju zvijezde da te nisam varao a kafane sta sam samo popio (2x)
Nisam dos'o duso da te prevarim vec sam dos'o da te poljubim
Ref. Ja bi opet samo s tobom s tobom mi je najbolje ja bi opet samo s tobom bez tebe se ne moze
Ja bi opet samo s tobom s tobom mi je najbolje ja bi opet samo s tobom kasno mi je za druge
Sinoc sam bio pred tvojim vratima mislio sam, mogla bi da otvoris da si htjela, ostao bi satima volio bi da se vise ne ljutis (2x)
Nisam dos'o duso da te prevarim vec sam dos'o da te poljubim
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:25 | |
| Ne diraj nista, dobro je
Sinoc sam bas do bola bio pijan, nakresan da li sam pos'o ili dos'o ne znam ni ja sam
Ova noc nije tako losa nije najgora kad' si tu, oko moje sve je ravno do mora
Samo vino zauvijek s' nama ostaje i jos malo ljubavi eto, dosta je
Ref. 2x Ne diraj nista, dobro je ovako je nama najbolje
Sta li sam samo noci u kafani proveo patio, od zivota krao pjesme pjevao
Vjeruj mi, s' tobom meni vise nista ne fali ti si sve sto zivotu treba nista ne zalim
Samo vino zauvijek s' nama ostaje i jos malo ljubavi eto, dosta je
Ref. 2x
Ref. 2x
Ovako je nama najbolje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:26 | |
| Ne mogu ja protiv sudbine
Ja vise nemam nikoga na ovom' svijetu samotnom' jos jednu casu nadanja ispijam, gorku do dna
Kad' lazes, lazi do kraja znam, opet ljubis drugoga a mene si ugasila i zadnju nadu sto s'ja
Ref. Otvori vrata, molim te otvori dusu, volim te ne mogu ja protiv sudbine ne mogu bez tebe
Otvori vrata, cujes me otvori, duso, molim te ne mogu dana bez tebe vjeruj, volim te
Ne mogu ja sto mozes ti ne mogu lazno voljeti reci da nije istina manje ce boljeti
Kad lazes, lazi do kraja znam, opet ljubis drugoga a mene si ugasila i zadnju nadu sto s'ja
Ref. 2x
Vjeruj, volim te vjeruj, volim te _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:35 | |
| Ne vuci me za jezik
Cijeli zivot tamo, 'vamo lutam svijetom neprestano ne bi' li te sreo, pa te uzeo srce mi je iskidano od samoce razlupano al' na kraju sam te doveo
Stani malo zar ne vidis da pretjerujes mozes brzo da se pokajes nestanes
Ref. 2x Ne vuci me za jezik recu sve sto znam poludit ces kad' sve o tebi ispricam
Ja sam kriv sto te volim najvise ali kraj s' tobom vec mirise
Mirise
Ljubav cvjeta na sve strane ne daj Boze da nam stane ja ti ovaj lom ne bi prezivio ali stvari lose stoje nikom' od nas nije bolje jedna tuga, dvije nevolje (2x)
Stani malo zar ne vidis da pretjerujes mozes brzo da se pokajes nestanes
Ref. 2x
Ne vuci me _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Nije strasno kad sam ostanes
nije strasno kad sam ostanes al' je strasno kad si bez grada nema oca, a ni matere to se nikad ne zaboravlja
nije strasno kad sam ostanes al' je strasno kad si bez grada moja Azra negdje samuje to se nikad ne zaboravlja
sta ce meni zivot bez tebe sta ce ljubav kada nemam te pa jos tuga s nogu obara, dosta je, odoh ja
ako tuga bude zaspala, dabogda se ne probudila jedna suza, a sto uzdaha eto to je moja carsija _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Pusti ljubav neka krene
Ja ne mogu nista da ti sakrijem kad' te vidim dusa mi se napije samo tebe cekam, tebi vjerujem daj mi ruku da te vise ne krijem
Ref. 2x Pusti ljubav neka krene ja sam s' tobom, ti kraj mene zauvijek, zauvijek
Ako imas makar malo ljubavi sacuvaj je, za mene je ostavi lazu ako kazu da te ne volim evo, ja sam dos'o da te isprosim
Ref. 2x
Zauvijek, zauvijek _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:36 | |
| S tobom bih se napio
kad pomislim na tebe ko da sunce ogrije eh jos da si kraj mene srce da se napije
Ja ne mogu jos da zaboravim ostalo je, znaj puno ljubavi
Ref. 2x daj, donesi nocas vina s tobom bih se opet napio ti si meni lijepa k'o Emina sto je Mostar nekad imao
Mislio sam, proslo je ono sto je najgore al opet srce zaigra kada prodjes kraj mene
Ja ne mogu jos da zaboravim ostalo je, znaj puno ljubavi
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Haris Dzinović 05.08.10 14:36 | |
| Rekla si mi
Bolje mi je s tobom bilo, nego sada s njom ako moram i da patim, patim za tobom
Ref. 2x Rekla si mi ako odes da ne boli jako ma sta je s tobom jer kad odes boli svakako
Naviklo je srce moje da ti oprasta jos te trazi, jos te voli i ne popusta
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Haris Dzinović | |
| |
| | | | Haris Dzinović | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 330 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 330 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|