|
| Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju 04.07.10 22:08 | |
| Na mnogim računima s blagajni trgovina nalazi se opasna kemikalija bisphenol A (BPA) u dovoljno velikim količinama da potisne muške hormone u tijelu, otkrili su njemački urolozi. Zato muškarci konačno imaju uvjerljiv izgovor da izbjegavaju odlazak u kupnju - to bi ih moglo učiniti impotentnima. Spoj se koristi za proizvodnju tinte koja postaje vidljiva na termoosjetljivom papiru, a u tijelo ulazi ako nakon diranja računa muškarac takne usta ili hranu. - Ova tvar može poremetiti ravnotežu spolnih hormona kod muškaraca. Dugoročno to vodi do smanjenoga spolnog nagona, potiče rast trbuha umjesto mišića te štetno djeluje na erekciju i potenciju - objasnio je profesor Frank Sommer, berlinski urolog koji je proveo to istraživanje.
>>> Termoosjetljiva tinta koja sadrži BPA, osim na računima, rabi se i za ispis telefaksa. Ponekad se koristi i u konzerviranoj hrani, zastorima za tuširanje, ali i plastičnim dječjim igračkama.
>>> Osim hormonalnih poremećaja, impotenciju mogu uzrokovati i nuspojave lijekova, dijabetes, začepljenje krvnih žila, loša prehrana, alkohol i pušenje. Mogući su i psihološki uzroci poput straha od neuspjeha. -----------------------------------------------------------------------------------------------
Izvor | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju 05.10.10 10:13 | |
| ovo im je samo opravdanje |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju 05.10.10 10:36 | |
| E ovo ja potpuno razumijem..imam takovg u kući. On kada mora u trg. njemu je muka zato pazim da što manje ide on a što više ja ..ja nemam problema s ničim poslije šopinga | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju 05.10.10 10:39 | |
| ma oni za sve imaju opravdanje, pa i za odlazak u trgovinu |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju 05.10.10 10:40 | |
| Pa vjerujem da bih nekada i sama rado pronašla neko. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju 05.10.10 10:41 | |
| glavobolja, Kikić, to je najbolje opravdanje |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju 05.10.10 11:00 | |
| Eeeee sam bog ju je poslao...mislim glavobolju..koliko mi nekad muke zadaje ..toliko me nekada baš fino izvadi iz problema | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju | |
| |
| | | | Odlazak u kupovinu može prouzročiti impotenciju | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 146 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 146 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|