|
| Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? 10.12.08 11:05 | |
| ...stanimo na rep imperijalizmu povratimo ugled socijalizmu… :-)))
"Vlasnici kapitala i biznisa kod radnika poticati će i stimulirati potrebu da kupuju njihovu skupu robu: stanove, kuće i tehnologiju, obvezujući ih pritom da ulaze u skupe hipotekarne kredite do nivoa neizdrživosti...
I na kraju ti neplaćeni dugovi će izazvati bankrot banaka, koje će morati biti nacionalizirane, a država će onda krenuti putem koji vodi u komunizam..."
(Karl Marx, 1867. Das Kapital) |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? 10.12.08 11:18 | |
| Svatko tko je malo dublje promišljao o globalnoj ekonomiji i društvenim uređenjima, mogao je naslutiti ovo što se sada dešava. Ovo je umjetno stvorena globalna kriza koju je stvorila ekonomska elita, samo kako bi lakše manipulirali svijetom. Postoji čitav niz studija koje su predviđale ovako nešto, nije Marx jedini to predvidio, ali ipak svaka čast, bila je izuzetna mudrost predvidjeti ovako nešto u njegovo doba. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? 10.12.08 11:19 | |
| Kud si baš Marxa uzela za primjer socijalizama. :ha?: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? 10.12.08 11:28 | |
| A eto..on mi se nekako urezao u sjećanje Teo...
I, da, Gorane... mnogi su predviđali..., a najgore od najgorega je to, što mi znamo što nas čeka...i mi to hladno iščekujemo prekriženih ruku... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? 10.12.08 11:30 | |
| Marx nije predvidio raspad komunizma. :P |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? 10.12.08 11:41 | |
| - Teofil je napisao/la:
- Marx nije predvidio raspad komunizma. :P
teo..teo.... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? 10.12.08 12:01 | |
| - desty je napisao/la:
- A eto..on mi se nekako urezao u sjećanje Teo...
I, da, Gorane... mnogi su predviđali..., a najgore od najgorega je to, što mi znamo što nas čeka...i mi to hladno iščekujemo prekriženih ruku... Tko mi? Pa ne mogu pojedinci utjecati na makroekonomska i globalna kretanja. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? | |
| |
| | | | Tko bi rekao da je bio takav vizionar... odnekud zvuči poznato, ha? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 424 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 424 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|