Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Svježe razvedena Indira na ljetovanje ide s Markom Grubnićem

Go down 
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Svježe razvedena Indira na ljetovanje ide s Markom Grubnićem Empty
PostajNaslov: Svježe razvedena Indira na ljetovanje ide s Markom Grubnićem   Svježe razvedena Indira na ljetovanje ide s Markom Grubnićem I_icon_minitime28.06.10 22:10

Svježe razvedena Indira na ljetovanje ide s Markom Grubnićem Indiragrubnic_300

NDIRA Vladić i Marko Grubnić nerazdvojni su prijatelji. Tako su i danas na predstavljanju projekta TopStar bili veseli što se vide. Marko nam je otkrio kako idu zajedno na ljetovanje, a Indira objasnila zašto ju zovu energetskom bombom. Grubnić nam je ispričao ponešto o svom boravku u Beogradu, kojim je oduševljen.

"Pobjeći ću s Indirom izvan granica Lijepe naše"

"Došao sam u Zagreb jer sam vezan poslovno uz ovaj projekt. U Beogradu je super, super sam se snašao i upoznao puno divnih i dragih ljudi. Svi su mi rekli da sam dobrodošao. Nisam navikao na tu srdačnost, ali tamo je sve super prošlo", otkrio je. Ljeto će mu, kaže, proteći radno. "Idem negdje, pobjeći ću negdje sa Indirom van granica Lijepe naše", otkrio je Marko svoje planove za ljeto.

"Oni najbitniji u mom životu ne bježe"

Indira nam je otkrila zašto ju svi zovu energetskom bombom. Upravo zbog svoje energije odabrana je da bude dio zvjezdane ekipe TopStara. Obećala nam je ludi party. "Bitna je ta pozitiva koja je u meni, zračim nekom ogromnom vedrinom. Zbog te neke energije nemaš uvijek baš puno prijatelja, ali hvala Bogu, oni najbitniji u mom životu ne bježe", otkrila je Indira. Na pitanje o tome kako se snalazi u samačkom životu, Indira se nasmijala i komentirala: "Tko kaže da sam sama?"

(index)

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Svježe razvedena Indira na ljetovanje ide s Markom Grubnićem
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Je li svježe? Na što morate pripaziti kod kupovanja
» Indira Radic
» Indira radić
» Prijedlog za ljetovanje
» Hoćete li ove godine ići na ljetovanje?