|
| 10 važnih pravila | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: 10 važnih pravila 05.07.10 13:45 | |
| 1. Ne hodaj iza mene, ne mogu te voditi. Ne hodaj ispred mene, ne mogu te slijediti. Ne hodaj pored mene jer je staza uska. U stvari, samo odjebi i pusti me na miru. 2. Put od tisuću milja počinje praznom gumom i zakuhanim motorom. 3. Seks je kao zrak - nije ti bitan sve dok te ne zadesi nejebica. 4. Nikad ne zaboravi da si jedinstven. Baš kao i svi drugi. 5. Ako misliš da nikoga nije briga jesi li živ ili mrtav, probaj ne platiti par rata kredita. 6. Prije nego kreneš pljuvati po nekome, probaj hodati kilometar u njegovim cipelama. Ako ga onda popljuješ, bit ćeš kilometar daleko i imat ćeš njegove cipele na nogama. 7. Daj čovjeku ribu i jest će cijeli dan. Nauei ga ribariti, pa će cijeli dan sjediti u čamcu i piti pivo. 8. Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba. 9. Ne propusti nijednu priliku da začepiš gubicu. 10. Rađamo se goli, mokri i gladni i pljeskaju nas po guzici... a onda sve postane još gore. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: 10 važnih pravila 05.07.10 13:47 | |
| 5. Ako misliš da nikoga nije briga jesi li živ ili mrtav, probaj ne platiti par rata kredita. 1. Ne hodaj iza mene, ne mogu te voditi. Ne hodaj ispred mene, ne mogu te slijediti. Ne hodaj pored mene jer je staza uska. U stvari, samo odjebi i pusti me na miru. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: 10 važnih pravila 13.07.10 15:42 | |
| 3. Seks je kao zrak - nije ti bitan sve dok te ne zadesi nejebica. Zakon | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: 10 važnih pravila | |
| |
| | | | 10 važnih pravila | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 417 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 417 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|