|
| Kako odabrati pravi parfem | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Kako odabrati pravi parfem 03.07.10 16:10 | |
| Za odabir odličnog parfema potrebno je malo eksperimentiranja i istraživanja.
Istražujte Vaš osobni ukus u mirisima. Da li volite miris limuna, vanilije, ruža, dinje i sl…?
Ako naiđete na miris parfema koji Vam se sviđa, nemojte se ustručavati pitati drugu ženu kako se njezin parfem zove.
Razmišljajte o mirisu na isti način kao i o glazbi: visoki, srednji i duboki tonovi. Moramo napomenuti da je visoki ton prvo što namirišete; limun i lagani začini su mirisi koji prvi isparuju.
Fokusirajte se na najdraže mirise i ne odstupajte od toga, tako ćete lakše naći ono što želite.
Nanesite uzorak i pričekajte 10 sekundi. Zapamtite da parfem nanosite na kožu gdje je ona najtoplija jer tako ćete bolje osjetiti aromu parfema.
Ponovno pomirišite mjesto gdje ste nanjeli parfem. Sviđa li Vam se? Šanse su da će Vam I sutra biti fini miris, no imajte na umu da kad visoki i srednji tonovi ispare ostat će samo ulje.
Nakon što ste donesli odluku, zamolite da Vam daju novi i neotvarani parfem. izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | slavena Totalno relaxiran
Broj postova : 1510 Godine : 124 Lokacija : sever Datum registracije : 26.02.2011
| Naslov: Re: Kako odabrati pravi parfem 27.02.11 16:09 | |
| Kako najlakse " procitati " parfem? Poznato nam je svima manje- vise da parfemi nastaju mesanjem sastojaka koji se grupisu u tri " sloja" , a to su : gornje - sredisnje - i bazne mirisne note. Gornje mirisne note _ najbrze isparavaju i mozete da ih osetite odmah nakon prskanja parfema , a najduze do petnaest min. Najcesce su to osvezavajuce , citrusne arome. Sredisnje mirisne note - Miris se razvija iz mesavine mirisnih nota u srcu parfema - obicno su to cvetni sastojci. Ovaj miris se duze zadrzava i dalje se razvija aktiviranjem baznih nota parfema. Bazne mirisne note - One su najtrajnije , a poticu od jacih mirisa zacina i drveta. Zato je vazno da sacekate da se parfem potpuno razvije na vasoj kozi : njegov miris zaista moze dramaticno da se promeni tokom dana , pa ono sto vam se na pocetku dopalo moze da postane odbojno , ili obartno. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kako odabrati pravi parfem 28.02.11 14:49 | |
| Hebemu ja volim jestive mirise i tonove. Ponekad mi dođe da mirišem kao vanilin kiflice s malo limuna Lako izaberem što volim, jer volim svježe i lagane vočne mirise i tonove. Ali iskreno nisam birala godinama pravi parfem. | |
| | | kala Ljubitelj foruma
Broj postova : 6757 Godine : 45 Datum registracije : 18.10.2010
| Naslov: Re: Kako odabrati pravi parfem 01.03.11 14:48 | |
| Obožavam parfeme... ne znam koji mi odgovara dok ne pomirišem | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kako odabrati pravi parfem 07.03.11 10:51 | |
| Dobra si, ne znam ni ja točno koji ću kupiti, ali uvijek znam koji neču. Neki od kojeg se padne u nesvjest od jačine mirisa, kada ga ponjušiš | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Kako odabrati pravi parfem 06.12.11 22:11 | |
| NNe podnosim umjetne u zadnje vrijeme, što prirodniji to bolje. L occitanne je imao jedan sa mirisom meda i limuna . Bio je primjetila sam da volim osjetiti miris citronovaca u parfemu ili neki cvjetni ali blag .To su uglavnom oni od prirodne kozmetike bez konzervansa. | |
| | | diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
| Naslov: Re: Kako odabrati pravi parfem 06.12.11 22:18 | |
| U tom se slažem s tobom Lucky, ni ja nevolim prenapadne mirise, nesto jednostavno a a opet osvjezavajuce | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako odabrati pravi parfem | |
| |
| | | | Kako odabrati pravi parfem | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 274 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 274 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|