Nedavno naletila na ovaj dokumentarni film i dalo mi dosta matrijala za razmisljanje, pa bi zeljela cut sta vi kazete na to.
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
Naslov: Re: Duh vremena-POGLEDAJTE 20.07.10 16:27
Ovo nije za svakoga! Ok ima i istine u ovome.
Gost Gost
Naslov: Re: Duh vremena-POGLEDAJTE 20.07.10 16:28
nije za one koji ne zeli cut istinu, to si u pravu Walli
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
Naslov: Re: Duh vremena-POGLEDAJTE 20.07.10 16:32
Ja sam uvijek imao distancu prema svim religijama. Bilo je lako mlatiti praznu slamu neukima ali danas je to malo teže. Sve vijerske institucije pomalo gube svoj autoritet. Crkva je dugo negirala NLO dok na kraju nije popustila jer su skontali da je taj globalni fenomen moguće poreći. Pokušavaju se prilagoditi modernom vremenu.
dannylikes2 Početnik
Broj postova : 87 Godine : 41 Lokacija : on the sand Datum registracije : 09.07.2010
Naslov: Re: Duh vremena-POGLEDAJTE 21.07.10 10:35
Davno pogledao
Tesko se rijesit religije zacudili bi ste se koliko ima ljudi koji bezrezervno vjeruju. Pa cak i svakom ateistu cuci vjernik. "when the going gets tough" ...
Nesumljivo da je krscanstvo velikim djelom izmisljeno za to ima jednostavno previse dokaza. Ostaje jos samo utvrditi jeli Isus zaista postojao. Ali bojim se da je to uzaludan pothvat jer bez obzira do kojih se zakljucaka dođe Isus je jednostavno cool tip i njegova popularnost moze samo rasti...
Gost Gost
Naslov: Re: Duh vremena-POGLEDAJTE 21.07.10 10:46
Ne cudim se koliko ima takvih vjernika, jer ih ima i oko mene, o ekstremistima da i ne pricamo. "Isus" je cool tip, to si u pravu Danny, cool je zato sto on postoji vec duze nego sto je biblija stara, to je ono fascinantno...koliko je ta prica samo stara i da se ponavlja kroz razne kulture...
Religija je jedna od najvecih propaganda covjecanstva, i zasto...zato sto nama to treba.
Gost Gost
Naslov: Re: Duh vremena-POGLEDAJTE 23.07.10 11:06
ode mi tema u zaborav ....pa da je malo pomladim opet, zanima me sta kazete vi na to...ajde pogledat