Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Pogledajte kako se osramotio Ronaldo! 29.03.10 15:46
Kraljevski klub vratio se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva nakon što je u susretu 29. kola svladao gradskog rivala s 3:2. Gosti su šokantno poveli na Santiago Bernabeu, no domaćin je početkom nastavka munjevitom brzinom riješio pitanje pobjednika.
Gosti su poveli preko Reyesa u desetoj minuti, no Real je s tri gola početkom drugog poluvremena preokrenuo rezultat.
Ronaldo je krajem prvog dijela imao veliku priliku izjednačiti rezultat, ali je s tri metra, neometan, glavom pucao pored gola i šokirao sve na Bernabeu, uključujući i sebe.
Veliki preokret započeo je Xabi Alonso u 49. minuti, a šest minuta kasnije je Arbeloa doveo Real u vodstvo.
Higuain je u 62. povećao na 3:1, dok je Forlan u 68. minuti iz penala smanjio prednost domaćina nakon što je Alonso igrao rukom u svom kaznenom prostoru.
Devet kola prije kraja Real i Barcelona su na vrhu s po 74 boda i sve je izvjesnije da će o prvaku odlučivati u međusobnom obračunu na Santiago Bernabeuu 11. travnja.
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Pogledajte kako se osramotio Ronaldo! 30.03.10 9:14
Ja gledala ..gledala..nit ja znam koji su koji..niti koji je Ronaldo..vidim samo da se lopta samo dobija i sve i svakoga
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
Naslov: Re: Pogledajte kako se osramotio Ronaldo! 07.04.10 10:52
ahahha Kiki
Ja ne mogu da odgledam klip... This video has been removed due to terms of use violation.