|
| Marko Perkovic Thompson | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 11:06 | |
| Marko Perkovic Thompson popularnost je izgradio u domovinskom ratu hitom "Cavoglave". Kasnije je izdao niz kvalitetnih albuma i postao pjevac sa najposjecenijim koncertima u Hrvatskoj. U ocima nekih je pao izvoðenjem nekih diskriminirajucih i uvredljivih pjesama poput "Jasenovac i Gradiška Stara" i koketiranjem s ustaštvom, no na temelju toga je i izgradio imið koji sada ima i popularnost meðu desno politicki orijentiranom publikom. Što vi mislite o njegovoj licnosti, glazbi, publici i koketiranju njega i dijela njegove publike s ustaštvom, ali i zabranama njegovih koncerata? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 11:36 | |
| Licnost - 0 bodova Glazba - dosta toga pokrao iz starog rocka i metala Drustvo - kratkovidno (ne svi, ali vecina)
Zbrane koncerata - ja bi zabranjivao i dalje jer krade... | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 11:44 | |
| KIC kad bi se plagijatorima zabranjivali koncerti, onda u Hrvatskoj ne bi nastupao nitko! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 11:46 | |
| Upravo tako, ali ima + kod mene jer je rekao od koga je "krao" za razliku od drugih... | |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 11:48 | |
| On kao osoba-ne zanima me uopće Glazba: nemam ništa protiv njegovih pjesama,neka pjeva što voli, ALI imam naravno protiv toga što mu brane koncerte jer to nije u redu od ove naše jebene države...brane koncert jednog Thompsona a neki dan slušam na radiju kako je Neda Ukraden održala koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i još planira napraviti turneju po Hrv.???????????????? Čekajte jel to možda u redu???Zašto se jednoj srpskoj pjevačici dopušta održati da to ne nazovem koncertom u ZG a njemu brane da pjeva hrvatske pjesme u svojoj državi..zar to nije bezobrazno,koji će nam klinac Neda Ukraden,koje ona to povlastice ima????Ma dajte molim vas,neka čovjek pjeva ono što voli i to je to,ja apsolutno nemam ništa protiv tog čovjeka i nije zaslužio da mu se brane koncerti a uvjerena sam da pola vas koji bi mu branili koncerte na njegove pjesme orite sve u šesnajst...ne znam zašto tog Thompsona više ne puste na miru. | |
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 12:06 | |
| Ja ne orim njegove pjesme... A sto se tice Nedice - ona je legenda Yu scene i zasto ne? | |
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 12:15 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Ja ne orim njegove pjesme...
A sto se tice Nedice - ona je legenda Yu scene i zasto ne? Ajd ti meni reci zašto da?????? Ma vidi molim te,neka je ona legenda Yu scene i zaboli me što ona pjeva,ali ako jedna Neda može imati "koncert" u V.Lisinskom zašto onda i Thompson ne bi mogao imati koncert gdje želi u svojoj državi...pa jebote kome se ne ide na njegov koncert i tko ne sluša njegove pjesme neka ne ide,a zašto bi onda uskraćivali njegov koncert onima koji ga slušaju i poštuju,a bitno je kad se one srpske pjevačice pojave u Zg i prave tu kojekakve koncerte onda nema nikakvih problema od strane naše države,a čim se spomene Thompson odma paljba na čovjeka...e to ja ne odobravam nikako,zašto jednostavno ne puste čovjeka da pjeva i to je to. | |
| | | MM Početnik
Broj postova : 93 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 01.10.2008
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 16:14 | |
| Na konceru bi bilo baš :rockon:. Da nema većinu takve publike kakve ima još bi mogao proć, ali kad vidim tko ga sluša odmah odmah pada volja.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 16:58 | |
| Osobno - ne, hvala. Koncerti se ne bi trebali zabranjivat nikome osim ako postoje valjani razlozi za to. Ako postoji zainteresirana publika ... Bože moj ...tko voli nek izvoli. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 20.11.08 19:30 | |
| situacije,bila sam na dosta njegovih koncerata...zadnji u mojoj Vinkulji za Vinkovačke jeseni... Odlične pjesme,obožavam ih... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 21.11.08 10:02 | |
| Nisam fan Tompsona i njegovih pjesama. Naravno ja sam isto protiv bili kakvih zabrana ali isto tako protiv pojavljivanja pojedinaca na koncertima ili bilo gdje drugdje u uniformama koje veličaju fašisam i slično. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 21.11.08 10:28 | |
| Šta ovdje samo ja volim Thompsona... |
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 21.11.08 10:30 | |
| | |
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 21.11.08 10:33 | |
| - Kate je napisao/la:
- Šta ovdje samo ja volim Thompsona...
Nisi jedina...ja sam isto za njega skroz. Nek puste čovjeka da pjeva na miru. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 21.11.08 10:34 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 21.11.08 10:49 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=dxwIyG3Zvp0&feature=related |
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 24.11.08 13:56 | |
| Kato hoćemo na Thompsona 07.12 skupa | |
| | | Gost Gost
| | | | MM Početnik
Broj postova : 93 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 01.10.2008
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 24.11.08 20:02 | |
| Ne zaboravite prigodna obilježja. Pitajte starije ljudi... Znate, one koji su živjeli sredinom 20 st. | |
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 24.11.08 21:20 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=6H9TBfpT6Bk&feature=related |
| | | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 25.11.08 13:27 | |
| Ubijte me, al niti mogu vidjet njega kao osobu niti volim njegove pjesme.. i jbg.. | |
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson 25.11.08 13:35 | |
| Zašto bi te ubili Pa imaš svoje mišljenje i to je to. Ja ga mogu i vidjeti i poslušati njegove pjesme i apsolutno nemam ništa protiv tog čovjeka. Cijenim ga iz više razloga,a jedan jedini razlog zašto će mi uvijek biti ok je zbog Vukovara. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Marko Perkovic Thompson | |
| |
| | | | Marko Perkovic Thompson | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 82 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 82 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|