|
| Thompson | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Thompson 12.12.08 1:24 | |
| Lijepa li si Kad se sjetim suza krene zamirisu uspomene svake stope rodnog kraja i narodnih obicaja
Prepoznah ljepotu tvoju sto probudi ljubav moju kad sam s tobom srce moje kuca jace, veliko je
Ref. Oj Zagoro, lijepa li si Slavonijo, zlatna ti si Herceg-Bosno, srce ponosno Dalmacijo, more moje jedna dusa a nas dvoje pozdrav Liko, velebita diko lijepa li si
Kad Neretva moru krene ti se tada sjeti mene mojoj pjesmi budi tema za sve one kojih nema
Ajde Istro i Zagorje podignimo sve tri boje zagrlimo se pred svima neka vide da nas ima
Ref. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 9:41 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=6H9TBfpT6Bk&feature=related |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:16 | |
| Lipa Kaja Dok se mjesec nebom zlati znam da tvoja dusa pati ja te molim, ne predaj se
Jer kad zora u dan pukne bit ce kasno da jaukne glasa tvoga niko cuti nece
Da su tvoji prije znali kome su te obecali
Ref. Ne daj Boze da sad ode kad smo dosli do slobode lipa Kajo roda moga ne udaj se za drugoga hej, lipa Kajo, lipa Kajo
Kad na Gackom zora pukne bit ce kasno da jaukne glasa tvoga niko cuti nece
Da su tvoji prije znali kome su te obecali
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:18 | |
| Necu izdat' ja Kao stjena sto se ne da zegama, divljim olujama i ja nikad ne dam se kroz stvarnost lutam
Zivot moj je poput hladne rijeke beskrajan i vijuga se iz nekog razloga neznana negdje ipak prestaje
Nisam sudac, a ni mudrac tesko nosim to kamenje to breme sjecanja na svojim ledjima
Gdje god dodjem, kud god prodjem vec je netko odlucio u ime onoga sto nas je stvorio a nije se borio
Ref. Necu izdat' ja Boga nikada necu gasit' sunce koje s neba sja necu zbog tebe rukom na sebe jer ti me volis i ti se molis za mene _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:24 | |
| Marko Perkoviæ Thompson - Anica, kninska kraljica
Zbog Anice i bokala vina, zapalit æu Krajnu do Knina... Zbog Anice i bokala vina, zapalit æu Krajnu do Knina... Zapalit æu dva-tri srpska štaba, da ja nisam dolazija džaba... Zapalit æu dva-tri srpska štaba, da ja nisam dolazija džaba...
Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice... Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice...
Zbog Anice i bokala vina, zapalit æu Krajnu do Knina... Zbog Anice i bokala vina, zapalit æu Krajnu do Knina... Hej Hrvati sjetimo se Knina, hrvatskoga Kralja Zvonimira... Hej Hrvati sjetimo se Knina, hrvatskoga Kralja Zvonimira...
Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice... Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice...
Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice... Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:28 | |
| Neka nitko ne dira u moj mali dio svemira Istok, Zapad, svako brani svoje a ja ne sm'jem ono sto je moje oduvijek jedini moj svijet
I samo zato za njih sam fasista a nikad nisam htio tudje nista samo nju, zemlju slobodnu
Mirno zivim ponosan na svome makar nije uvijek sve po mome
Napadaju ta sluganska pera k'o da oni branili su sela misevi iz rupa izisli
Eh, sto im se povampire lica kad se vije nasa sahovnica sveta zastava
Ref. Nek' se cuje, nek' se zna nek' vijori zastava neka nitko ne dira u moj mali dio svemira
U eteru lazi obmanjuju ljude tako lako pravednima sude jesam kriv zato sto sam ziv
Domoljublje prozvali fasizam tako brani njihov komunizam prozirna demagogija
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:42 | |
| - Goran je napisao/la:
- Marko Perkoviæ Thompson - Anica, kninska kraljica
Zbog Anice i bokala vina, zapalit æu Krajnu do Knina... Zbog Anice i bokala vina, zapalit æu Krajnu do Knina... Zapalit æu dva-tri srpska štaba, da ja nisam dolazija džaba... Zapalit æu dva-tri srpska štaba, da ja nisam dolazija džaba...
Zbog Anice i bokala vina, zapalit æu Krajnu do Knina... Zbog Anice i bokala vina, zapalit æu Krajnu do Knina... Hej Hrvati sjetimo se Knina, hrvatskoga Kralja Zvonimira... Hej Hrvati sjetimo se Knina, hrvatskoga Kralja Zvonimira...
Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice... Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice... jel ima ovo na u tube? moram to naučit pjevat |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:43 | |
| Naravno da ima... |
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:44 | |
| - tana je napisao/la:
- Goran je napisao/la:
- Marko Perkoviæ Thompson - Anica, kninska kraljica
Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice... Hej Anice, kninska kraljice...hej Anice kninska kraljice... jel ima ovo na u tube? moram to naučit pjevat Ta je samo za tebe :queen: : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:45 | |
| Tana se zoveš Anica,Ana kako li?... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:46 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=U2dS3XKJOqU sorkač svima koji ga vole ali mooooram komentirat |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:48 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:49 | |
| - tana je napisao/la:
- https://www.youtube.com/watch?v=U2dS3XKJOqU
sorkač svima koji ga vole ali mooooram komentirat Tana... :fajt: |
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:49 | |
| Volim te Volim tvoj smijeh kad u oku zlatni koralj imas o, zar je grijeh sto ponekad, dok te gledam zamisljam da te skidam
Sve je tako jednostavno kao more, dan i noc dok uz mene se privijas mazno znam ljubav je to, ljubav je to
Ref. Tebe je lako voljeti, kao disati zrak i svaki tren sa tobom je nebeski dar tebi je lako pjevati, pogadjati sne nikom na svijetu nije bilo lakse reci volim te
I kad me ne diras kolas mi kroz vene i kao neka plava rijeka si i strujis, strujis kroz mene
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:51 | |
| |
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:56 | |
| Ima nesto vrijednije od zlata Opet misli neke trgaju mi san na srce mi nocas tiha slutnja pala da me volis reci bar jednom na dan a ja cu reci, vjerujem ti mala
Nikad neces znati, koliko mi znaci kad si pored mene, zajedno smo jaci sve je vise tuznih bura i oluja a sve manje ljudi i slavuja
Ref. Ima nesto vrijednije od zlata to su tvoje ruke oko moga vrata ima nesto sto u tami blista to je nasa ljubav, iskrena i cista iskrena i cista
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 22:57 | |
| - Goran je napisao/la:
- Ima nesto vrijednije od zlata
Opet misli neke trgaju mi san na srce mi nocas tiha slutnja pala da me volis reci bar jednom na dan a ja cu reci, vjerujem ti mala
Nikad neces znati, koliko mi znaci kad si pored mene, zajedno smo jaci sve je vise tuznih bura i oluja a sve manje ljudi i slavuja
Ref. Ima nesto vrijednije od zlata to su tvoje ruke oko moga vrata ima nesto sto u tami blista to je nasa ljubav, iskrena i cista iskrena i cista
Ref. 2x ajde ovaj tekst nije loš, dapače |
| Naslov: Re: Thompson 12.12.08 23:01 | |
| Nasa prva noc Tvoje usne su trazile moje moje tijelo prekrilo je tvoje ljubavni cin pod svodom nebeskim i krici sto paraju u noc
U zagrljaju svome imala si mene u ocima tvojim, vidio sam sebe ljubavna strast oduzela tijela i nas
Ref. Ove noci te nije, nije te sram ove noci bas sve zelim da ti dam ove noci u nama rodila se moc ovo je nasa, nasa prva noc
Poljupci su moji prosipali tebe dok si snazno ti zeljela mene drhtava tijela tazila su spas i oduzela glas
Na ramenu mome sklopila si oci u ovoj divnoj i proljetnoj noci tvoja ljepota u meni je simbol zivota
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Thompson 01.01.09 21:58 | |
| Moj dida i ja.....
Preko polja kroz sjećanje ide, kršan čovik, tvrde brade side. Pamtim pogled, tu toplinu oka i svaka riječ je bila mu duboka.
Čvrst je dida bio kao stijena, hrabra srca i kamenih gena. Sva je mudrost utkana u njemu, njegove su priče učile me svemu: "Poštenim putem ići, bit će teško znaj, al' samo ćeš tako stići gdje je vječni sjaj."
Ej, da mi je s tobom, kao prije dočekati zore, pogledati dolje, sa Svilaje na Petrovo polje. Moj dida i ja, prijatelja dva, drugo vrijeme - ista sudbina.
Gleda na me planina Svilaja sa očima njegovoga sjaja. Crpio je snagu tamo gore, planina mu iscrtala bore.
Njegove su ispucale ruke, meni bile kao mirne luke. Kako da mu zahvalim na svemu, sinu ime dao sam po njemu.
"Poštenim putem ići, bit će teško znaj, al' samo ćeš tako stići, gdje je vječni sjaj."
Ej, da mi je s tobom, kao prije dočekati zore, pogledati dolje, sa Svilaje na Petrovo polje. Moj dida i ja, prijatelja dva, drugo vrijeme - ista sudbina.
Ej, da mi je pogledati dolje, sa Svilaje na Petrovo polje, pa da viknem jače od oluje, da me dida još jedan put čuje.
Ej, da mi je s tobom, kao prije dočekati zore, pogledati dolje, sa Svilaje na Petrovo polje. Moj dida i ja, prijatelja dva, drugo vrijeme - ista sudbina. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Thompson | |
| |
| | | | Thompson | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 417 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|